I N T R O

11.5K 104 6
                                    

Min alldeles första bok här på wattpad har jag valt att benämna - Toxic. Den har Hov1 medlemmen Dante Lindhe i fokus, och självklart kommer Noel, Axel och Ludwig också vara en del av berättelsen men självaste gruppen hov1 existerar inte. (sen får vi se hur det blir i framtiden.)
.
Notera ni som är nya,
Jag tänkte helt fel & allt blev bara kaos. Året är 2018 men på något konstigt vänster har jag skrivit att killarna är 19 & 21. My brain fungerade nog inte riktigt som jag ville, men jag vill att ni inte tänker på det under storyns gång. Tack på förhand :)
__________
Ni kommer att märka redan under introduktionen att Dante har ett speciellt beteende mot andra. Titeln på berättelsen definierar inte hur storyn kommer se ut från början till slut och jag tänker inte byta trots att jag inte riktigt var så kreativ när jag kom på namnet.

Ordet toxic kommer från det engelska språket och på svenska kan man tolka det som gift. Det finns flera definitioner till ordet och jag tänkte förklara definitionen som stämmer mest in på hur Dante fungerar som person.

Ordet toxic är en definition av de personer i samhället som inte riktigt vet hur man ska bete sig på ett bra sätt mot andra medmänniskor. Det kan vara svårt att veta hur man ska agera snällt och trevligt mot andra.
Helt enkelt känslokalla idioter om jag får säga det själv. :))
________
Alida Jolin - spelas av Cindy Kimberly

 :))________Alida Jolin - spelas av Cindy Kimberly

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Alida Jolin - 18 år och från Stockholm.
Bor tillsammans med sina bröder Nikko och Noel Jolin.

Definitionen av Alida:

Alida är väldigt självsäker som person och tar därför oftast inte åt sig av negativa kommentarer. Hon har absolut inga problem med att säga vad hon tycker och tänker. Att därför säga ifrån när hon tycker något inte riktigt står rätt till är inga problem.

Ha ett bra första intryck på Alida Jolin och du kan förvänta dig att hon kommer gilla dig. Är du otrevlig så är det kanske bra för dig att försöka ändra hennes tankar nästa gång ni träffas. Alida tror mycket på en andra chans.

Det kan komma de tillfällen då Alida kan vara sarkastisk och slänga in några sarkastiska kommentarer. Hennes familj och vänner går alltid först, oavsett vad. Hon har humor, speciellt när hon är på gott humör och omtänksam är hon mot personer hon tycker bra om.

Alidas bakgrund är dock inte den mest positiva man hört. Hennes älskade föräldrar blev mördade året hon fyllde sexton år. Eftersom att hon var så pass ung och förstod vad som hänt tog det hela väldigt hårt på henne. Läkningsprocessen hon gick igenom tog tid, men den har också gjort henne stark samt hjälpt henne att växa som person.

Det var lite om Alida Jolin.
________
Dante Lindhe - spelas av sig själv.

________Dante Lindhe - spelas av sig själv

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Dante Lindhe - 21 år och från Stockholm.
Bor tillsammans med sina tre bästa vänner Ludwig, Axel och Noel.

(Dante är född 96, men under många omständigheter har han hamnat bak en klass och går därför tillsammans med de andra tre. Dock har dem alla fyra behövt gå om ett år till för att läsa in de kurser dem kuggat i.)

Definitionen av Dante:

Dante är även han väldigt självsäker som person och har absolut inte svårt att säga vad han tycker och tänker. Det förvånar ingen i hans umgängeskrets att han slänger ur sig onödiga kommentarer och ord man helst velat undvika att få höra.

Dante är precis den personen man kan definiera som toxic och därmed kortfattat är det inte så svårt att förstå att han inte riktigt är den trevligaste personen man kan träffa på. Han är känslokall och det är därför en av anledningarna till att de flesta inte tycker om honom.

Dante bär på en del sarkasm och ironi. Hans vänner får ständigt dras med att han nästintill alltid är allvarlig och bär på en del irritation, men man vänjer sig. Att öppna upp sig för andra är inte riktigt hans grej och därför är det inte ofta man får se hans glada sida, men den förekommer faktiskt ibland.

Relationen med sin familj är inte så värst bra och ska man titta närmre på det närmsta familj Dante i nuläget kommer så är det hans bästa vänner. Tyvärr finns inte hans pappa i bilden och Dante har ingen kontakt med sin mamma. Att skydda de han bryr sig om är något han sätter framför allt. Det är kanske inte alltid Dante visar att han bryr sig, men innerst inne gör han det.

Grunden till hur Dante beter sig och till den personen han är idag ligger i hur hans bakgrund ser ut, då den inte var så värst positiv.

Och när det kommer till kärlek och känslor så är det inte riktigt Dantes starka sida. Det är iallafall inte något han känner för att visa framför andra, men man vet ju aldrig ifall det en dag faktiskt kan komma in en tjej i hans liv som kan få honom att öppna upp sig?

__________
Rösta & kommentera.
Nu är vi klara med introt!!

Hoppas ni kommer att gilla min berättelse om
Dante Lindhe
& Alida Jolin.

Förlåt ifall början e lite skev.

Xoxo dantexlindhe
Redigerad 9/10-18

Toxic // Dante LindheWhere stories live. Discover now