Nota autorului.

1.5K 100 44
                                    


       

        Și am ajuns și la sfârșit, dragii mei. Nu știu cum să vă mulțumesc pentru toată susținerea pe care mi-ați acordat-o! Mulțumesc că ați avut răbdare și ați citit toată povestea și sper din suflet că v-a atins. Am scris la impuls și m-am lăsat ghidată de personalitatea personajelor, i-am lăsat pe ei să-mi șoptească povestea, iar acesta este rezultatul final. Consider că relația lor a avut de toate și am încercat să evidențiez ceea ce simt ei pe cât de mult posibil. Îmi doresc să rămâneți cu ceva de la ei, iubiți din toată inima. Fără prejudecăți, fără să vă pese de ce spune lumea. Emma și-a ascultat prea târziu inima, iar Adrian a fost pus în cea mai dificilă situație din viața sa. Timpul nu iartă, dragii mei. Amândoi au pierdut pe mâna lor.

           Știu că este un final greu de digerat, dar vreau să vă spun că va exista și volumul II! Nu știu exact când va apărea, de aceea vă sfătuiesc să dați follow la contul meu.

            Și cu asta am încheiat, vă mulțumesc pentru toate comentariile, m-au ambiționat să duc povestea la sfârșit! Vă mulțumesc pentru steluțe, m-ați făcut să mă simt apreciată și am scris cu tot sufletul. Vă mulțumesc pentru răbdare! Vă mulțumesc pentru tot, apreciez absolut tot. Sunteți minunați și vă iubesc!

Vei fi doar a meaWhere stories live. Discover now