E T T

9.3K 124 31
                                    

Lördag 10 Mars 2018

Varför ta det lugnt på fest, när man lika bra kan festa fullt ut?

Det är väll troligtvis det min bästa vän lever på när det gäller att festa. Visst är det självklart något jag kan hålla med om, för festa är ju trots allt det bästa som finns men det är inte varje utgång som jag känner för att dricka mig full. Dock sker det sisådär ibland.

Jag låter min hand dras över den immiga badrumsspegeln som bildats av ångan från duschens varma vattenstrålar. Jag studerar mig själv i spegeln med ett litet leende och drar därefter handduken tätare om min kropp.

"Men Nicole värst vad tid det tar då."

Suckar jag och syftar på min bästa vän som fortfarande står kvar i duschen.

Ni kan andas, jag och Nicole duschade inte tillsammans. Visst är det något vi säkert hade kunnat göra, men nej.

"Men Alida det ska ju verkligen komma från dig, du var i duschen minst lika länge som jag."

Svarar hon irriterat och stänger därefter av duschen innan hon några sekunder senare slår upp glasdörrarna. Jag sträcker mig efter en torr handduk som jag därefter räcker till henne.

Hon trär handduken tight om sin kropp, likt det jag precis gjorde med min egna. Hon tittar på mig genom spegeln och ger mig ett svagt leende.

"Alida, fy fan vad jag ska bli berusad ikväll."

Flinar hon vilket får mig att smått skratta till.

"Nicole det blir du på vartenda fest vi går på, så det där lilla du är absolut ingen nyhet."

Skrattar jag, himlar lätt med ögonen och låser därefter upp toalettdörren.

"Alida."

Jag tittar upp och möter min storebror som passerar förbi mig strax utanför toaletten. Jag ger honom ett leende och nickar svagt.

"Nikko."

Säger jag och öppnar upp dörren till mitt sovrum som ligger precis mittemot toaletten. Toaletten är min egna och blir därför bara använd av mig, vilket jag tackar gud för då jag har två storebröder. Strax efter mig anländer Nicole in i sovrummet och stänger dörren efter oss.

"Jaha men vad har vi klockan till då?"

Jag slänger en snabb blick på klockan vid mitt nattduksbord.

"Fem över halv åtta."

Svarar jag kort och enkelt.

"Då är det kanske dags för oss att sätta fart på våra fine asses så att vi kommer iväg i tid."

Flinar hon och går fram till sin väska. Jag studerar hennes rörelser och ser hur hon plockar fram två cider ur hennes väska, vilket får mig att avfyra ett brett flin när hennes glittrande ögon möter mina.

___

Efter ungefär en timme och tjugo minuter sitter allting äntligen på plats. Jag hade plattat mitt mörkbruna, nästintill svarta hår och sminkat mig ganska neutralt men samtidigt lite festligt. På kroppen bar jag en tight röd off-shoulder klänning som satt tight om min kropp. På fötterna bar jag ett par högklackade svarta skor.

Toxic // Dante LindheWhere stories live. Discover now