Cennet Su Vakası |21.Bölüm

859 156 141
                                    

Medyada Niyazi'nin fotoğrafı var.😇

Zihnim karmaşık bir yün halini alırken hayalimi sonlandıran gözlerimden dökülen damlalardı. Ruhumda derin bir yaralanmanın belirtileri gün yüzüne çıkarken o tebessümü çok seven halimden eser yoktu. Neler oluyordu şu çehreme, öfkem kime neye? Omzuma yük olan ağır hatalar yüreğimi çöplük haline dönüştürmeye başlıyordu. Kaybedişime tanıklık ederken sözlerimin kifayetsiz kaldığının hüznüyle baş başaydım, son ümit şurubunu da yere döken zavallıdan farksızdım. Umursamaz bir canavar görünümlüydüm oysa, bunca düşünce nasıl zihnimde yer edindi diye düşünmek dahi vücudumu ürpertmeye yetiyordu. Ben eski ben değildim artık. Gerçek yüzleşircesine gözlerimin önünde, bir duâ sözcüğü dillerimden dökülüp boşluğa kapılan.
Aminlerim vardı sustuğum.
Pişmanlık çizgilerim vardı tuttuğum.

Daha fazla düşünmeyi bir kenara bırakıp uyumaya çalıştım, gözlerim uykunun varlığından birhaber de olsa. Başımı yastığa sınav öncesi sıkıntıyla koyduğum o günler bile daha mı güzeldi sanki? Tam sınavım bittiği derken sınavım başlıyordu, ne yapacağımı bilemiyordum. Allah'ım sen şu gariban kuluna yardım et. Üzerime ince bir battaniye örterken kalbimin sıcaklığında yine O vardı, benimleydi. Kırık kalbimin içindeki sevginin temelinin tek varisiydi. Ah gözleri bir kere daha görsem ne güzel olurdu. Onu düşünmek bile umut verici geliyordu. Komodinin üzerinde duran telefonumu elime alıp birkaç mesaj yazmaya başladım.

"Egoist Çocuk : Seni kırdığım için çok özür dilerim, beni affetmen için her şeyi yaparım."

"Egoist Çocuk: Senin sinirli halini görmek çok korkutucu, kalbimdeki sevgi çiçeği bile soluyordu az kalsın. Affet beni Cennet'im affet. "

Gözlerimi kapatıp uyumaya çalışacaktım ki mesaj geldi. Demek O da uyumuyordu.

"Anonim Güzeli  : Dünya dursa bile seni affetmem. Hâlâ yüzsüzce nasıl mesaj atabiliyorsun ya sen?"

" Anonim Güzeli : Abim de iyileşince seni bir güzel döveceğiz, o günü bekle tipsiz. "

"Egoist Çocuk  : Cennet ne yaparsan razıyım, yeter ki beni affet. Lütfen bak gözlerime uyku girmiyor. Vicdanım bile sızladı düşünsene. "

"Anonim Güzeli  : Sen ve vicdan? Peh, yalanına ekmek banıp yesem zehirlenirim. "

***

Cennet Hanım'ın Ağzından;

Cadı ikiz kardeşim iddiayı kaybetmemi fırsat bilip telefonuma el koyduğu için sıkıntıdan âdeta patlıyor hatta ölüyordum. Ona defalarca sana çikolata alayım dememe rağmen ısrarlarım neticesiz kalmış, canım telefonumu almıştı. Bir de iki gündür yüzündeki kocaman gülümsemenin sebebinin de ne olduğunu söylememesi fazlasıyla canımı sıkıyordu. Bazen onun benim Niyazi'me yazdığını düşünüp kıskançlık krizine girsem de Niyazi'nin benden nefret ettiğini düşünür, üzülmeye konsantre olurdum. Eşek Niyazi sağ olsun beni Su'dan ayırt etmekte güçlük çekiyordu ama O da bana gönül verdiğini apaçık belli ediyordu. Akşam yemeğinden sonra yatağıma geçip Su hanımdan artık telefonumu isteyecektim. Can sıkıntısına çare olarak telefon icat edildiğine göre bu işlevi görmek gerekirdi.

Zaten Niyazi'nin nasıl olduğunu fazlasıyla merak ediyor, onu çok özlüyordum. Ah şu söz dinlemeyen yüreğime bir merhem ol Niyazi. Sahi O beni sever mi? İhtimallerin her zerresine o kadar çok ihtiyacım vardı ki. O beni sevse mutluluktan kanatlanıp uçar düşlerim. Gülüşü bir cennet, varlığı benim için en büyük nimet. Asabi Niyazi'm benim.

Ne güzel hayal kuruyordum ki elinde telefonumla içeri giren ikizim Su odaya girdi. Kahkaha atarak mesaj yazıyordu. Artık ondan telefonumu alma vakti geldi diyerek elinden telefonumu çekip almaya çalıştım. Hayvan gücüne sahip ki ondan almam zor oldu.

"Abla ya ne yapıyorsun? "

"İki gün oldu artık telefonuma kavuşayım diyorum Su. "

"Tamam be ikiz bozuntusu. "

"Fark etmedim sanma sinirli halinden eser yok, iki gündür kiminle fingirdeşiyorsun sen? "

"Gizemlerle geyik muhabbeti yaptık, amma abarttın. Sınavlarımı başarı ile geçersem son model telefon alacağım. "

"Rüyanda görürsün hahaha. "

"Sen rüyanda bile göremezsin ama o çocuğu. Şu sana çirkin diyendi galiba sanırım. "

"Ne diyorsun ya? Bak çirkin ikizim seni mahvederim, Niyazi benim sevgilim ona mesaj attığını görürsem seni güzelce döverim. "

"Üff abla ya o ego yığını ile işim olamaz benim. Hem bana bak, bu güzelliği ona yem eder miyim?

Tam Su'ya cevap verecekken telefon elimde titremeye başladı.

Mesaj Egoist Çocuk'tandı. Ama benim böyle bir tanıdığım yoktu. Numaraya iyice göz atınca Niyazi'den olduğunu gördüm.

"Egoist Çocuk : Senin beni affettiğini duymak için elimden geleni yapacağım. Seni seviyorum en güzel Cennet'i kalbimin."

Allah'ım işte şu anda ölmek istiyorum, tam aşka düşmüşken. Bu sözleri duymak için tam bir aydır duâ ile sabırla bekliyordum. Ama bu nasıl oldu ki? Hem ben Niyazi ile tartışma da yaşamadım ki ne affetmesi? Niyazi neden durduk yere bendi sevdi ki? Vay ben ölem.

Bölüm Sonu.

Diğer bölümü mutlaka okuyun. :')

SELÂMÛN ALEYKÜM BİRTANECİKLERİM😍❤💞😇❤💙

Sizce ilerleyen bölümlerde neler olur?

Yorum ve oylarınızla coşturun. Arkadaşlarınızı davet edin, etiketleyin isterseniz fark etmez.

Yanımda olan herkese sonsuz teşekkürler. 💕

İYİ Kİ VARSINIZ. SİZİ ÇOK SEVİYORUM. 😍❤

Zamane Gençleri 1 #Texting |TamamlandıHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin