T J U G O S E X

3.9K 85 23
                                    

Onsdag 2 Maj 2018

2 Maj även kallad min födelsedag.

"Grattis på födelsedagen världens mest underbara syster. Idag är det ingen vanlig dag för idag fyller du nitton år!" Utbrister två röster tillhörande mina storebröder. Jag slår trött upp mina ögon och avfyrar ett trött leende. Jag reser på mig till en sittandes position oavsett hur nyvaken jag egentligen är.

"Tack världens bästa bröder." Säger jag med ett leende på läpparna när dem sätter sig ner i sängen med en bricka och presenter. Dem har satt sig på varsin sida av min säng och tittar med ett leende på mig.

"Öppna presenterna dååå!!" Säger Noel högt och tittar menande på mig. Jag avfyrar ett lågt skratt och tar tag i den första presenten. Den är hyfsat liten och väger inte så mycket.

Jag öppnar den med ett leende på läpparna och finner ett par oerhört vackra diamantörhängen i asken. Jag tittar upp på dem med ett brett leende på mina läppar och väljer att direkt trä på mig dem.

"Tack, dem är jätte vackra." Säger jag med ett tacksamt leende. Dem ger mig varsitt leende innan dem nickar att jag ska ta ännu en present. Den här är lite tyngre och jag anar vad det är som befinner sig inuti. Något jag velat ha väldigt länge vilket är anledningen till att jag känner på mig vad det kan vara för något.

Jag öppnar med ett leende upp denna present och som jag kände på mig är det en ask som innehåller klockan jag velat ha i flera månader nu. Klockan jag tjatat om varje dag och nu är den min.

"Ni köpte den." Säger jag med ett glatt leende och trär på mig den med ett leende på mina läppar.

"Ja du slutar ju aldrig att tjata om den." Skämtar Nikko och blinkar lätt mot mig.

"Titta vad det ledde till." Fnissar jag skämtsamt och studerar den silvriga klockan.

"Nästa present ville vi egentligen vänta med men orkar verkligen inte så vi vill ge dig den nu." Säger Noel och tar tag i den sista presenten och räcker mig den. Jag tar emot den och känner att även denna present inte är så tung. Jag tittar med en frågandes min på mina bröder innan jag så småningom öppnar upp paketet.

"What the actual fuck!!" Utbrister jag och hejdar mig från att hoppa upp i sängen och riskera att välta ut maten.

"Ni måste skämta med mig." Utbrister jag efter att ha studerat föremålet i min hand.

"Nej klart som fan att vi inte skämtar." Skrattar Nikko och tittar på mig med ett brett leende på läpparna. I min hand ligger en silvrig nyckel där en lapp är knuten om nyckeln.

- Idag fyller vår vackra lillasyster nitton år och med det ger vi dig denna nyckel till din alldeles egna lägenhet. Lägenheten är din så börja packa så snarast som möjligt för snart kastar vi ut dig (; // N&N <3

"Ni vill redan ha ut mig?" Skrattar jag och reser mig upp från sängen för att krama om dem båda två.

"Nej detta är faktiskt jobbigare än du tror." Skrattar Nikko och placerar en puss på min hjässa då jag är betydligt kortare än vad han är.

"Mamma och pappa har sparat ända sedan dagen du kom till denna jord. Dem ville egentligen ge dig nyckeln själva men tyvärr blev det inte så, istället blev det vi." Säger Noel med ett svagt leende. Jag nickar svagt med ett leende på mina läppar och avfyrar en låg suck.

"Det betyder fortfarande lika mycket." Säger jag med ett leende och kramar om dem ännu en gång.

"Tack ska ni ha." Säger jag glatt och tittar upp på dem båda två. Nikko placerar sin hand på mitt huvud och rufsar till mitt hår.

Toxic // Dante LindheWhere stories live. Discover now