O Kimdi?|25.Bölüm

638 128 36
                                    

Saatler kaplumbağa hızında ilerlerken canımın sıkıntısı giderek artıyordu. Bir yanda taşkınlık yapan özlemim öteki taraftan adını koyamadığım hislerim beni ele geçiriyordu. İkilemde kalan ruhumun söz hakkını ele geçiren ise egoistliğim oluyordu. Kendimden başkasını düşünmek bana öyle uzak görünüyordu ki. Ben ve sevmek? Uyku, futbol, bilgisayar oyunu benim en sevdiğim muhteşem üçlüydü. Ben bir kartalım, yükseklik korkum yok. Peki neden düşüyorum, işte buna verecek bir cevabım yok. Neler oluyor bana? Kendimi bazen anlayamıyorum. Zihnimin içinde bas bas bağıran bir Cennet duyuyorum, nereye gitsem aklımdan çıkmayan o kusursuz gülüşünü hayal ediyorum. Ben... Galiba ben Cennet'i seviyorum. Ama ben sevmenin ne olduğunu bile bilmeyen zavallı biriyim. Her şey bir yana dursun iki gün sonra beni affetmesi için lunaparka yanına gideceğim.

Kafamı dağıtmak için biraz abur cubur atıştırmak istedim. Buzdolabının kapağını açıp Müfettiş Gadget edasıyla buzdolabın içinde sucuk aradım. Sucuklu yumurta yapmayalı sanki asır oluyordu hissine kapılmak çok acı veriyordu. Haydar babam da benim gibi sucuklu yumurtayı çok sevdiğinden onun bitirmesi muhtemeldi. Ah şu çizik çizik olan moralimi şimdi kim düzeltecek? 
Mutfağa trip atıp tekrardan kürkçü dükkanıma ilerliyordum.

Sevgili odacığım.

Dert ortağım telefon.

Mükemmel rahat yatağım.

Kadro tam gaz devam ediyordu. Telefonumu elime alıp wifiye bağlandım. Fazla beleşçi olduğum için şifreyi de aldım. Böylelikle istediğim zaman film seyreder özgürce instagramda hikayeler paylaşabilirdim. Yaşasın sınırsız internet keyfi. Yaşasın.

Ve telefonumu düt düt diye öttüren bildirim sesleri.

Ulan sanki öldüm de haberim yok.

Bildirime hasret olan telefonuma yavru kedi şefkatiyle muamele ediyordum. Ah benim pek çirkin telefonum, seni özlemişim. Ama kendimi daha çok seviyorum egom yaşasın.

İnstagramım aylar sonra mesaj yüzü görüyordu. İyi de bu kim? Hangi insan evladı bana mesaj atardı ki? Cennet ile tanışma maceram koskoca bir mazi gibi gözlerimin önünden akıp giderken mesaj yerine tıkladım.

"@gulserenozalp : Merhaba Niyazi, ben Gülseren. "

Profiline girip kim olduğunu anlamaya çalıştım.

"@asabiniya1903 : Beni nasıl buldun? Sen geçen günkü Gülseren misin?"

"@gulserenozalp : Evet Niyazi. Cennet'ten aldım lütfen ona bahsetme. Niyazi senden çok hoşlanıyorum.  "

"@asabiniya1903 : Umrumda mı? Hayır. Güzelsin, alımlısın ama senin yüzünden kavga ettiğimizi unutma. "

"@gulserenozalp : Lütfen bize bir şans ver.  Bana bu şansı çok görme Niyazi. "

"@asabiniya1903 : Buna gerek yok. "

"@gulserenozalp : Eğer bir hafta içinde teklifimi kabul etmezsen Cüneyt'e kız kardeşi ile konuştuğunu falan anlatırım. Başın derde girer Niyazi. "

Hiçbir şey yazmadan uygulamadan çıktım. Bu kız başıma bela olacaktı. Nerede enteresan tip varsa hepsi bana denk gelirdi şansıma tüküreyim.

Morallerim tekrardan kötüye gidiyordu. Ne yapacaktım şimdi ben?

***

"Niyazi  uyan artık! "

"Anne iki dakika... "

Fazla düşünmekten hata veren aklım soluğu uykunun şefkatli kollarında buldu. Kendimi gelişi güzel bir şekilde koltuğa bırakıp uyuduğumun farkında bile değildim. Gözlerimi zorlukla açarken annemin yüzünden mutluluk okunuyordu. İyice etrafıma bakıp annemin terliksiz ve tehlikesiz olduğuna kanaat getirdikten sonra gözlerimi tekrar yummaya çalıştım. Ama olmadı,  o leziz uyku bir kere kaçtı gitti.

"Anne ne oldu? "

"Sen uyurken telefonun çaldı. "

"Hasan mıydı? Alarmdır en fazla aman ne olacak. "

"Oğlum seni bir kız aradı.  "

"Ciddi misin anne? Ne yakışıklıyım kızlar telefonlarımı rahat bırakmıyor anne. "

"Üff bırak gevezeliği de kız ne dedi biliyor musun? "

"Ne diyecek,  kesin seni seviyorum dedi. "

"Doğru tahmin. Arayan kız ağlayarak seni çok seviyorum Niyazi deyip telefonu kapattı.  Benim konuşmama fırsat dahi vermeden telefon kapandı. "

"Hadi ya. Acaba tahmin ettiğim kişi mi? "

"O kimdi? Onun canı çok yanmış sesinden anlaşılıyor. "

"Bilmiyorum anne. "

Mevzu daha çok büyümeden yemek masasına geçip boş midemi güzelce doldurmaya başladım. Arayan O'ydu,  Cennet'ti. Beni şu bahtsız çirkin şansımla ondan başkası sevemezdi ki zaten.  İyi de neden telefonu annemin suratına kapattı ki? Her neyse boş ver Niyazi Yaman.

Bölüm Sonu.

Selâmûn Aleyküm güzel okurlarım.😍❤💕

SİZİ ÇOK SEVİYORUM,  BİLİYOR MUSUNUZ?

Kitabı nasıl buluyorsunuz?

Bu arada kitaba parodi hesaplar açıldı.

-Niyazi Yaman
-Cennet Demir
-Su Demir

Oy ve yorumlarınızı bekliyorum canlarım, birtaneciklerim. 😍

Bu muhteşem afiş için Bahar'a çok teşekkür ediyorum. 💖💙

Zamane Gençleri 1 #Texting |TamamlandıHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin