Çaresiz Cennet/45.Bölüm

352 75 40
                                    

Cennet'in Ağzından;

Rutin hayatım Muhammed ile konuşmaya başlamam ile değişmeye başladı. Bir kıskançlık uğruna sevdiğim adamı elimden alan ikizime karşı öfkeli olsam da yaşananları bir kenara bırakıp yoluma baktım. Ciğerimi yakan bu aşkın ateşini içimde söndürdüm. Gözyaşlarımla vedalaşırken mutluluğa bir şans verdim. Belki bir gün bende mutlu olurum diye umut ettim. Hafif bir makyaj yaptıktan sonra yatağıma uzanıp derin düşüncelerden kurtulmaya çabaladım. Aklımı talan eden dert silsilesini tek tek yırtıp attım. Onu ilk gördüğüm anı hayalen gözlerimde canlandırırken bir buruk tebessüm düştü kırık gönlümün üzerine. Duygularım yerle bir olurken sözlerim dağılıyordu boş odada. Sus pus olan bakışlarım ilk kez konuşmak için söz hakkı istiyordu, bu şansı bile tanıyamıyordum. Kulaklarımı kalbimin anlamsız sözlerine karşı tıkayıp unutulan cep telefonumu kitabımın üzerinden aldım.  Tuş kilidini açıp gelen mesajlara baktım.

Hepsi ona aitti. O, bir demet huzuru hayatıma hediye eden. Kalbi merhametler ülkesi olan. O bir başka dünyayı benim için inşa eden.

"@rotasikayipmami : Gecemi aydınlatan yıldızların parıltısı değil,  senin gözlerin. Gündüzüme neşe katan senin varlığın. Seni bugün bir kat daha fazla özledim, gamzelerine kurban olduğum. "

"@rotasikayipmami : Ey benim biricik sultanım, gönlümün baştacı nerelerdesin?"

Ve buna benzer birkaç mesaj daha vardı. Gönlüme bir huzur yerleşirken beni merak eden halimi hatırımı soran birinin olduğunu düşünerek şükrettim. Onu daha fazla meraklandırmak istemeyip mesajına dönüt yaptım.

" @BluegirlX : Güzel mesajların için çok teşekkür ediyorum Muhammed. İyi ki varsın, bende seni çok özledim canım benim. "

Telefonu bir kenara bırakıp mutfağa annemin yanına gittim. Annem yine telefonla konuşuyordu. Beni görünce fısır fısır konuşup telefonu kapatması durumu tuhaf hale sokuyordu.

"Anne kiminle konuşuyorsun yine? O telefondaki kişiyi kıskanmaya başladım, bizimle bile bu kadar vakit geçirdiğin yok. Sen annesin anne gibi davransana. "

Sinirle annemin telaşlı suratına baktım. Annem oturduğu sandalyeden hızla ayağa kalkarken ağzında kelimeleri geveliyordu. Bu işte kesin bir terslik vardı, eminim.

"Kızım ne diyorsun ya? Annenim ben seninhesap sorar gibi konuşmak sana hiç yakışmıyor. "

"Peki varlığını göremediğim anneciğim,  kiminle konuşuyordun? "

"Babanla konuşuyordum Cennet. Hesap sorman bittiyse gidiyorum. "

Zamane Gençleri 1 #Texting |TamamlandıWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu