S E X T I O Å T T A

3K 86 14
                                    

Del 1 av 2
Fredag 8 Juni 2018

Balen som idag, den 8 Juni 2018 äger rum kommer troligtvis också att bli min sista. Iallafall under skoltid. Det är inte långt kvar tills jag studenten och låser upp dörren till vuxenvärlden på riktigt. Att checka min Mail var något jag inte hade gjort på ett tag och var därför anledningen till att jag inte visste ifall den unga kvinnan Mikaela Norén hade svarat mig om jobbet jag var intresserad av. Idag ville jag dock ägna min uppmärksamhet åt min pojkvän och bästa vänner. Att få ha en underbar kväll och inte behöva tänka på något annat, det var det jag ville ha.

"Jag hoppas på att kvällen blir lika underbar som du kommer att se ut i din klänning."

Jag drar några drag med mascaran men stannar upp och skrattar svagt. Nicole står vid helkroppsspegeln och lockar sitt hår som jag sen kommer att hjälpa henne att göra en uppsättning av. Vi planerade egentligen på att gå till en frisör för att fixa håret men valde sedan att göra det själva istället.

"Det hoppas jag också på, men du kommer att se lika underbar ut i din." Blir mitt svar och jag fortsätter applicera mascaran tills jag är nöjd med slutresultatet. Jag bättrar på med lite mer smink och reser mig därefter från sminkstolen.

"Jag tror faktiskt att jag behåller mitt hår platt, jag vet att det är tråkigt men jag känner mig inte jätte bekväm med att ha uppsättning. Ugh, jag vet inte."

Jag sätter mig på sängkanten och studerar Nicoles rörelser. Hon är nästintill klar och redo för att jag sedan ska sätta upp hennes hår. Hon tittar på mig genom spegeln och ler snett.

"Du är fin vilket som, men kör på det du känner blir bekvämast för dig."

Tillslut stänger hon av locktången och lägger den på en plats där den kan svalna. Vi slår väll ett slags följe tillbaka till sminkbordet där Nicole sätter sig ner på stolen. Jag ställer mig bakom henne och lägger huvudet lite på sne.

"Men då gör jag som vi sagt innan då."

Nicole nickar med ett leende och jag börjar så småningom sätta upp, spraya och styla hennes hår. Vi hade övat på denna uppsättning två gånger innan och jag kan väll säga att jag faktiskt klarat av det på bara de två gångerna. Det tog ungefär fyrtio minuter innan jag kunde släppa alla grejer och backa ett steg bakåt.

"Så jävla vacker." Säger jag svagt och skakar lätt på huvudet. Nicole tittar generat på mig genom spegeln och biter sig i läppen.

"Du ska ju bara vara tyst, men tack. Det ser helt jävla underbart ut!!"

Klockan hann bli halv fem och vi skulle snart bli upphämtade av killarna. Jag hade skickat ut Dante från lägenhet och ersatt honom med Nicole då jag inte ville att han skulle se mig fören jag var helt klar. Det kändes nästan som när brudgummen inte får se bruden fören de möts vid altaret.

"Är vi redo för att klä på oss kvällens strålande klänningar?"

"Mer än bara fucking redo girl!!"

Skrattandes öppnar jag upp min garderobsdörr och drar ut galgen klänningen hänger på. Jag lägger ner den på sängen och detsamma gör Nicole bara några sekunder efter mig. Hon drar ner dragkedjan till sin klänning som hon sedan lätt hoppar i. Jag hjälper henne att dra upp dragkedjan till den fina ljusrosa klänningen.

"Flike kommer tappa hakan när han ser dig." Mumlar jag precis bakom henne med ett lätt flin på läpparna. Hon himlar genant med ögonen och studerar sig själv lite i spegeln och säger därefter åt mig att trä på mig min egna.

Jag hoppar smidigt i min svarta axelbandslösa långklänning. Den var rätt så simpel egentligen med en slits och lite glitter på övre delen av klänningen. Jag tar lätt tag i mitt hår och för över det till ena sidan av mina axlar för att på så sätt göra det lättare för Nicole att dra upp dragkedjan. Klänningen hade insydd bh och var faktorn till att jag inte behövde bry mig om det. Den satt tight och chansen var väldigt liten att klänningen skulle trilla ner. Jag trär på mig mina silvriga klackskor som passade väldigt snyggt till klänningen och med slitsen blev det sexigt.

