T R E T T O N

4.8K 87 9
                                    

Måndag 16 April 2018

"Alida du måste berätta allt!" Jag fäster min blick på Nicole med ett leende och känner hur varm jag blir om mina kinder.

"Om vadå?" Flinar jag och höjer på ögonbrynen. Hon smäller till mig på axeln och ger ifrån sig en irriterad suck.

"Sluta, du vet exakt vad jag menar." Suckar hon och för med mig bort mot två lediga fåtöljer.

"Berätta allt om Dante och vad som hände." Säger hon och avfyrar ett exalterat leende. Jag lutar mig bakåt i fåtöljen och fäster min blick i taket.

"Det var bara några minuter efter att vi lagt på som jag bestämde för att åka hem till Dante. Jag kommer ner i hallen, trär på mig mina kläder och är redo för att öppna dörren men jag var absolut inte beredd på att Dante skulle stå där utanför. Han fick komma in och vi pratade ut. Allt slutade bra helt enkelt." Säger jag och Nicole himlar med ögonen.

"Du håller alltid allting så kort." Suckar hon men brister ut i ett glatt leende.

"Så ni är tillsammans nu eller?" Frågar hon men jag skakar bara enkelt på huvudet.

"Nej inte än, jag vill först lära känna Dante på ett helt annat sätt än vad jag innan gjort, innan vi går vidare." Svarar jag med ett leende och känner hur någon greppar tag om mitt ansikte och placerar en puss på min panna.

"Är du ledig ikväll? Isåfall hämtar jag dig vid 7." Jag tittar förvånat upp med ett leende och ser hur Dante går runt fåtöljen och fram till mig. Han sätter sig på huk och lägger sina händer i mina.

"Vad gulligt av dig." Ler jag och tittar in i hans ögon. Han besvarar mitt leende och sträcker sig efter mina läppar. Jag besvarar kyssen med ett leende och drar försiktigt ifrån.

"Var det spontant eller?" Skrattar jag.

"Nej, eller kanske men det spelar ingen roll." Skrattar han och sträcker på sig för att dra upp mig från fåtöljen. Jag vänder mig om mot Nicole och ser hur hon med ett oerhört brett leende reser på sig.

"Jag hoppas som fan på er, men ta hand om henne Dante." Säger Nicole och tittar menande på Dante.

"Att Alida mår bra är min största prioritet." Säger han och lägger armen om mina axlar och placerar en puss på min tinning. Jag avfyrar ett leende och känner hur varm jag blir om mina kinder.

"Gulligt." Säger jag och kramar om honom. Jag känner hur Dante gräver ner sitt huvud i min nacken och hur han börjar placera små kyssar på min hals.

"Börja inte." Muttrar jag och försöker kväva de små stönen som lyckas lämna mina läppar ändå.

"Dante." Fräser jag och drar mig ifrån. Jag ser hur han flinandes tittar ner på mig och försöker lägga armarna om mig igen.

"Nej, du är bara taskig." Muttrar jag och slår till honom på bröstet innan jag går iväg från honom.

"Men Alida." Skrattar Dante efter mig och kommer snart upp vid min vänstra sida & Nicole vid min högra.

"Blev du sur på riktigt?" Frågar Dante men jag skakar enbart på huvudet.

"Klart jag inte blev." Skrattar jag och omfamnar mina händer om Dantes högra arm.

Toxic // Dante LindheWhere stories live. Discover now