52.

438 23 10
                                    

 Adam szemszög

Mióta felébredtünk be vagyok zsongva, az első alkalom, hogy nyilvánosan megjelenünk együtt, ha ma találkozunk valaki olyannal, akkor hamarosan már mindenki tudni fogja. Egy vígjátékot néztem ki a moziba, ami négykor kezdődik így utána bőven lesz időnk vacsorázni esetleg sétálni egyet a parkban. Ebéd után Grace elment letusolni én pedig ruhát kerestem magamnak. Legalább tíz percig tűnődtem miben menjek, aztán ezt kezdtem gáznak érezni és kiválasztottam egy világoskék inget és egy farmert, amihez egy sima vászoncipőt veszek, kész is. Mikor Grace végzett a tusolással bementem hozzá, és amíg a haját szárította én is lefürödtem. Aztán ki is jöttem, mert nem lett volna kényelmes egyikünknek sem kerülgetni a másikat így kint törölköztem és öltöztem fel. A hajam majd belövöm, ha kijön.

Amíg várakoztam Mike írt így vele kezdtem el beszélgetni, leírtam neki az elmúlt pár napot, az összeköltözést mire már be is jelentkeztek, hogy meglátogatnak minket egyik hétvégén. Jó érzés volt, hogy mindenki így örül, hogy újra együtt vagyunk, jó tudni, hogy szeretik őt és támogatják a kapcsolatunkat.

James és Amy jelenleg épp nyaralnak így vele most nem beszéltem egy ideje, de amint haza érnek neki is elmondok mindent aztán csapunk egy kerti partit és bulizunk egyet együtt.

Telefonomat félre téve sétálgattam egy ideig majd kimentem a nappaliba ahol Ginger héderelt a kanapén. Leültem mellé és simogattam kicsit mire rögtön bekucorodott ölembe.

- Örülsz, hogy együtt a kiscsaládunk ugye? – simogattam fejét mire elégedetten pislogott rám fel – Igen, tudom, nekem is nehéz időszak volt, de a lényeg hogy vége, látom, hogy te is sokkal nyugodtabb vagy, jól érzed magad.

- Azt hiszem mind így vagyunk ezzel most – hallottam meg hangját mire hátra fordultam. Ott állt az ajtóban ragyogó mosollyal az arcán. Gyönyörű volt, haját leengedte, az aljában ott voltak a természetes hullámok, arcát picit sminkelte, de alig észrevehető módon és a ruha, egy vékonypántos, fehér színű, térdig érő ruha volt rajta és egy szintén fehér magas sarkú cipő.

- Hűha, gyönyörű vagy.

- Nos, az első randinak megkell adni a módját, te is jól nézel ki – jött közelebb majd leült mellém és megsimogatta a kutyát - Szóval a kis családunk?

- Igen, én annak tekintem magunkat.

- Én is – simogatta arcom.

- Megyek, rendbe hozom a fejem és utána, ha akarsz, indulhatunk, még ihatunk valahol egy kávét, ha van kedved a film előtt.

- Oké, akkor itt várlak – mosolygott rám szélesen így futólépésben haladtam a fürdőbe. Elővettem a megfelelő fésűt és hajam benedvesítve fésülgettem be a tincseket. Befújtam magam parfümmel majd még megigazgattam az ingem és már indultam is hozzá. A tárcámat és telefonomat zsebre vágtam és a kocsi kulcsot forgatva ujjamon léptem be a nappaliba.

- Mehetünk Szépségem.

- Jól van, jövünk hamarosan Ginger, addig vigyázz a házra cukorfalatom – vakarta meg füle tövét majd táskáját megfogva indult el felém. – Hm, milyen finom az illatod...

- Tetszik?

- Kifejezetten, illik hozzád.

- Ahogy te is – karoltam át mosolyogva mire felkacagott és kinyitotta az ajtót. Az autóhoz lépve kinyitottam neki az ajtót, majd ahogy beszállt én is bepattantam mellé és már indultunk is. Becéloztuk a kávézót a plázától nem messze. Mivel csak kicsit távolabb volt parkoló sétálnunk kell majd így mielőtt kiszálltunk ránéztem. – Izgulsz?

NehézWhere stories live. Discover now