Å T T A

5K 90 14
                                    

Måndag 9 April 2018

"OKEJ SOO WHO WANTS TO EAT SOME PIZZAH?" Jag drar skrattandes av mig mina skor när Noel med glädje springer in i huset och har pizzorna i sina händer.

Jag hänger av mig min jacka på en av de lediga krokarna och går därefter in till vardagsrummet där dem redan dukat upp med bestick, glas och dricka.

Jag lägger bilnycklarna till bilen på byrån innan jag sätter mig vid en ledig plats, det vill säga en av fåtöljerna.

"Åhh fy fan vad jag älskar pizza." Stönar Ludwig och trycker in pizzan i munnen.

"Men Ludwig du kommer att sätta i halsen ifall du fortsätter att äta sådär." Skrattar jag och tar en tugga av min egna pizzabit.

"Nejdå, sluta upp med det där." Flinar han och tar ännu en stor tugga av sin pizza. Men herregud, han ger mig stress.

Jag sitter tyst i fåtöljen jag kurat mig ihop i och lyssnar på killarna när dem diskuterar om en fest som ska hållas i helgen. Dem pratade om vilka tjejer som skulle komma och ifall det var några dem skulle kunna tänka sig att hoppa i säng med.

Från fest till hundvalp. Jag kan verkligen inte undgå att ge ifrån mig ett lågt skratt när dem diskuterar om ifall dem ska skaffa hund eller inte. Axel och Noel är verkligen inte sugna på det medan Ludwig är hundra procent säker på att dem verkligen borde skaffa en.

I ögonvrån ser jag hur Dante sitter tyst och tittar på något. Jag vrider därför mitt huvud så att jag tillslut tittar på honom och han mig. Jag lägger mitt huvud lätt på sne och avfyrar ett leende mot honom. Han besvarar leendet och biter sig därefter försiktigt i läppen.

"Ehm Dante?" Säger Noel men får ingen speciell reaktion ifrån honom.

"Mhm.." Mumlar Dante efter en stund men släpper dock inte sin uppmärksamhet från mig. Jag vet inte om han faktiskt tittar på mig, eller ifall han bara fastnat med blicken för vid detta laget så är blicken han har tom.

"Vad håller du på med egentligen?" Noel knäpper fingrarna framför Dantes ansikte vilket får honom att skaka liv i sig själv. Han sätter sig till rätta och släpper sin blick från mig.

"Ahhh Dante fastnade med blicken på Alida, jag tror han är lite sugen på henne." Flinar Axel men får argt en hård box på axeln av Dante.

"Ouch din idiot." Fräser Axel surt, lägger handen om axeln och tittar upp på Dante som laggt armarna i kors.

"Alltså Dante du är fan definitionen av toxic, jag menar kan du inte bara slappna av för en gångs skull." Suckar jag och möter hans blick.

"Du ska veta att jag fan inte behöver dig som säger till mig vad fan jag ska göra." Morrar Dante argt och ställer sig argt upp från soffan.

"Jag säger fan inte till dig vad du ska göra utan jag menar fan bara på att det skulle vara mycket trevligare ifall du någon gång bara kunde slappna av. Jag tycker det är jävligt synd om dina vänner som alltid måste stå ut med din negativitet." Säger jag en aning irriterat och ställer mig upp precis så som han precis gjort.

"Vem fan är du egentligen som kommer in i våra liv bara sådär och tror att du bara kan lägga dig i vår vänskap? Kan du inte bara sticka härifrån?!" Fräser han argt och knuffar hårt till mig i bröstet. Jag spärrar chockat upp ögonen och lägger handen mot bröstet innan jag försöker återhämta andningen.

"Du rör henne inte ditt fucking svin." Skriker Ludwig argt och kommer snabbt fram till oss, jag hinner liksom knappt blinka innan han har ställt sig framför oss båda två.

"Ludwig jag är okej." Mumlar jag lågt.

"Nej Alida det tror jag verkligen inte på och det här är fan inte okej." Säger Noel som också rest på sig.

"Alltså Dante jag fattar verkligen inte hur du bara kan pusha bort någon som faktiskt bryr sig om dig?!" Noel tittar irriterat på Dante som har blicken i marken.

"Alida bryr sig inte om mig, varför skulle hon göra det?" Snäser Dante vilket får mig att bli riktigt jävla arg.

"Dante hur fan kan du ens säga sådär? Mina känslor för dig är i nuläget totalt kaos och jag vet helt ärligt inte vad jag känner men jag hade för fan inte varit kvar här ifall jag inte brydde mig om dig." Säger jag och känner hur första tåren svämmar över. Jag var typ inte ledsen, men ändå grät jag.

________
Rösta och kommentera

Xoxo dantexlindhe

Redigerad 18/5

Toxic // Dante LindheWhere stories live. Discover now