Kırmızı Güller/53.Bölüm

276 67 47
                                    

Su'yun Ağzından;

Kendini egoların prensi ilan eden bay yakışıklı ama gram beyni olmayan hergele Niyazi'nin saçmalıklarına daha fazla müsamaha gösteremeyip ona her yerden engel attım. Ee koskoca ego prensi Niyazi, zevzek konuşmaların yüzünden aşka olan inancımı da yitirdim. Sonunda giriş gelişme sonuç olan sahte aşkımın noktasını koyup keyfimin kahyası oldum. Bir kupa sıcak çikolatayı keyifle yudumlarken aynı zamanda televizyondan çizgi film izliyordum. Çizgi film çocukluğumun vazgeçilmezlerinden biriydi. Kafamın içindeki enteresan intikam planlarını silip atarken yaptığım şeyleri düşündüm. İkizimden intikam alma hırsı gözlerimi kör etse de ona zerre aşık olmayı beceremedim. Sevmiyorum sevmiyorum sonuna kadar sevmiyorum. Niyazi'yi gördükçe sinirlerim tepeme çıkıp duruyordu. Böylesine kendini beğenmiş biri ile başımı derde sokacak değildim. Ne hali varsa görsün diyerek bir yudum daha içtim sıcak çikolatamdan. Sonra aklıma oruçlu olduğumu geldi. Allah'ın cezası Niyazi yüzünden orucum bozuldu mu belli değil. Yerimden kalkıp lavaboya gidip içtiğim sıcak çikolata boğazımdan gelene kadar tükürdüm. Bir sevabım ancak var onu da elden kaçıracak değilim ya? Neyse ben geri kalan saatlere oruçlu olduğumu hatırlayarak geçireyim. Hem orucu unutarak bir şey yemek içmek ikramdandır, bu bile ne kadar şanslı olduğumuzun göstergesidir.

Mutfağa gidip akşam yemek için ekmek olup olmadığına baktım. Ah dostum tüm pideleri o koca midesine götüren abim Cüneyt yüzünden aç mı kalacaktım? Hemen yerimden doğrulup annemin sahipsiz bıraktığı kahverengi cüzdandan kağıt para çıkarıp fırının yolunu tuttum. Annem demişken bu gizemli kadın yine neden evde yoktu? Ana babaları tarafından terk edilen üç masumduk sanki. Bence Cennet masum değil yine de bir şey demek istemiyorum. Efendi bir çocuk olan Muhammed ile beraber ciddi olduğunu görsem de kalbinin bir yerlerde yalnız başına ağladığını inkar edemeyiz. Onun da benim gibi çok canı yansın istedim ve bunu gözlerimle gördüm. Ne zaman kapısının önünden geçsem sesinin kısarak içinde feryat figan bir hâlde ağladığını duydum. Yine de onun adına üzülmek faydasızdı. Bana yaptıklarının yanında sevdiğini elinden almam hiçbir şeydi. Ben gözünün önünde haksızlığa düşerken onun sessizliği yüzünden kaç defa öldüm sayamadım. Bana hayatı cehennem ettiğin gibi sende kendine bir cehennem köşesi seç bayan Cennet.

Sinirden dudaklarımı ısırmaya başlarken birkaç adım sonra fırına yaklaşmış olacaktım. Ama bu olamaz. Karşıdan Cennet geliyor ve tam arkasında da elinde kırmızı güllerle Niyazi. Olamaz ya ben böyle bir şey hayal edemezken gerçeğini kaldıramam. Tamam Niyazi'yi sevmiyorum ama o gıcık ikizime de teslim edemem. Onun canını yakmaya devam mı etseydim ki? Of Allah'ım bana ne bunlardan, işsiz gibi gelip burada milleti dikizliyorum resmen. İçimden koca bir yuh çekerken kendimi kınadım. Tam arkamı dönüp gidecekken Niyazi'nin sesini duydum.

"Cennet dur gitme. Seninle konuşmak istediğim şeyler var. Lütfen bir kez dinle beni. "

Cennet ise Niyazi ile arasını baya açtığı için söylenenleri hiç duymadan yoluna tam gaz devam etti. Niyazi arkasından hızla koşmaya devam etse de yorgunluktan yolun ortasına yığıldı. Ellerinde tuttuğu kırmızı güller dikeniyle avucunun içini kanatırken gözlerinden ufak ufak yaşlar dökülüyordu. Ulan bu çocuk harbiden bana aşık mıydı? Ya da gerçek Cennet'e mi aşık? Kafam allak bullak oldu resmen.

Tamam Niyazi senden nefret ediyorum seni zerre sevmiyorum. Ama hadi kalk şu yolun ortasından ağlama, seni böyle görmek benim bile üzülmeme sebep oluyor. Sinirlerim bir ok gibi yayından çıkarken Niyazi'nin olduğu yere doğru hızla bir araba geliyordu. Niyazi ise hiçbir şey yapmadan salak gibi ağlıyordu. Salak Niyazi yolun ortasından kalk artık! Bu çocuk bana cinnet geçirmeden onu uyarmalıyım. Gözlerimin önünde can vermesine dayanamam Allah'ım. Ya nasıl bir senaryo böyle intikam için rol alırken merhametli teyze kılığına giriyorum tövbe tövbe.

"Niyazi yolun ortasında duâ mı ediyorsun? Kalk oradan çarpılacaksın! "

Niyazi kendini öylesine kaptırdı ki kıyamet kopsa umrunda olmazdı. Göz göre göre Azrail buna ölüm bileti veriyordu. Sesimi duyacağı kulakları aşkı yüzünden sağır mı kesildi anlamıyorum. Yerinden de kalkmıyor lanet olası oruçlu halde beni yoruyor.

"O lanet totonu yolun ortasından kaldırsana egoların prensi. "

"Cennet. "

Hayır ben senin cinnetinim. Niyazi bana doğru bakarken araba onun üzerine doğru sürüyordu. Sen nasıl bir kör şoförsün abi, burada dev gibi Niyazi ve egosunu nasıl görmüyorsun aklım almıyor. Son duamı edip intikam hissimi bir köşeye fırlatıp arabanın önüne geçip Niyazi'nin egolarını kurtarmaya çalıştım. Ve bana araba çarptı. Evet mükemmel şekilde çarpıldım.

Araba üzerime gelirken onu durduramadım. Niyazi'yi kurtarmak için kendi canımı feda ettim. Başım dönerken yere yığıldım, gözlerim beyaz ışığı takip ediyor olabilir.

Mecnun Niyazi yüzünden hastanelik olacağımdan şüphem yoktu. Bana araba çarptı burada ölüyorum hâlâ konuşuyorum. Kapa çeneni kahrolası içsesim. Geri zekalı Niyazi, bir ambulans çağıracak kadar da mı akıl kalmadı sende? Burada ölü var lütfen biraz saygı lütfen.

"Cen. Cennet, sana bir şey olursa ben ne yaparım? Aç o güzel gözlerini. "

Bölüm Sonu. 😟❤

Bölümü yazarken böylesine acıklı yazacağım aklımın ucundan geçmezdi. Ehem çok üzgünüm. :(

Galiba finalde topluca helva yiyeceğiz.

Umarım severek okursunuz.

Tahmin alabilirim.

Sizi çok seviyorum.😍❤❤❤

Zamane Gençleri 1 #Texting |TamamlandıWhere stories live. Discover now