F E M T I O T R E

3.8K 97 62
                                    

Torsdag 31 Maj 2018

Med en kass i vardera hand småspringer jag in till köket där jag det snabbaste jag kan slänger upp dem på köksbänken. I bakgrunden en bit bakom mig kan jag höra hur Dante ger ifrån sig ett skratt innan han kommer in strax efter mig in till köket.

"Men det är ju så jävla tungt." Nästintill flämtar jag och lutar mig mot köksbänken med armarna i kors. Dante lägger upp kassarna likt det jag gjorde fast på köksön och går därefter fram till mig. Han slingrar sina armar om min midja och låter sin kropp stå tätt intill min.

"Jag har tänkt på en sak, du gillar ju att sjunga så varför inte ta det på allvar? Jag menar Dante du har en vacker sångröst." Han biter sig lätt i läppen och vrider lite på huvudet.

"Nja.." Börjar han men jag placerar mitt pekfinger mot hans läpp som får honom att tystna.

"Sluta, du har själv sagt att du gillar att sjunga och spela gitarr så varför inte ta dig ut ur mörkret och in i ljuset? Det ljuset där du förtjänar att vara, där du kan göra det du älskar. För visst är det så, du älskar musik?" Det sista ställer jag mer som en fråga för jag vill höra honom erkänna det.

"Ja, men." Suckar han lite velande vilket får mig att ge honom ett litet leende.

"Dante du kan inte vela sådär, antingen älskar du det eller inte." Skrattar jag lätt och låter mina händer strykas ner längs hans armar som ligger på mina höftben.

"Jag älskar musik, men det är svårt att kunna fokusera på det när det händer så mycket runt om mig." Jag nickar, jag förstår det. Det är inte så lätt att fokusera på något man tycker om när man alltid måste ha ögon i nacken. Man vågar liksom inte slappna av och då blir saker inte alltid äkta.

"Du vet." Börjar jag med läpparna nätt snuddandes vid hans.

"Det kan bli något av dig i framtiden, ifall du bara tar dig ur den här skiten." Jag kysser han lätt på läpparna och låter min tumme försiktigt strykas över hans underläpp.

"Så jag är inget nu?" Han ser besviken ut men jag vet att han inte menar allvar.

"Sluta, du vet ju exakt vad jag menar." Skrattar jag och får en kyss på pannan som svar.

"Klart jag vet, jag bara driver." Flinar han och börjar kyssa mig längs käken och ner mot halsen vilket får mig att automatiskt luta huvudet bakåt.

"Dante." Flämtar jag och drar min hand genom hans hår. Hans läppar suger till på halsen, mhm såklart.

"Du är så taskig." Viskar jag men trycker ändå hans kropp omöjligt närmre min. Mina händer gräver sig in i hans hår och jag kväver stönen så gått det går. Hans beröring ger mig alltid fjärilar i magen, men nu är det något helt annat.

Hans händer greppar tag om baksidan av mina lår och lyfter upp mig på köksbänken. Jag tittar ner på honom med ett leende och pressar mina läppar mot hans.

Dante klämmer försiktigt tag om mitt ena lår och lyfter upp det och lutar samtidigt mig bakåt så att jag tillslut slår i köksluckorna. Han för försiktigt sitt huvud mot min mungipa och kysser mig mjukt. Hans hand som ligger om mitt lår stryks försiktigt över mitt lår och stannar upp vid kanten till mina shorts.

||SNUSK SNUSK JAG SKÄMS||

"Jag vill ha dig, nu."'

Jag kan tydligt känna hur hård han blir mot mig och i samma ögonblick kan jag känna hans varma andedräkt mot mitt öra.

"Alida min lust för dig är större än någonsin. Jag vill knulla dig, så jävla hårt." Viskar han passionerat i mitt öra.

"Ta mig då." Viskar jag som svar och han lägger händerna om min rumpa innan han lyfter upp mig. Med säkra steg går han in till sovrummet där han smäller igen sovrumsdörren efter oss.

Toxic // Dante LindheWhere stories live. Discover now