F Y R A

4.8K 97 12
                                    

Måndag 12 Mars 2018

Fucking jävla Dante, jag hatar dig så jävla mycket.

Hur ska jag kunna förklara för mina bröder varför jag har blåmärken på mina handleder? Som dessutom är i formen av två händer?

"Hejdå Nicole vi ses imorgon." Jag kramar om henne och placerar en puss på hennes kind innan jag börjar gå mot skolans portar.

"Alida du vill inte ha skjuts hem?" Ropar Ludwig när jag väl kommit utanför byggnaden, jag nickar med ett leende och går mot deras bil.

"Men hur många är det som ska åka?" Frågar jag då jag annars vet att jag måste sitta i någons knä och det vill jag faktiskt inte.

"Idag är det bara Dante och jag eftersom att dem andra inte slutar fören om fyrtio minuter." Säger han och jag hoppar in i passagerarsätet längst fram. Dante hoppar in i baksätet och Ludwig i förarsätet.

När vi väl knäppt fast våra bälten och Ludwig startat bilen kör han ut från skolans parkering.

När vi kört en stund stannar vi upp vid ett rödljus och jag hoppar smått till när Ludwig griper tag i min vänstra handled för att inspektera den. Jag vet inte hur han såg blåmärkena, men han gjorde det.

"Vem fuck har gjort det här på dig Alida?" Morrar han vilket får mig att smått hoppa till.

"Ludwig det gör ont så snälla, släpp mig." Säger jag och kniper igen ögonen. Det känns som att min handled blivit bruten, för så ont gör det.

"Herregud Alida." Säger Ludwig allvarligt.

"Det är ingenting, jag lovar." Mumlar jag och möter Dantes spända blick i backspegeln.

"Alida vem är det som har gjort det här på dig?" Frågar han med spända käkar.

"Nej alltså, det skedde under sex." Säger jag och skrattar svagt för att det ska låta trovärdigt.

Jag vill inte få problem med Dante.

"Det där är brutalt Alida, brutalt." Säger Ludwig som tur nog trodde på det jag sa.

"Jag antar att jag har det väldigt lätt för att få blåmärken." Skrattar jag.

"Men hallå? Din knoge då, det kan inte ha skett under sex?" Säger han och jag skakar på huvudet.

"Nej det där är för något helt annat, jag slog sönder skåpet i skolan idag på grund av någon jag hatar." Mumlar jag och kan tydligt känna Dantes blick på mig.

________
Ludwig parkerar bilen utanför mitt hus, jag knäpper upp mitt bälte och kramar försiktigt om honom.

"Hejdå Ludwig."

"Hejdå Alida." Säger han, besvarar kramen och placerar en puss på min kind.

"Alltså är ni säkra på att ni inte är tillsammans? För ni beter er som det." Säger Dante en aning irriterat och öppnar upp dörren till bilen. Han går över till min sida där han öppnar upp min bildörr och jag stiger ut från bilen.

"Alida får jag prata med dig?" Mumlar Dante lågt, jag nickar sakta på huvudet och följer med honom bakom bilen.

Han står intill mig och placerar sin hand mot bilen.

"Alida jag vet inte vad jag ska säga, förlåt. Jag är ledsen för att jag skadade dig." Mumlar han och tittar ner på mig. Jag kan tydligt se hur mycket han kämpar för att inte säga något dumt, men han klarar sig.

"Jag är väldigt tacksam för att du inte sa sanningen till Ludwig. Förlåt mig." Viskar han intill mitt öra vilket leder till att en rysning for genom hela kroppen.

"Dante det finns något du ska veta, om mig. Jag borde egentligen inte förlåta dig men eftersom att jag tror på en andra chans så är det precis vad jag tänker göra. Förlåta dig alltså. Jag hatar dig men du ska veta att jag tror på att du, långt där inne har ett hjärta. Så jag förlåter dig." Mumlar jag lågt till honom, knuffar mig lätt förbi honom och börjar gå upp mot mitt hus.
_______
Rösta & kommentera.

Xoxo dantexlindhe
Redigerad 17/5

Toxic // Dante LindheOn viuen les histories. Descobreix ara