Anonim Güzeli|35.Bölüm

392 101 23
                                    

Not; hayalet okurlara selamlarımı ileterek bölüme bismillah diyorum. Yanımda olan ve kelimeleri severek okuyan herkese sevgilerimi iletiyorum. Buraya bırakacağım kalpleri size armağan ediyorum, güzel yüreklilerim benim.❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

Zamane Gençleri okuyucularına ithafen.💕

***

Önümüzdeki hafta sınav sonuçları açıklanacağı için stres tüm bedenimi kuşatıyordu. Sınav sonucum kötü olursa bu defa ayakkabı boyacısı olarak ömrümün geri kalanını amele şeklinde geçirecektim. Hayali bile içimi acıtırken gerçek olma ihtimaline nasıl katlanacağımı hesaplamaya çalışıyordum. Kendimi gökyüzüne bırakıp da süzülsem şöyle kuşların arasında, insanlardan uzaklaşıp mutluluğa kanat çırpsam meselâ.

Gözlerim uyku için siftah yaparken telefonumdan gelen mesaj  sesi ile gözlerimi araladım. İki dakika da rahatlıkla uyuyayım, olmaz mı? Uyku bu uyku önemli sonuçta. Telefonun kilidini açıp mesajı okudum.

İnstagramdan gelen mesaja acele cevap yazıp wifiyi kapatmam lazımdı. Çünkü olası mesajlara cevap verirsem uyku ihtimalim çöpe giderdi. Ve ben uykuyu çok seven biriyim lütfen.

"@gulserenozalp : Yarın buluşmaya geleceksin değil mi?"

"@asabiniya1903 : Geleceğim lanet olsun ki. Müsadenle uyuyorum, leydi."

"@gulserenozalp : Niyazi uykun yoksa biraz laflayalım istersen. "

"@asabiniya1903 : U-Y-K-U-M V-A-R."

Wifiyi kapatıp telefonu yatağın kenarına koydum. Özellikle Gülseren'e anlaması için  büyük harflerle yazdım ki ısrar edemesin diye. Umarım anlayışlı davranır.

Beş dakika sonra.

Uyumaya karar veren gözlerimi kapayıp yastığa başımı rahatça koyduktan sonra içimden ezbere bildiğim duaları okudum. Rüya görmeye başlayacaktım ki o lanet telefondan yine bir mesaj sesi geldi. Bugün benim uyutmamaya yeminliydiler anlaşılan. Telefonu sinirle açıp gelen mesaja göz attım.

"0553..... : Niyazi nasılsın?"

"0538... : İyiyim sen nasılsın Gülseren? İnstagramdan stalkladığın yetmedi buradan da rahatsız et, bravo yani. "

Mesaj rehberimde olmayan birinden geldi. Kim olduğunu tahmin etmek çok zor değildi. İnstagram hesabımı bulan numaramı her halükarda bulurdu diye düşündüm.

"0553... : Niyazi ben Gülseren değilim. Hem Gülseren kim?"

"0538... : Beni işletemezsin Gülseren cadısı. Bu arada seni yarın Cennet'e söyleyeceğim, abisi bunu duymadan bir çözüm üretir belki. "

"0553.... : Peki, Cennetle mutlu musun?"

"0538.... : Mutluluk da laf mı? O benim huzur bulduğum tek insan, hayatıma renk katan gülümsemenin sahibi. Maşallah de nazar değmesin cadı. "

"0553.... : Maşallah. Size mutluluklar dilerim yapay Cennet'inle. Hoşça kal. "

"0538.... : Yarın dediğim kafede görüşürüz Gülserencim.😉"

Birkaç dakika cevap yazmasını beklediysem de hiçbir şey yazmadı. Gülseren'in daha fazla rahatsız etmemesi için onu engelledim. Ve çok şükür sonunda uyudum. Yaşasın uyumak, uyku büyük bir nimet dostlar.

Zamane Gençleri 1 #Texting |TamamlandıHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin