''Beklenmeyen Düğün'' Bölüm:44

732 46 13
                                    

 BEĞENMEYİ VE YORUM YAPMAYI UNUTMAYIIIN :)X İYİ OKUMALAR SİZİ SEVİYORUM :)X -L

                                 ***

Akşama doğru ben, Harry ve Bayan Glaries ile eve dönerken yolda zıplayan tavşanlar gördük. Harry onlardan birini yakalayıp sevmeme izin verdi, izin verdi çünkü tavşanları devamlı uzaklaştırıp sinirlenmeme sebep oluyordu. Eve vardığımızda eve giren davetlilere bakıp iç çektim. Harry kulağıma eğilip fısıldadı.
‘’Merak etme o kadar da kötü değil.’’ Dedikten sonra ilerlemem için belime destek verdi.

Eve girdiğimizde Juliana koşarak yanımıza geldi ve burnunu tıkayarak bizi yukarı doğru sürükledi.

‘’Tanrı aşkına, bu senin balo gecen ama ortalıklarda yoksun üstelik… İğrenç kokuyorsunuz. Siz ikiniz duş alıp üstünüzü değiştirmeden aşağı gelmeyin.’’ Dedi ve bizi merdivenlere doğru itti. Ben merdivenlerden çıkarken arkamdan kimsenin gelmediğini hissettim, Juliana Harry’nin kulağına bir şeyler fısıldıyordu. Harry bakışlarını bana çevirip Julia’yı onayladıktan sonra peşimden gelmek üzere merdivenden yukarı çıktı.

‘’Ne dedi?’’ diye sordum merakla, gülümseyerek kapıyı açtı.

Bütün koridor dolu olduğu için evin diğer bölümlerindeki banyoya gidemezdim. Harry’nin odasındaki banyoya girmek üzere kapıyı araladım ve koltuğun üzerinde duran havluları kucağıma alarak banyoya ilerledim. Tam kapıyı kapatmak üzere arkamı dönmüştüm ki Harry ayağıyla kapatmamı engelledi.

‘’Önce ben.’’ Diyerek tısladım. ‘’I-ıh, önce ikimiz.’’ Dedi ve girmek için kapıyı hafifçe itti. İsyankâr iç çekişlerimin ardından kucağımda ki havluları pencerenin kenarına koydum ardından soyunan Harry’ye bakarken kollarımı birbirine doladım. ‘’Bu küvete kesinlikle çıplak girmeyeceğim!’’ Harry içliğini çıkartırken panikle arkamı döndüm ve ellerimi kaşlarımın üzerine koyup yanıma geçerse diye bir şey görmemek için kapattım. Boğuk sesiyle derinden gelen kahkahasını atıp tahminimce suyun içine girdi, suyun saçılma sesini duyabiliyordum umarım başka bir şey değildir.

‘’Suyu çimlenen ve topraklanmış kıyafetlerinle kirletmene izin vermeyeceğim.’’ Dedi, kaşlarımı çatarak arkamı döndüm. Kollarını küvetin iki yanına koymuş, yüzüne de şeytani gülümsemesini yerleştirerek tek kaşını kaldırarak bana bakıyordu. ‘’Daha önce de gördüğüm şeyi benden gizleyemezsin bebeğim.’’ Boğuk sesi ve aksanıyla kesinlikle tahrik oluyordum, vücudumun uyuştuğunu hissettiğim de kıyafetlerimi çıkarmaya başlamıştım. Memnun ifadesiyle başını salladı ve dudaklarını yaladı.

‘’Lanet olası zihnimden uzak dur.’’ Bana bunu yaptıranın o olduğunu biliyordum ama kendimi durduramıyordum. Tamamiyle çıplak kaldığımda göğüslerimi ve namahrem bölgemi kapatarak suyun içine girdim. Mümkün olduğunca aşağı bakmamaya çalışıyordum, benden bağımsız işleyen beynim kendimi kapatmama izin vermişti. Suyun içinde bana doğru gelen eller belimi kavrayıp daha çok kendine çektiğinde korktum.

‘’Beni utandırmaktan zevk alıyorsun değil mi?’’ diye sordum ciddi bir ifadeyle o ise alaycı gülüşüyle başını sallayarak yüzünü yüzüme yaklaştırdı. ‘’Elbiseyi giymez isen daha da fazlasını yaparak seni utandırabilirim.’’ Juliana ona elbiseyi giymem için ikna etmesini tembihlemişti şimdi ne söylediğini anlayabiliyordum. ‘’Seninle evlenmeden olmayacağını söylemiştin?’’ kollarımı çaprazlayarak omuzlarıma ellerimi koyup göğüslerimi kapattım ve belimdeki ellerinden kurtulmak için dizlerimi kendime doğru çektim.