"Alida Ella fucking Jolin, Dante Lindhe kommer att svimma när han ser dig. Alltså du är så jävla underbart vacker."

Jag drar in min bästa vän i en lång kram och pussar henne försiktigt på tinningen. Jag stryker min hand längs hennes rygg och drar sakta ifrån men stannar kvar precis framför henne. Hon tittar in i mina ögon och jag i hennes. Jag ler lätt och lägger huvudet nätt på sne.

"Nicole du är vacker, så jävla vacker."

"Låt oss ha en kväll vi för evigt kommer att minnas."

Nicole nickar och bara några sekunder senare burrar min telefon som ligger placerad i handväskan till. Jag öppnar upp väskan och tar tag i telefonen för att se Dantes ansikte på skärmen. Det var något jag gjort, lagt in en bild på oss när han ringer till mig. Jag sveper fingret över skärmen och lägger därefter min telefon mot örat.

"Hej älskling."

Jag småler och tittar automatiskt på Nicole som redan har sin blick på mig.

"Hej min fina, är ni redo? Vi är nedanför nu."

Jag vet inte riktigt varför men mitt hjärta börjar slå snabbare, jag tar ett fastare grepp om min lilla handväska och nickar åt Nicole att gå ut från sovrummet.

"Okej vi kommer ner."

"Aa, puss. Älskar dig."

"Älskar dig med."

Väl ute i hallen låser jag upp ytterdörren och går ut från lägenheten. Vi hade checkat innan så att allt var med, att ingen lampa stod tänd och att allt som behövdes checkas blev checkat. Nicole ställer sig bredvid mig och jag låser ytterdörren efter oss. Jag lägger ner mina saker i väskan och stänger igen den. Jag för min blick upp mot min bästa vän och vi avfyrar samtidigt ett genuint leende. Med en lätt nick börjar vi gå nerför trapporna och ner mot porten.

En känsla av nervositet växer för varje trappsteg som försvinner, ju längre ner vi går. Jag hoppas att jag ser okej ut och jag hoppas han tycker om klänningen och sin kostym jag köpt till honom. Jag känner hur en hand läggs på min axel vilket för mig att automatiskt stanna upp och vända mig om.

"Alida du ser fantastisk ut."

"Tack."

Trappstegen blev nu till plan mark och vi stod nu på samma markhöjd som killarna. Jag insåg snabbt att porten stod öppen med en tung sten som ett slags dörrstopp. Jag andas in ett djupt andetag och börjar styra mina steg ut från trapphuset. Med huvudet sänkt tar jag några steg ut i den friska luften men tittar upp när jag väl hör röster.

Jag drar generat en hårslinga bakom örat när jag ser hur min pojkvän står framåtlutad och biter sig lätt i handen han format till en knytnäve. Han hoppar lätt på samma plats innan han går fram till mig. Dante slingrar sina armar om min midja och drar mig intill sig. Han för ena handen upp mot min käke med ett vackert leende på sina läppar. Han slickar sig om läpparna vilket jag automatiskt också gör. Han lutar huvudet lite på sne för att lättare kunna nå mina läppar. Mina händer vandrar upp längs hans överkropp och tar plats bakom hans nacke. Dantes fylliga läppar snuddar försiktigt vid mina och med ett svagt leende låter jag mina läppar besvara kyssen han ger mig.

"Du är den vackraste individen jag någonsin lagt mina ögon på."

"Någonsin."

________
Rösta och kommentera
Okej så baaaaaleeeeen, älskar bal.
Den fortsätter i nästa del då jag kände att det blev bäst så heh bli inte arga.
Sorry för bad update men jag har varit ute i solen med vänner o så.

Jag slutar skolan den 7:e o tror därför att uppdateringen kommer att bli lite bättre, ska försöka iallafall.

Ha det bäst så kommer del två förhoppningsvis snart.

Xoxo dantexlindhe

Toxic // Dante LindheWhere stories live. Discover now