0.8

43.3K 2.3K 437
                                    

Bol gülüşmeli ve özlem gidermeli bir günün sonunda eve vardığımda direkt mutfağa gidip bir şeyler atıştırdım. Öğle yemeğini fazla sıkı yemediğimden midem kazınmıştı.

Fazla huyum olmasa da oturma odasına gidip televizyonu açtım. En azından magazin haberlerini kontrol edebilirdim. Mete'yle ilgili yeni bir şeyler olabilirdi.

Onunla ilgili olan şeylere neden birden bu kadar meraklandığımın açıklaması da belliydi: Onunla konuşuyordum.

Ela'ya konuşmalarımızdan ayrıntısına girmeden bahsettiğimde hayatımdaki bütün şansımı onunla konuşarak yitirdiğimi söylemişti, belki de haklıydı.

Koltukta yayılıp kanalları gezdiğimde bir magazin programı bulmayı başardığımda ekrandaki iki kadına baktım. Kendi aralarında haberler üzerine konuşuyorlardı. Sanki dünyanın en önemli işini yapıyormuş gibi önündeki kağıtlarla boğuştuklarını görünce göz devirdim. Bu kadar abartmaya gerek var mıydı?

Bir ünlü çiftin evlilik hayatının kötüye gittiğinden bahsederken son derece ciddiydiler. Daha sonra sarışın olan "Evet, şimdi kısa bir magazin turu yapacağız." dedi ve haberler ekranda belirmeye başladı. Seslendiren adam haberlere olabildiğince şaşırtıcılık katmaya çalışmıştı ama olmamıştı. Bir kez daha neden televizyon izlemediğimin farkına varıp ofladım. Birkaç küçük haberden sonra ekrana Mete'nin hareketli halini rüyamda gördüğüm fotoğrafı geldi. Üzerinde de kocaman harflerle "Dedikodulara ne cevap verdi?" yazıyordu. Seslendiren adamı dinlemek için yerimde dikleştim. Ne dedikodusundan bahsediyorlardı?

"Ünlü model Mete Uygar, güzel model İpek Saraç'la hakkında çıkan sevgililik dedikodularına ne cevap verdi?"

Dinlediğim şeyi iki saniye algılayamayıp gözlerimi kıstım. Mete'nin İpek Saraç'la arasında bir şey olduğuna dair dedikodu mu çıkmıştı? Bundan nasıl haberim olmazdı?!

"Geçtiğimiz hafta aynı mekandan çıkan, sarmaş dolaş olduklarına dair iddialar ortaya atılan bu ikiliden Mete Uygar, söylenenleri kesin bir dille reddetti! İddialara başta gülen yakışıklı model 'Bir sevgilim olsa zaten ilk siz bilirsiniz, gizleyemiyorum ne yazık ki...' diyerek ciddi bir tavır takındı."

Mete'nin bu dediği video olarak ekrana geldiğinde ekranı pür dikkat izliyordum. Pürüzsüz yüzüne ve gözünü kapatan siyah güneş gözlüklerine bakarken ağzımdan salya akması an meselesiydi. Neden yakışıklı erkeklere düşmeden duramıyordum?

Haber bittiğinde başka haberleri dinleme gereği duymadan televizyonu kapadım ve siyah kısa saçlarımı kaşıdım. Ona bu konuyla ilgili esprili bir mesaj atma fikri çok ani zihnime düştüğünde kendimi sorguladım. Resmen mesaj atmaya yer arıyordum!

Mantığımı devre dışı bırakıp telefonu elime aldım ve ona hızla mesaj attım.

badesaygin: Selam

badesaygin: İpek Saraç'la berabermişsin duyduğuma göre

badesaygin: Allah var güzel kız şimdi

badesaygin: Ben de düşüyorum

Telefona bakarken kaşlarımı çattım, onum kendi ağzından onunla aralarında bir şey olmadığını duymak istiyordum. Çünkü Ela'nın sızlanmalarını çekmek istemiyordum! Başka bir amacım yoktu.

meteuygar: Selam

meteuygar: İpek Saraç mı?

meteuygar: Magazin mi takip ediyorsun sen?

badesaygin: Hayır

badesaygin: Haber birden önüme çıktı

Yalan.

Dert Ortağı ~texting~Tahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon