Å T T I O S E X

2.4K 85 55
                                    

Söndag 5 Augusti 2018

Vakna, äta, jobba, sova.

Repeat.

Jag älskade mitt jobb och det visste nog snart hela jävla Sverige men jag var inne på vecka sex i graviditeten och tröttheten hade såklart drabbat mig. Jag klarade av vardagen men jag var så slut efter varje arbetspass att jag knappt ens orkade käka kvällsmat. De dagar Dante kommit hem tidigt hade bestått av att vi mös i soffan tills jag somnade och sedan bar han in mig till sovrummet. Jag visste inte att det ens var möjligt att redan kunna känna av tröttheten men tydligen så kunde man det.

"Måste du verkligen träffa honom idag?"

I ögonvrån kan jag se hur Dante ställer sig med armarna i kors halvt lutandes mot dörrkarmen. Jag trär min tröja över huvudet och vänder mig sedan om mot honom.

"Jag måste inte, men jag vill ha svar."

Jag går fram till honom och lägger mina armar om hans midja innan jag fjäderlätt placerar en kyss på hans läppar. Dante drar handen genom håret och ser bekymrad ut. Jag lägger huvudet lite på sne och möter hans skimrande ögon.

"Lovar du att ringa mig ifall du känner dig osäker?"

"Jag lovar. Vi ska bara träffas på stan och snacka."

"Han vet dock inte vad jag vill snacka om, men det gör det hela mycket bättre för då kan jag se ifall han ljuger eller inte."

Dante kysser mig på pannan och rycker svagt på mungipan. Han gillar absolut inte tanken av att jag ska träffa Xander ensam, men han vet också att han inte kan vara där. Dante berättade aldrig utförligt men vi satte oss ner samma dag och han berättade att deras bakgrund och relation till varandra inte var så värst änglalik. Enda sedan den lilla glimten jag fick av Xander tillsammans med Teo har jag undrat om saker egentligen står rätt till. Svar är vad jag vill ha och svar är precis det jag ska få. No matter what. Xander är en av mina närmsta vänner och umgås han med killen som försökt döda min pojkvän. Jag menar, detta kommer inte att funka och det är precis därför jag behöver få svar.

"Jag kör dig."

Vi anländer till hallen där vi drar på oss våra ytterkläder och går sedan ut från lägenheten. Vi hoppar in i bilen, knäpper fast säkerhetsbältena och Dante börjar köra in mot stan. Trippen tar ungefär tjugofem minuter och när han väl stannat bilen knäpper jag upp mitt bälte. Jag öppnar dörren halvt men sträcker mig efter Dantes läppar.

"Hejdå."

Jag gör mig redo för att hoppa ut från bilen men Dante drar mig tillbaka, lägger sin ena hand mjukt om min käke och kysser mig passionerat. Jag drar ifrån och ler mot honom.

"Var försiktig."

Jag nickar och hoppar ut från bilen. Innan jag stänger igen dörren efter mig sticker jag in huvudet igen och lägger huvudet lite på sne.

"Jag älskar dig Dante."

"Jag älskar dig med."

Efter att ha stängt igen bildörren kör Dante iväg och min blick ligger på bilen tills den försvinner ur mitt synfält. Telefonen i min bakficka plingar till vilket får mig att på direkten plocka fram den med min vänstra hand. Jag fäster blicken på min skärm och ser att ett nytt sms från Xander har rullat in.

Toxic // Dante LindheDär berättelser lever. Upptäck nu