S J U T T I O F Y R A

2.6K 84 42
                                    

Lördag 23 Juni 2018

Jag slår nyvaket upp mina trötta ögon när ljudet av troligtvis den mest irriterande ringsignalen når mina öron. Ljuset från rummet som är en aning dovt gör det lättare för mig att vakna till snabbare. När mina ögon väl vant sig vid ljuset börjar jag leta reda på min telefon. Jag klickar på stopp knappen och ljudet stängs äntligen av. Klockan står på 09:30. Vem ställer klockan 09:30 på en lördagmorgon? Jo jag, för jag har ju tagit studenten. Yaay. Då synen fortfarande är en del suddig gnuggar jag händerna försiktigt i ögonen för att på så sätt få en klarare syn. Då jag ska iväg vid tolv ställer jag mig upp från sängen och trär morgonrocken om min kropp innan jag går ut från sovrummet.

"Godmorgon."

Jag tittar upp och ger honom ett leende. Noel stannar upp och grimaserar lätt samtidigt som han söker efter min blick.

"Du ska duscha va?"

Jag slår irriterat till honom på armen men skrattar ändå. Han ger mig ett retsamt flin och går sedan vidare.

"Lägg ner." Ropar jag skrattandes efter honom och går in i mitt badrum där jag låser efter mig. Det var ett tag sedan jag befann mig härinne, det enda som var annorlunda var väll att det inte fanns lika mycket produkter i skåpen.

Samtidigt som jag låter vattnet värmas upp i duschen ställer jag mig framför spegeln. Morgonrocken slänger jag på golvet och jag sätter på kranen för att snabbt ta bort gårdagens smink innan jag går in i duschen. Ångan ifrån den varma duschen gör synen suddigare, jag ställer mig precis under kranen och låter bara vattnet sippra ner längs min nakna kropp.

Jag måste erkänna att jag har känt mig otroligt ensam sedan i måndags. För det var då jag stack. Men just nu är jag så otroligt arg, ledsen och besviken på Dante att jag inte vill se honom. Det var längesedan han yttrade onödiga kommentarer riktade mot mig. Min pojkvän kallade mig för bitch och hora. Egentligen är jag inte så lättpåverkad när det gäller ordet bitch men nu sa han det inte på skämt utan hans röst lät så annorlunda, så arg. Sedan kallade han mig hora också vilket jag aldrig trott. Jag vill därför inte leva med honom just nu, han måste förstå vad han gjorde fel. Oavsett hur ont det än gör tänker jag vara här tills han förstår och slutar bete sig som en idiot. Han får helt enkelt se konsekvenserna som skapas tack vare hans idiotiska beteende.

Teo lever. Men jag var så pass arg på Dante att jag inte stannade kvar för att lyssna på resten. Sekunderna efter att han sagt de två orden, hade jag ändå tagit initiativet att dra ner handtaget och öppna dörren. Då jag knappt visste vart deras hk var lokaliserat började jag därför leta upp en hållplats jag kunde ta bussen ifrån, som därmed blev min förstahjälpen till att kunna ta mig hem. Tillslut efter en krånglig hemresa kom jag äntligen hem till lägenheten där jag plockade på mig det jag behövde. Jag skrev en lapp till Dante för att han inte skulle bli orolig. Om han nu egentligen blev det. Jo, jo det tror jag.

- Jag kommer inte hem fören du har släppt den där attityden. Förstår du inte att ord sårar? Att du kalla din flickvän för hora eller ditt allmänt idiotiska beteende. Ljuga och allt vad du har gjort. Inte vet jag, för du verkar ju inte berätta sanningen för mig. Dante ditt beteende sårade mig faktiskt, speciellt dina ord jag absolut inte var förberedd på att få höra dig säga. Jag orkar inte träffa dig just nu, hör inte av dig för jag vill inte höra dina ursäkter på sms. // Alida.

Dante hade inte hört av sig så värst mycket. Antagligen efter det jag skrev på lappen och förstått att det inte fanns någon mening med att skriva till mig. Jag tänkte inte svara honom iallafall.

När jag väl tvättat av mig min kropp och sköljt bort allt som behövdes sköljas bort hoppade jag ut från den varma duschen. Jag tog tag i en handduk och virade den om min nyduschade kropp. En andra handduk använde jag för att torka mitt hår. Det var inte bara något jag skulle göra vid tolv, utan jag skulle träffa Mikaela då. Vi hade skrivit och snackat lite via sms och kommit fram till att idag var ett bra tillfälle. Bara via sms lät hon trevlig så jag såg väldigt mycket framemot att få träffa henne. Hon sa till mig väldigt tydligt att jag absolut inte behövde klä upp mig men jag ville ändå vara hyfsat fin. Jag tog därför valet att ta på mig kläderna jag köpte med Noel och Valter. Bara det att dem låg i Noels bil.

Toxic // Dante LindheOù les histoires vivent. Découvrez maintenant