F E M T I O S E X

3K 94 47
                                    

Fredag 1 Juni 2018

Alida

Jag har knappt fått någon sömn inatt, vilket kommer att göra mig så otroligt lättirriterad i princip hela dagen. Nicole som ligger bredvid mig har varit uppe med mig ett tag inatt men somnade ungefär vid ett, halv två. Klockan är nu ungefär halv sju på morgonen och det enda positiva med den här dagen är att det är fredag.

"Nicole." Viskar jag medan jag mjukt knuffar till henne för att hon ska vakna till.

Hon grymtar till men vrider på sig så att hennes ansikte nu tittar på mig.

"Fem minuter till." Jag skakar på huvudet, reser mig upp från hennes säng och drar av henne täcket.

"Alida nej vad fan!"

Jag går fram till hennes garderob och rotar fram en outfit för dagen. Jag känner verkligen inte för att ta på mig något speciellt "fint" så det får bli ett par jeans och en av Nicoles hoodies.

Jag tar med mig kläderna in till hennes toalett där jag börjar skölja av mitt ansikte.

"Jag ser ju för fan död ut." Viskar jag medan jag inspekterar mitt bleka ansikte och påsarna under ögonen. Håret sätter jag upp i en slarvig boll på huvudet efter att jag har trätt på mig kläderna innan jag går tillbaka in till hennes rum igen.

"Hur känns det idag då?" Frågar Nicole nätt medan hon trär på sig sina jeans. Jag slår mig ner bredvid henne i sängen och rycker lätt på mina axlar.

"Samma som igår, känns inte så bra."

"Men under natten har jag tänkt på en sak, jag menar det är ju faktiskt inte bara hans ansvar. Det är mitt också och nu har jag betett mig som skit mot honom. Nicole jag bara stack, Dante ville prata men jag stack. Jag vet inte varför, men jag vill typ inte snacka med honom. Inte just nu iallafall." Jag känner mig så dum som tänker såhär, men jag tror att det beror på att jag fortfarande är i ett slags chocktillstånd.

"Jag tycker att du borde boka en tid hos läkaren, för att se ifall du är gravid." Jag möter hennes ögonkontakt för en kort sekund men den avbryts nästan lika snabbt när hon trär tröjan över huvudet.

"Ja, men om jag inte har fel för mig så måste man vänta ungefär tre veckor efter att man har haft sex. Tre veckor." Hon ger mig ett milt leende och nickar enkelt på huvudet.

"Ja så är det nog, men du kan ju fortfarande boka redan nu så att du har en säker tid." Säger hon och tar tag i sakerna hon antagligen ska ta med sig till skolan för hon börjar därefter gå mot dörren till hennes sovrum. Jag tar tag i min fulladdade telefon och följer efter henne.

Vi käkar en lätt frukost då varken hon eller jag är speciellt hungriga, borstar tänderna och står nu i hallen redo att dra till helvetet dvs skolan för er som inte riktigt förstår mitt språk.

Turen till skolan tar inte lång tid från Nicole, ungefär en kvart, tjugo minuter. När vi väl kommer fram får jag nästan direkt syn på Dante, han står och röker tillsammans med Noel, Axel och Ludwig. Dem har inte sätt mig än, så jag styr Nicole och mig själv mot ingången.

"Alida du kan inte gömma dig för alltid, jag menar det är din fucking pojkvän." Snäser hon när vi väl kommit in i byggnaden.

"Jag vet det men det är jobbigt just nu." Hon himlar lätt med ögonen och stannar upp när vi väl kommit fram till vårt skåp. Jag vet att hon förstår att det är svårt för mig men samtidigt så vill hon bara att vi ska bli sams igen.

"Jag måste på toaletten, jag möter dig." Jag grimaserar lätt men nickar på huvudet. Hon börjar gå mot toaletterna och jag stannar kvar vid mitt skåp. Jag hänger av mig min jacka och börjar därefter plocka ut böckerna till första lektionens ämne.

"Alida." Jag stelnar till, jag vill inte titta på honom. Jag vågar inte. Hans mjuka händer lägger sig om min midja innan jag känner hur han drar sin kropp intill min.

"Snälla älskling, prata med mig. Förstår du inte hur jävla rädd jag blir över att du ska lämna mig nu?" Hans andedräkt mot min nacke ger mig rysningar längs hela kroppen. Jag kniper igen mina ögon för att hindra mina tårar ifrån att svämma över. Han placerar sina läppar mot min nacke och jag känner hur något blött landar på nacken. Hans tårar.

"Dante jag skulle aldrig lämna dig." Viskningen kommer ut svagare än vad jag trodde men han hör mig, för han kysser mig ännu en gång. Jag stänger igen skåpet, låser det och vänder mig sakta men säkert om för att titta in i hans rödsprängda ögon.

"Kommer du hem idag?" Frågar han, jag biter mig i läppen och drar mig ur hans grepp.

"Jag vet inte Dante, jag behöver tänka över allt."

"Men älskling vi löser det tillsammans, som vi alltid gör."

"Det är inte så lätt, det måste du förstå. Dante du kom i mig och vad fan gör vi ifall jag blir gravid?" Det sista viskar jag ut, han tittar ner på mig och biter sig i läppen.

"Jag vet inte." Blir hans svar, Dante lägger sina händer om mina käkar i ett försök att få min ögonkontakt men jag vrider bort mitt ansikte så att hans varma händer släpper taget.

"Alida varför måste det bli såhär? Varför pushar du bort mig när det enda vi behöver göra är att snacka med varandra? Det är ju inte ens säkert att du är gravid!" Med spända käkar knuffar jag till honom på bröstet.

"Vad fan håller du på med? Håll käften för i helvete." Ryter jag argt, jag greppar ett fast grepp om mina böcker innan jag vänder mig om för att lämna Dante. Jag känner allas blickar på mig, varför sa han det så högt? Nu kommer rykten att spridas.

"Nej baby det var inte meningen." Ropar han efter mig och jag kan tydligt höra hans steg komma närmre mig.

"Låt mig vara." Muttrar jag irriterat och rycker bort hans hand från min axel. Han stannar upp bakom mig men jag fortsätter ändå att gå tills jag kommer fram till toaletterna.

"Jävla fitta." Kan jag höra han muttra frustrerat för sig själv innan en hård smäll når mina öron. Jag ryggar tillbaka, blundar i några sekunder men går in på en av de lediga toaletterna och lämnar Dante bakom mig.

________________
Rösta och kommentera
Kanske inte bästa kapitlet men vill ändå lägga ut det, för det är lite tension mellan kärleksparet. AJAJAJ!!
Hoppas dem löser sitt lilla bråk och allt.

Men vad tycker ni? Vill ni att Alida ska vara gravid eller inte?

Vi ses i nästa kapitel <3

Xoxo dantexlindhe

Toxic // Dante LindheOn viuen les histories. Descobreix ara