T J U G O E T T

4.1K 69 12
                                    

Lördag 21 April 2018

Jag var kär i Dante, så oerhört kär i honom. Tiden hade gått snabbare än vad jag trodde den skulle göra men jag kunde inte bry mig mindre. Samma dag som vår dejt ägde rum sa jag till Nicole att jag ville lära känna honom först, men jag insåg snabbt att jag inte ville vänta. Bara på denna lilla stund vi haft med varandra har han bjudit in mig i sitt liv och det är jag så oerhört tacksam för.

Jag slår med ett leende upp min balkongdörr och drar in ett djupt andetag. Solen skiner och värmen är här. Jag ger ifrån mig ett lätt leende och går därefter in till sovrummet igen. Nicole ligger fortfarande kvar i sängen, klockan är 2 om ni undrar. Jag trär morgonrocken på mig, knyter den och hoppar därefter ner i sängen.

"Nicole gå upp nu för i helvete, vi måste fixa oss." Säger jag och slår till henne på ryggen för att få henne att vakna till.

"Fixa oss för vadå?" Fräser hon surt och slänger en kudde i huvudet på mig. Jag drar av henne täcket och lämnar henne i bara sin sovtröja och trosor.

"Vi måste åka ner till stan och köpa nya festkläder." Nu sätter det fart på henne, hon sätter sig upp på sängkanten och tittar på mig med ett brett leende innan hon trött gnuggar sig i ögonen.

"Hoppa in i duschen eller något, jag är redan klar." Säger jag och pekar mot sovrumsdörren i en gest att hon ska gå nu. Hon reser på sig, tar tag i sin väska och går in till toaletten.

Jag sätter mig ner vid mitt sminkbord och tar av mig turbanen jag gjort för att håret ska torka. Jag börjar smått föna mitt hår och ser hur Nicole efter ungefär tio minuter kommer in till sovrummet igen klädd i bara handduk.

"Vad tänkte du köpa?" Frågar hon och sätter sig ner vid sängen. Jag tittar bak på henne genom spegeln och ler lite.

"Jag tänkte mig en tight kjol och en snygg top till om jag hittar." Säger jag med ett leende och drar ut sladden från eluttaget.

"Jag orkar inte sminka mig för då måste jag ändå bara ta bort allt igen." Hon nickar instämmande och tar min plats för att föna sitt egna hår. Jag går fram till min garderob och tar fram ett par snygga slitna jeans samt en snygg topp till.

Jag kastar av mig min morgonrock och trär på mig mina kläder. Jag borstar igenom mitt hår med hjälp av fingrarna och lägger min telefon i bakfickan.

"Varför var du så snabb för?" Säger Nicole som nu stängt av fönen efter att ha fönat det i ungefär fem minuter. Jag ger ifrån mig ett lågt skratt och slänger mig i sängen.

"För att jag är turbo." Skrattar jag, hon reser på sig och går fram till min garderob och slänger på sig något snyggt som hon hittar.

"Så nu springer vi, turbo." Skrattar hon, tar tag i sin telefon och lägger den i sin bakficka precis som jag. Jag stänger balkongdörren och styr därefter mina steg ut från sovrummet tillsammans med Nicole.

"Vi har nog aldrig blivit klara såhär snabbt." Skrattar hon när vi kommit ner till köket och jag skakar med ett leende på huvudet.

När vi käkat klart borstar vi tänderna och hamnar tillslut i hallen. Vi trär på oss våra ytterkläder och är snart ute ur huset. Men då jag kommer på att Noel är hemma ropar jag att jag tar bilen. Efter att ha fått ett okej gör så från Noel tar jag bilnycklarna och går ut ur huset. Vi hoppar in i bilen, trär på oss våra bälten och jag startar bilen.

I stan var det väldigt svårt att hitta parkering men när vi väl äntligen hittat en ledig parkering där man inte behövde betala allt för mycket hoppade vi ut från bilen. Att solen stod på var den bästa känslan som troligtvis existerade.

