F E M T I O

3.2K 95 22
                                    

Torsdag 31 Maj 2018

Torsdag morgon.

"Dante gå upp nu din sömntuta!" Säger jag högt och knuffar till honom där han ligger med täcket om sig i sängen. Han snarkar en aning vilket enligt mig är det gulligaste som finns.

"Nej jag orkar inte." Suckar han och grymtar irriterat till. Jag himlar med ögonen åt honom och drar snabbt bort täcket. Jag slänger det på golvet och går därefter fram till min garderob för att dra fram dagens kläder.

Gårdagen hade i princip gått ut på att vi låg i min soffa, som jag för övrigt äntligen fått. Vi pratade och mös med varandra. Jag älskar hans sällskap mer än allt annat.

"Wow vad du är vacker." Hans fingertoppar stryks försiktigt upp längs mina armar innan han lägger armarna om min hals och kramar mig bakifrån.

"Du ger mig alltid så många komplimanger." Ler jag och möter hans ögon i spegeln. Han tittar ner på mig och jag studerar vartenda rörelse han gör. Hans läppar snuddar försiktigt vid baksidan av mitt öra och rör sig ner mot käken. Ju längre ner han kommer mot mina läppar, desto mer vrider jag mitt huvud mot honom för att möta hans läppar.

Jag vrider mig om mot honom och lägger mina händer mot hans bröstkorg. Vi låter våra läppar mjukt massera varandras och hans händer placeras om mina käkar.

"Vi börjar om fyrtio minuter, vi borde göra oss iordning." Ler jag och kramar om honom.

När kläderna väl var på och vi käkat frukost, som det förövrigt knappt fanns något av så satt vi iallafall just nu i bilen påväg till skolan.

"Vill du göra något efter att vi slutat? Ta en fika eller något." Jag lägger min hand på hans lår och ger honom ett leende.

"Jag kan tyvärr inte Dante, jag ska träffa en killkompis." Han tittar ner på mig och verkar nästan lite sur.

"Nej det är inget att oroa sig för, han är en nära vän och jag har inte träffat honom på ett år. Inget mer än vänner och det fattar du väll själv." Säger jag och stryker min tumme över hans lår.

"Nej jag vet."

Dante parkerar bilen vid skolan och går ut från bilen. Likt det han alltid gör springer han runt bilen och öppnar upp bildörren åt mig.

"Tack baby." Flinar jag och kysser honom snabbt på kinden. Jag trär väskan över axeln och lägger min hand i Dantes.

"Hur känns det att komma tillbaka?" Frågar jag medan vi styr våra steg in mot skolan. Människor runt omkring oss riktar sin uppmärksamhet mot oss, antagligen personer som vet vem Dante är och som har märkt att han inte varit här på ett jävla långt tag.

"Det känns bra, eller det är iallafall vad det känns som just nu." Jag trycker upp dörren till skolan och möts av en skola fylld med elever. Som vanligt då.

Det är även här inne som flera riktar sina blickar mot oss vilket gör mig en aning irriterad. Varför ska man stirra ut någon man inte sätt på länge, jag menar det är ju respektlöst.

"Vad fan glor ni på era idioter." Fräser jag och spänner blicken i de flesta som jag lyckas få ögonkontakt med. Dantes hand stryker mig över handryggen och jag tittar upp på honom. Han tittar inte på mig men utstrålningen han ger menar på att jag inte ska bry mig om deras blickar.

Vi kommer in i klassrummet där dagens första lektion ska äga rum. Det vill säga matematik. Jag slår mig ner vid ett ledigt bord med Dante bredvid mig. Ludwig sitter bakom oss men ingen Nicole syns till.

Toxic // Dante LindheDär berättelser lever. Upptäck nu