2.2

34.7K 1.4K 120
                                    

Medya: Ela

***

Ela

Fiziksel acılar bedenimi acıtırdı, izler bırakırdı. Bu izler belki de bir şekilde geçerdi fakat ruhuma atılan kesiklerin haddi hesabı yoktu, gözümün önünde keskin bıçaklar ruhuma saplanmıştı. Ruhuma attığım dikişleri sağlamlaştırmaya çalışmıştım, her seferinde denemiştim fakat onu bir başkasıyla birlikteyken her gördüğümde dikişlerim açılmıştı, içinden dökülen oluk oluk kan, bembeyaz fayansları boyamıştı. Mutlu olmalıydım, mutlu olmalıydım çünkü o mutluydu. Mutlu olmalıydım çünkü aşk kendinden önce onu düşünmeyi gerektirirdi. Fakat olamıyordum, bencildim ve bundan nefret etmiştim.

Sevgilisini benimle tanıştırdığı gün aklımdan silinmiyordu, rüyalarımda hep o günü tekrar tekrar yaşıyordum. Bakmaya kıyamadığım gözlere bir başkası bakıyor, her birine dokunmak istesem de yüzündeki minik benlere başkası dokunuyordu. Başkası onu öpüyordu, göğüs kafesime daldırıp kalbimi avuçlayan büyük el, başkasının saçlarını okşuyordu. Biteceğini sanıyordum, o gittiği andan itibaren kalbimdeki baskının azalacağını sanıyordum. Yanılmıştım. Onu görmek bana acı veriyordu fakat rahatlatıyordu, onu göremediğimde sadece acı çeker olmuştum. Geldiğinden beri o kızla hala beraber olup olmadıklarını öğrenmek için hesabını deli gibi takip ediyordum, kızla birbirlerini takip etmiyorlardı. Belki de ayrılmışlardı, bu ihtimal beni kısa süreli mutlu edip yaralarıma merhem olduğunda gördüğüm şey yaralarımın tekrar kanamasına sebep olmuştu. Galerimde karşılaştığım o ekran görüntüsü...ikisinin sarılırken çekildiği o güzel fotoğraf...Fotoğrafı gördükten sonra o kadar çok kahkaha atmıştım ki kahkahalarım sonunda bağıra bağıra ağlamaya dönmüştü. Beni nasıl görmezdi? Abimle araları eskiden çok iyi olduğundan beni de kardeşi olarak görmesini anlayabiliyordum ama abimle tartışıp uzaklaştıkları günden sonra da bana farklı bir gözle bakmamıştı. Sevdiğim gözleri bana bir abi şefkatiyle bakıyordu ve bu beni öldürüyordu.

Neden?

Neden avucunun içine kalbimi almakla kalmayıp onu sıkıştırıyordu?

Neden anlamıyordu? O kadar mı uzaktı bu ihtimal ona?

En çok korktuğum soru beynimde her yankılandığında sarsılıyordum, bedensel olarak yıkılmasam da ruhumdaki depremler beni yıkıyordu.

Benim onu sevdiğim gibi o da o kızı sevmiş miydi?

****
Aralıklı olarak, çok sık olmasa da, Ela'nın ağzından da bölümler gelecek. Sadece ana karakterime odaklanmak ona haksızlık gibi geliyor :) Yeni bölümde görüşmek üzere 🖤

ig: pluviamore

Dert Ortağı ~texting~Where stories live. Discover now