T J U G O S J U

3.6K 86 14
                                    

Onsdag 2 maj 2018

Troligtvis den bästa födelsedagen på länge, omringad av de finaste människorna i mitt liv.

Skoldagen hade gått oerhört fort oavsett hur tråkiga lektioner vi egentligen hade. Jag går fram till mitt skåp, låser upp det och tar ut mina saker.

"Vad säger du om att vi sticker iväg en runda?" Jag tittar med ett leende bak på Dante som kommer fram till mig och lägger armarna om mig.

"Det är något jag absolut inte skulle ha något emot." Säger jag med ett leende på mina läppar. Idag, en dag full med bara glada miner. Det är iallafall vad det har varit hittills.

"Så bra, kom nu så åker vi." Säger Dante och lägger sin hand i min. Jag stänger igen mitt skåp och nickar innan vi börjar gå mot utgången.

Det är den 2 Maj och värmen var verkligen här nu. När vi kommer ut från skolans byggnad slår värmen oss direkt och jag tittar med ett leende upp på Dante.

"Det är nu man längtar extra mycket till sommaren när det är som varmast." Säger jag när vi styr våra steg mot bilen. Dante tittar ner på mig och nickar som svar.

"Jag längtar tills jag får se dig i bikini." Flinar han, blinkar lätt mot mig och öppnar upp bildörren åt mig.

"Det gör du allt va." Skrattar jag med ett leende och slår mig ner i sätet. Han stänger dörren efter mig och hoppar in i förarsätet när han rundat bilen.

"Jag tänkte att vi drar till stranden." Jag nickar som svar då jag tycker att det låter som en suverän idé.

"Åh juste jag glömde helt att berätta vad jag fick för present imorse. Dante, jag har fått egen lägenhet." Utbrister jag efter att ha kommit på att jag inte sagt något till dem andra. Jag ser hur han med ett förvånat ansiktsuttryck tittar ner på mig i några sekunder innan han tittar tillbaka på vägen.

"Skämtar du med mig Alida?" Skrattar han glatt, jag skakar på huvudet med ett leende på mina läppar. Jag drar upp min telefon ur bakfickan och klickar in på snapchat.

"Nej jag skämtar inte." Skrattar jag medan jag tar fram min framkamera och tar ett foto på mig och Dante.

- Ni anar inte vad jag fick i present imorse, en fkn lägenhet!!

Jag skickar iväg bilden till gruppchatten vi bildat som innehåller mig, Dante, Nicole, Ludwig, Axel, Noel och Valter som jag nu träffat ett flertal gånger.

Det tar inte många minuter innan i princip alla öppnat min snap. Jag öppnar upp alla bilder och ser många olika, men samtidigt lika reaktioner. Jag avfyrar ett lågt skratt och känner hur bilen stannar. Jag tittar upp på Dante som knäpper av sitt bälte och riktar därefter sin uppmärksamhet mot mig.

"Vad säger dem?" Skrattar han och öppnar dörren. Jag ger honom ett leende, öppnar min dörr och går ut från bilen.

"Ja förvånade är dem ju iallafall." Skrattar jag och lägger min hand i Dantes som räckt fram sin hand mot mig. Vi går tillsammans ner mot stranden där ett flertal människor redan befinner sig.

Vi hittar snabbt en vindstilla plats, Dante trär av sig sin tjocktröja och lägger den som en liten filt innan vi båda två sätter oss ner på den.

"Du vet, vi har snart varit tillsammans i en månad." Säger han med ett leende och lägger sin ena arm om mina axlar. Jag tittar upp på honom och nickar med ett leende.

"Ja, den sextonde Maj." Ler jag och placerar mina läppar mot hans. Han vrider lite på sitt huvud för att få ett bättre grepp om mina läppar. Jag ler igenom kyssen och drar försiktigt ifrån efter några sekunder.

Toxic // Dante LindheWhere stories live. Discover now