‘’Dil ve parmaklar içine girmeden çok farklı görevlerde kullanılabilir.’’ Bu edepsizce konuşmaları benim daha çok büzülmeme sebep oluyordu. ‘’Ah, pekâlâ! Sen kazandın.’’ Dedim başımı başka yöne çevirerek.

                          ***

Korseyi giymeye çalışırken Harry korse ile olan minik savaşıma gülüyordu. Elinde tuttuğu parfümün ucundaki pompaya parmaklarıyla baskı uygularken ucundan çıkıp dağılan sıvıyı genişleyen burun deliklerinin arasından içeri çekiyordu.

Elbiseyi üzerime geçirdikten sonra dağınık saçlarımı toplamak için boy aynasına döndüm. Harry bir anda arkamda belirdi ve tepede duran bileklerimi yakalayarak durmalarını sağladı, elinde tuttuğu parlak şeyi saçlarımı dağınık şekilde topladıktan sonra arasına geçirerek tutturmasını sağladı. Tarak gibi olan şeye bakıp güzelliği karşısında hayretle ağzımı araladım. Bu hayretten çok hayranlıktı. Ona doğru dönüp ellerimi başımın üstündeki tokaya götürdüm.

‘’Bunu ben kabul edemem, bu çok pahalı bir hediye Harry.’’ Dedim ve çıkarmaya yeltendiğim sıra beni tekrar durdurdu. ‘’Hayır, sana çok yakıştı. Bu benim değil annemin hediyesi, doğru kadını bulduğumu hissettiğinde vermemi istemişti.’’ Ellimin tersiyle yanağını okşadıktan sonra tekrar aynaya döndüm. ‘’Teşekkür ederim.’’ Ona karşı minnet duyuyordum bu maneviyat açısından oldukça büyük bir hediyeydi.

                          ***

İnsanlar içkilerini yudumluyor, bir grup dans ediyor, bir grup ise kendi halinde takılıyordu. Başımın üstünde duran tokayı fark eden insanlar daha doğrusu kadınlar dönüp, dönüp tekrar bakıyorlardı ve yanlarında ki eşlerini azarlıyorlardı. Harry ellerimi tutup dans edilen alana çektiğinde bir kadının bizi dikkatle izlediğini fark ettim, dudakları memnun bir ifadeyle tıpkı Harry’ye benzer şekilde yukarı kıvrıldı. O kadının birkaç ötesinde beliren ve el sallayan Angela’yı görünce gülümsedim. Elindeki içki dolu bardakla ilerlemeye devam etti.

Biz dans ederken Juliana görüş alanıma girdi, ellerini beline koyup zafer kazanmış ifadesiyle gülümsedikten sonra odanın içinde başka bir yöne doğru koşuşturdu. Aniden çekilen Harry’ye bakıp ne olduğunu anlamaya çalıştım, ceketinin bağcığını düzelterek dizlerinin üzerine çöktü çapraz kolunu asil bir beyefendi gibi önüne çektiğinde başını havaya kaldırdı ve boğazını temizledi. Bu esnada herkesin çevrede toplandığını fark etmiştim. Cebinden çıkardığı tıpkı bana yaptığı taçları andıran kristallerle kaplı gümüş yüzüğü sundu.

‘’Bayan Calanthe, sizi tüm hayatım boyunca mutlu edeceğime, koruyacağıma söz veriyorum. Benimle evlenir ve soyadımı almayı kabul eder misiniz?’’ sesli bir şekilde nefes aldığımda Harry başını sağa yatırdı ve sorusunu yineledi. ‘’Cassy, benimle evlenir misin?’’

Pekâlâ, bana biraz şok geçirmem için zaman ver Harry çok uzun zaman sayılmayan süreçte hep beraberdik. İyi kötü zamanlarımız oldu ve bu beklemediğim bir şeydi. Sonuç olarak biz daha başındaydık ve David ile o kadar zaman nişanlı kalmama rağmen böyle teklif almamıştım. Harry oldukça hızlı çıkmıştı, her şey çok hızlı gerçekleşiyordu, bu teklif beklemediğim bir durumdu.

Hala şaşkınlığı üzerimden atmaya çalışırken arkadan gelen bir ses ile aynı düşünce de olduğumu fark ettim.

‘’Harry? Şaka yapıyor olmalısın? Hadi canım!’’ Angela şaşkınlığını gizleyememişti, iç sesini dışarı yansıtarak sesli düşünmüştü.

Yutkunup gözlerimi birkaç kez kırpıştırdıktan sonra tekrar ona baktım.

BEĞENMEYİ VE YORUM YAPMAYI UNUTMAYIN :)X HİKAYEMİ YÜKSELTTİĞİNİZ İÇİN TEŞEKKÜRLER :) SİZİ SEVİYORUM OKUDUĞUNUZ İÇİN TEŞEKKÜRLER :)X -L

Cold FLOWTahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon