T J U G O F Y R A

4.1K 83 7
                                    

Söndag 22 April 2018

Med hans armar om mig känner jag mig som tryggast.

Jag slår försiktigt upp mina ögonlock och slås direkt av en dunkande huvudvärk. Jag har ingen aning om varför men det gör oerhört ont i ansiktet och min hals. Jag vrider mig långsamt om och möts av en sovandes Dante med bar överkropp. Jag drar mig med ett leende närmre honom och placerar en kyss på hans nyckelben.

Jag inser snabbt vad som faktiskt hände igår, jag drar mig försiktigt bort från Dante, sätter mig på sängkanten och sträcker mig efter min bh som ligger på golvet som jag därefter trär på mig. Jag ställer mig långsamt upp och går fram till Dantes garderob som är täckt av en stor spegel.

Jag placerar försiktigt mina fingrar om min hals där en hand av blåmärke är synligt. Teo. Jag ger ifrån mig ett djupt andetag och grimaserar svagt åt smärtan som når mig direkt jag lägger fingrarna på blåmärket. Dante fick mig verkligen att glömma allt igår.

Jag hade under natten med Dante inte ens tänkt på att hela hans ansikte fortfarande var blodigt och att jag själv hade Teo's hand på min hals. Jag känner hur han försiktigt placerar sina armar om min midja och tittar på mig igenom spegeln.

"Jag ska mörda honom för att ha skadat dig." Viskar han lågt och placerar försiktigt en kyss mot min öronsnibb. Jag vrider mig om mot honom och lägger mina armar om hans käkar. Han grymtar svagt till men ger mig ett leende.

"Kom." Mumlar jag, tar tag i hans hand och för med mig honom ut mot toaletten. Jag låser om oss och sätter honom på toaletten.

"Du ser helt fördärvad ut." Muttrar jag, letar upp pads och dränker dem i ljummet vatten. Jag går fram till Dante, sätter mig gränsle över honom och tittar in i hans ögon.

"Tack för igår." Jag avfyrar ett milt leende, nickar och placerar försiktigt den blöta tussen mot hans hårbotten.

"Tack för att du fick mig att glömma." Viskar jag till svar och placerar försiktigt min andra hand om hans käke. Jag lyfter upp hans förstörda ansikte och duttar den försiktigt mot såret som nu torkat.

"Gör det ont?" Frågar jag och torkar bort allt blod som går. Han rycker på axlarna och lägger armarna om min midja.

"Jag överlever." Säger han, jag nickar och slänger den använda biten i papperskorgen för att ta en ny. Jag torkar denna gång försiktigt bort det torkade blodet från hans näsa vilket inte är så farligt jämfört med vad läppen och ögonbrynet kommer att vara. Jag förstår helt ärligt inte hur han klarade av att kyssa mig igår, det måste ha gjort riktigt ont.

"Du är så jävla vacker Alida." Mumlar Dante och söker efter min blick som är fullt fokuserad på att torka bort hans blod. Jag tittar ner på honom med ett leende och kysser han snabbt på läpparna.

"Du säger det rätt mycket." Ler jag och går vidare till hans spruckna ögonbryn.

"För att det är så jävla sant." Han ger mig ett svagt leende och jag känner hur han fäster blicken på min hals.

"Dante jag är okej, jag lovar." Mumlar jag då hela hans kropp spänns när hans blick fäster sig på min hals. Han skakar smått på huvudet och biter sig i läppen.

"Hade jag bara varit vid din sida hela kvällen hade detta aldrig hänt. Alida du hade ju för fan kunnat vara död vid detta laget om inte jag hört dig." Mumlar Dante lågt och lutar sitt huvud mot min axel. Han avfyrar en låg suck och kysser mig försiktigt på axeln.

"Men nu är jag inte det." Ler jag svagt och lyfter upp hans ansikte så att han tittar på mig. Han för sitt ansikte närmre mitt och kysser mig försiktigt på mungipan. Han drar in ett djupt andetag, för upp sin hand mot min käke och placerar sin tumme mot min underläpp.

Toxic // Dante LindheWhere stories live. Discover now