''Vahşi Kız!'' Bölüm:27

663 54 2
                                    

 KONUSUNU AÇMADAN SÖYLEMEK İSTEDİĞİM BİRKAÇ ŞEY VAR. HEPİMİZ ZAYNİN BU DURUMU İÇİN ÜZÜLDÜK. ARKADAŞLAR KENDİNİZİ BIRAKMAYIN ŞU ZAMANA KADAR YAŞADIK YOLUNA GİRMESİNİ İSTEDİĞİMİZ HER ŞEY YOLUNA GİRDİ. BU DA GİRECEKTİR O GERİ GELECEK İNANMAKTAN BAŞKA BİR ÇAREMİZ YOK. BİRAZ ZAMAN TANIYALIM BİZİ SEVİYOR BU ŞEKİLDE BIRAKAMAZ. KENDİNİZİ BIRAKMAYIN TAVŞANLARIM... SİZİ SEVİYORUM İYİ OKUMALAR. :)X  -L

Benim için zor günleri atlatmak hiçbir zaman basit olmamıştır, bazı zamanlar canımın acıdığını gizlemekten çekinmem ama bu farklıydı. Bir şeyler olduğu halde yapamıyordum. Kötü şeyler olmak zorunda değildi fakat Tanrı için bir başarıya ulaşmak için zor yoldan geçilmeliydi, gerekirse bedeli bile ödenmeliydi. O benim yeni acılı bedelim, bedenimi kıvrandıran ve sızlatan bir bedel.

Rüyalar ikiye ayrılır; iyi ve kötü olarak. Ama bunu hepimiz zaten biliyoruz değil mi? Ben daima kötü yönüyle karşılaştım, iyi yönü ise annemin hafızamdan silindikten sonra belirmesiydi ve bu da Harry sayesinde gerçekleşmişti. Bu sefer ki çok daha farklıydı bu, bu korkunçtu ve gerçekten gözlerimi açıp açmama konusunda kararsızdım. Anlam veremediğim soğukluk yüzüme üfleniyordu ve ben bunu rüyama kadar hissetmiştim. Gözlerimi araladım, oda zifiri karanlıkla bulanmıştı etrafa göz gezdirip derin nefes alarak tekrar geri yattım. Yavaş yavaş uykuya dalıyordum ki yeni kâbusumun başlangıcını hissetmek rüyamda isyan etmeme sebep olmuştu.

Harry ve ben bir evdeydik bu onların kendi evine benziyordu belki de orasıydı, emin değilim. Ben odadaydım ve Harry aşağıdan bir şey öğrenmişçesine koşarak geliyordu. Odadan çıktığımda Harry karşımda belirdi. ‘’Hayır, Lucy sakın oradan dışarı çıkma!’’ dedi, rüyamdaki ben Harry’ye cevap vermek yerine saf gibi bakışlar atarak etrafı süzdü. Tam beş saniye sonra bir kadın belirdi ve beni bir şekilde yaralayarak yere düşmemi sağladı, Harry’ye baktığımda akan kana bakmamak için arkasını dönmüştü. Yavaşça yere düşüyordum ve hemen sonra Harry’nin küfürleri kulağımda yankılandı. ‘’Onu incittiğin için seni annenin yatağında becereceğim!’’ Ardından korkulu bir şekilde uyanış tek fark bu kez odada yalnız değildim.

                                         ***

Harry ile tam olarak iki saattir bakışıyorduk artık güneş doğmuştu ve yüzünün yan portresini öne çıkaran güneş onu olduğundan daha çekici kılıyordu. Yatakta bacaklarımı bağdaş yaparak oturmaya devam ederken Harry’nin ayaklandığını gördüm.

‘’Odaya gizlice giriyorsun, kâbuslarımdan fırlıyorsun ve öylece gidiyorsun öyle mi?’’ dedim kinayeli bir şekilde, bana döndü ve her zaman ki gizemli bakışlarından birini fırlattı. ‘’Aklında ne var Kralım İblis?’’ onunla alay etmek şuan için en büyük zevkim denebilirdi.

‘’Hey! Hislerimi araladın sayende acı hissediyorum,’’ duraksadı ve yüzüne sinsi bir gülüş takınarak yatağa tırmandı. ‘’bana iblis demenin verdiği etkiyle tahrik oluyorum.’’ Diye devam etti, gözlerimi devirdim fakat onun bu halleri korkutmuyor değildi. Burnunun ucunu burnumun ucuna değdirmesiyle başımı kaldırdım gülümsüyordu tek korkunç yanı ise gözleri simsiyahtı ve dişlerinin ucu sivrileşmişti.

‘’Sadece tadına bakmak istiyorum.’’ Dedi ve ağzını açtığında çığlık attım.

Ter bütün bedenimi kaplamıştı, kendimi yataktan attığım sıra bir çift kol beni yakaladı. Titrerken kolları geri itmeyle uğraşıyordum fakat o her itmeye çalıştığımda daha sıkı sarılıyordu. Yatağın içinde ki beyaz örtüyü tekmelerken hala korkunun etkisinden çıkamamıştım, ısırılma anını neredeyse hissetmiştim… Neredeyse… Sakinleşmeye başladığımda kollarını gevşeterek beni serbest bıraktı, daha rahat nefes alıyordum. Başım yukarı kalktığında titriyordu, Harry alnının üstünde zıplayan kıvırcıklarını çekti ve endişeli bir ifadeyle beni süzdü.

Cold FLOWWhere stories live. Discover now