T A C K

2.3K 81 26
                                    

Hej, d är jag igen om ni inte redan glömt mig. Jag sa till er att jag ville hålla det hela kort men jag känner att ni förtjänar ett större och längre tack.

Så tack,

Tack för att just du tog din tid för att läsa och följa mig och min boks resa. Ni förstår inte hur otroligt otroligt mycket er fina respons betyder för mig. Era fina kommentarer, era fina dm's ni skickar till mig om just mig och min bok.

Att få höra från er att min bok är er favorit, att jag skriver så otroligt bra etc. Jag är så tacksam för var och en av er, för skulle det inte vara för er så skulle denna boken inte vara där den "är idag". Jag hade möjligtvis gett upp på den om det inte vore för era röster och fina kommentarer.

Jag planerade helt ärligt inte vad jag ville att boken skulle handla om i förväg utan idéerna kom från ingenstans och jag satte mig alltid direkt ner för att börja skriva på nästa kapitel. Trots att jag mot slutet slank efter lite o tappade suget har jag alltid oavsett vad tyckt det varit kul att skriva varje kapitel, för när jag väl kommer in i mode så älskar jag det.

Kapitel efter kapitel och tillslut var vi uppe i mer än nittio kapitel. Jag ville nå målet 100 men att leverera mitt bästa är vad jag alltid velat göra och jag var därför tvungen att dra ner på dem då det annars inte skulle komma från "hjärtat."

Aldrig att jag trodde att vi skulle nå upp till över 166 tusen läsare och mer än 6 tusen röster å mer än 2k kommentarer. Ni är ju helt oslagbart fantastiska. Det finns så så så mycket mer jag vill säga, men d räcker, 4 now.

Alida och Dante fick tyvärr inte det lyckliga slutet, men dem kommer ju att träffas igen.
I nästa liv, på andra sidan.

Jag vet inte när jag planerar på att börja min nästa story eller vem den kommer att handla om. Just nu har jag tyvärr annat att tänka på och därmed inte lyckats tänka på en ny bok, en ny handling och nya karaktärer. Hoppas ni väntar och läser nästa!!

Tack för allt,

Until next time,

Xoxo dantexlindhe

Toxic // Dante LindheDär berättelser lever. Upptäck nu