"Vart börjar vi?" Frågar Nicole efter att vi kommit in mot sergelstorg. Jag tittar mig om och pekar mot gågatan.

"Eftersom att det är så pass fint väder tycker jag att vi kan börja ute." Säger jag med ett leende, hon nickar som svar och tillsammans börjar vi gå mot h&m då vi tänkte börja där.

Vi delar upp oss då vi kände att vi kanske hittar något då. Det blir liksom bättre då vi kan leta efter saker vi finner intressanta istället för att titta på tråkiga kläder som inte faller oss i smaken. Vi har lika klädstilar men samtidigt lite annorlunda.

Jag tittar mig runt om och hittar en oerhört fin croppad topp. Jag tar min storlek och går vidare längre in i affären. Ett par slitna byxor fann jag också oerhört fina så även dessa tog jag i min storlek och la dem över armen.

Jag möter Nicole och ser att hon plockat på sig lite kläder. Jag tänkte att när jag väl var igång med att hitta kläder så kunde jag lika gärna köpa vardagskläder också.

Efter att ha plockat på mig lite mer kläder testade vi dem och i princip alla kläder satt fint så jag valde att faktiskt köpa allt.

Överdelen för kvällen var klar men just nu var det bara en kjol jag behövde och kanske ett par nya skor för att fullborda min outfit.

"Jag är jävligt taggad för ikväll faktiskt." Säger Nicole som går på min vänstra sida när vi styr våra steg längs gågatan. Jag nickar med ett leende och tittar rakt fram.

"Jag med, speciellt över att jag vet att Dante är min och att jag inte behöver oroa mig för att han ska vara med någon annan." Tror jag, jag litar på honom iallafall.

"Tillit är det viktigaste i ett förhållande och jag är lika medveten som du är att Dante aldrig skulle göra något dumt mot dig. Han är ju för fan så jävla kär i dig, det märker man." Fnissar hon lågt och krokar sin arm med min. Jag tittar på henne med ett leende och nickar.

"Jag tror på han, även fast vi inte ens varit tillsammans i en vecka så är min tillit för honom väldigt stor." Säger jag och kan inte undgå att avfyra ett leende när jag tänker på honom.

"Jag är ganska säker på att det är så för att ni är nyförälskade men ni är så oerhört fina tillsammans att jag nästan kan börja gråta i detta nuet." Jag skrattar svagt till, himlar med ögonen och tittar på henne.

"Gör inte det." Fnissar jag och vi viker av in till ginatricot. Hon slår svagt till mig i sidan och tittar irriterat på mig.

"Jag får väll göra vad fan jag vill." Skrattar hon halvsurt och stannar upp vid en blus hon direkt får syn på.

"Nej men det är fint av dig." Säger jag och går fram till henne. Hon ler ett lätt leende och studerar blusen.

Efter att ha befunnit oss i stan i över fyra timmar var klockan nu halv sju och det var tid för oss att verkligen börja dra oss hemåt igen. Vi kommer fram till bilen och hoppar in i den.

"Nu jävlar ska vi glänsa." Flinar Nicole när jag kört ut från parkeringen med riktning hemåt. Jag ger henne en snabb blick innan jag tittar tillbaka på vägen och avfyrar ett brett leende.

"Fy fan vilken galen kväll detta ska bli."

___________
Rösta och kommentera
Jag veet att jag i förra kapitlet sa att festen skulle äga rum här och det skulle egentligen vara så men slutade med ett mellankapitel, igen - men storyn måste ju få andas lite innan nytt och intressant händer.
Har därför delat in detta kapitel i 3 delar.
Alltså är detta del 1/3.
Hoppas ni gillade det.

PS. Insåg nu att jag absolut inte fokuserat på vilket datum det är men vi säger att detta är den 10 maj.

Visst har detta gått lite fort men tycker deras relation är oerhört gullig soooo I don't caaare!!
<33

Xoxo dantexlindhe

Toxic // Dante LindheWhere stories live. Discover now