''Dönemin Kadını!''Bölüm:91

127 21 33
                                    


NOT: BİRİSİ BENDEN HARRY E HEMEN AŞIK OLMAMASINI MÜMKÜNSE ADRENALİN VE KORKUNUN YÜKSEK OLMASINI İSTEMİŞTİ. BAŞLARDAYDI SANIRIM KİM OLDUĞUNU UNUTTUĞUM İÇİN ÖZÜR DİLERİM LAKİN BU İSTEĞİN YERİNE GETİRİLDİ BENİMDE HAYALİM BUYDU. İNTİKAM KOKAN BU HİKAYEDE ÖN PLANA ÇIKAN AŞK DEĞİL BAĞLILIK Kİ ZATEN 2. KİTABA GEÇTİĞİM ZAMAN ÇOK DAHA FARKLI OLACAK HER ŞEY ŞİMDİ BÖYLE İLERLEMEYİ DÜŞÜNÜYORUM. 

2. NOT: HARRY VE DAVID KUZENLERMİŞ BEN BUNU UNUTMUŞUM TABİİ HİKAYEDE GEÇEN DIŞ KARAKTEERLERİ BU YÜZDEN ÇOK KULLANAMIYORUM 1 YIL SONRA TEKRAR BAŞLADIM. İLERLEYEN BÖLÜMLERDE KARAKTERLERİ YAZIP HAFIZAMI TAZELEYEREK HİKAYENİN İÇİNE SOKACAĞIM. ASLINDA BU DOĞRU DEĞİL EVET YAZDIĞIM KARAKTERİ UNUTMAK LAKİN BİLİRSİNİZ OLAY, HARRY-CASSANDRA OLARAK DÖNÜYOR. TABİİ JULIANA BUNLAR DA ARTIK HAKİMİYET SAHİBİ OLACAKLAR.

Günümüz

Avuçlarım arasında kayan bardağı sertçe tezgahın üzerine indirerek, barmene gülümseyerek baktım. Adam hayrandı çünkü bu yaklaşık 8.'inci fondipleyişimdi. 

Lazer gibi parlayan ışıklara göz gezdirip birbirine sürtünen yılışıklara baktım, bir zamanlar burası sadece topraktı ve ben o gömülen iskeletlerin hala parçalanmamış olacağına dair bir his ile doluydum. 

''Hadi,'' dedi Rosalinda, bileğimi çekiştirerek. ''gidelim. Burası ergen teriyle dolmaya başladı.'' 

Rosalinda'yı hatırlarsınız, hayır, hatırlamazsınız. Çünkü ondan henüz bahsetme gibi bir fırsatım olmamıştı. Aklım David ile o kadar karışıktı ki ondan bahsedecek fırsatım olmamıştı. Sahi, aklıma giren bu lanet herif ne diye uzun bir aradan sonra New York'taki otel odama bir not bırakmıştı ki? 

Ben onu asırlar önce öldü sanıyordum, Harry tarafından öldürüldü sanmıştım. 

Peki, Sandra ile Angela'nın aynı kişi olduğunu söylesem? O günlükteki lanetlenen ve intihar eden kadın aslında aynı kişiymiş. BAK SEN! 

Bunları öğrendiğim zaman Harry yoktu, Harry kaçmıştı. Onun en iyi yapabildiği işi bana sorsanız kaçması olduğunu söylerdim çünkü bunun üzerine ondan iyisini tanımam. Birçok şey değişti hayatımızda, çocuklarımız oldu, evet ama onları bir yerde bırakıp Harry'nin peşine düştüm. 

Bazen çocukları kullanırdım babalarını görüp görmediklerini sorardım, zihinlerini tarar ve tıpkı Harry'nin ben uykudayken zihnimi kontrol etmesi gibi bende onların zihinlerini kontrol ederdim. Bu lanet Angela veya Sandra her ne ise o kadının bir şekilde elini kolunu sallayarak farklı hayatlarla geri dönmesi sinirimi bozuyordu. Zaten Harry bir yerde kopukluk vermişti, Sandra ile nişanlı olduğunu söyleyip ikinci adının Sandra olduğunu belirtmişti, daha sonrada bana açıklama yapmayıp hafızama bunun yerleşmesini bekleyerek hatıralarımda ki ismi 'Sandra' olarak değiştirip önemsiz bir konu olarak görmüştü. 

Size bunları açıklamak istesem de yeterli kadar zamanım yoktu. 

Bardan dışarı adımımızı attığımız an yağmur damlaları baş göstermeye başladım, bardaktan boşanırcasına yağıyordu. 

Rosalindaya bakıp gülümsedim. 

''Kesinlikle o geri geliyor.'' Dedim. Tedirgin görünüyordu, ani ruh hali değişimlerim kesinlikle onu korkutmuş olmalıydı. Sarı saçlarını hafifçe sallandırarak arkasını döndü ve duvara doğru ilerleyip, ıslak taş üzerine parmaklarını yerleştirdi. 

''Bu kez daha güçlü ve daha... Hazır.'' Dedi, Rose. 

''Bilirsin, Rosie, ondan zerre kadar korkum yok. Beni unutmuş, zalim, siyahi ruhuyla selamlayacak ve bende boş durmayıp selamını alarak karşılık vereceğim. Onu durduracağım, çağ değişti, tarih değişti.'' Rosie endişeyle kızaran gözlerini birkaç kez daha ovaladı. 

Cold FLOWWhere stories live. Discover now