1.

6.9K 371 232
                                    

"Je bent voorspelbaar, want gaat het om money dan sta je wel klaar.
Bouw aan je toekomst zorg dat je geld spaart." Rap ik mee met Lijpe, en vervloek mijn telefoon als hij ineens uitvalt.

Zuchtend ga ik met mijn hand door mijn haar waarna ik opsta. "Waar zijn mijn oortjes?" Ik kijk op als ik mijn zus bij de deur zien staan.

"In mijn kont. Weet ik veel?" Ze kijkt me zuur aan en leunt tegen de muur aan. "Je hebt ze gepakt hea, of niet?" Ik rol met mijn ogen en kijk haar aan.

"Ikrame kowed gewoon, wollahma ik heb ze." Ik pak mijn telefoon, sluit hem aan mijn powerbank en stop hem in de zak van mijn PSG trainingspak. "Tazz." Meteen erna klapt ze de deur hard dicht.

"Tfoe, teringzooi." Mompel ik geïrriteerd terwijl ik mijn haar doe voor de spiegel. Ik haat het als ik ruzie met Ikrame heb.. Ik doe mijn pet op als het er nog steeds niet uitziet en pak snel mijn rugtas waarna ik naar beneden loop.

"Ben jij nog steeds niet op school?!" Ik kijk achterom als ik mijn vader hard hoor praten vanuit de deur van de woonkamer. "Nee, ik heb nu pas les." Mompel ik terwijl ik de veters strik van mijn Nikes 2017.

"A ga ga, wat zou jij moeten leren. Jij bent een ezel, wist je dat?" Meteen erna voel ik een harde klap op m'n achterhoofd. Geïrriteerd pak ik m'n tas weer en gooi ik de deur open waarna ik hem weer dichtsmijt.

"Ik ga tenminste naar school.." Vloekend begin ik de straat uit te lopen en haal ik mijn telefoon uit mijn zak als ik gebeld word.

"Faka Biggie!" Roep ik blij als Yassine me belt. "Ewa Charaf, waar jij?" Ik lach zachtjes om zijn typische gebroken zinnen en krab aan mijn wang.

"Ben nu mijn straat uit aan het lopen, kom je me ophalen nigh?" Ik hoor hem met zijn tong klakken. "Ben al omw broer, tot zo." Ik hang op en doe m'n handen in mijn zakken.

Het valt niet mee om een jongen van 18 te zijn, die een vader heeft die hem helemaal niks gunt. Ik mag niet eens een scooter, even serieus? Hij denkt dat ik een junkie ben die geen fuck om school geeft.

Hij demotiveert me áltijd. Al sinds mijn veertiende slaat hij me elke dag alsof het niks is. Al zijn woede reageert hij op mij af. Al zijn stress raakt hij kwijt bij mij. En als ik maar één keer verzet toon, volgen er enge maatregelen.

Wollah die man is helemaal leip. Ik ben al volwassen, komt hij nog stoer doen tegen mij. Maar nog steeds heb ik respect voor hem, ik bedoel.. Het is mijn vader.

"Ewa Chaffo, ca va mon frére?" Ik word uit mijn gedachtes gehaald door Yassine die als een gek toetert met z'n scooter. "Hamdoullilah, niffo. Met jou dan?" Ik spring bij hem achterop en geef hem een schouderklopje.

"Met mij altijd bro, dat weet je toch? Chickies overal man, keen stress!" Hij begint te rijden en ik grinnik maar. Biggie denkt altijd alleen maar aan meiden. En dan bedoel ik écht altijd.

"En jij dan? Wordt het geen tijd voor shi chimmie?" Ik zet mijn capuchon op en begin te lachen. "Nee man, ben nog steeds op die MOB dingen." "Tazz.."

Na een paar keer door rood gereden te hebben, 6 keer toeters gehoord te hebben van auto's en 3 keer bijna aangereden te worden, zijn we eindelijk aangekomen op school.

"Ahlaaaaal (hoi) mon amies!" Hoor ik Nadir flapoor schreeuwen. Meteen voel ik alle blikken branden; ik weet ben lekker.. "Faka flappie." Ik spring van Yassine's scooter af en groet de hele groep jongens.

"Vandaag tentamens hea? Wollah ze gaan me van voor en achteren pakken, ik zweer het je." Kreunt Nadir flapoor terwijl hij z'n hoofd tegen de muur stoot. "Nooohhh swa! Wollah dat meen je niet? Sinds wanneer?!" Roept Armando die ineens wakker lijkt te zijn.

"Kifesh sinds wanneer? Het is al meer dan twee weken bekend." Ik begin te lachen als hij ons met grote ogen aankijkt. "Wollah deze dag ga ik skippen, ik heb wel wat beters te doen dan op deze conjo school te zitten."

"Slapen zeker?" Grinnikt Yassine die hem een boks geeft. "Ja tochh, mister Biggie!" Hij groet nog de rest van de groep en begint te lopen naar z'n scooter.

"Gekke Anti.." We beginnen met z'n allen te lachen en meteen valt iedereen stil als er een bloedmooi meisje langsloopt. Mijn ogen glijden naar beneden en ik bijt even in mijn lip.

"Faka dushi!" Gilt Yassine meteen alsof z'n leven ervan af hangt. "Tazz, jeh kehba?" Meteen trekt hij een chagrijnig gezicht als ze hem negeert. "HAHAHA meskien, niet denken je kan iedereen krijgen a Biggie."

"Tazz, jij moet al helemaal je bek houden a flapoor." Snauwt hij terug naar Nadir Flapoor. "Iedereen weet dat ik hier de lekkerste ben, dus stil à abla's (vrouwen)." Zegt Emre ineens uit een dode hoek.

"Wehh.. Niemand kan die dikke Turkensnor van jou aan, dus stil stil." Lach ik en weer gaat iedereen stuk van het lachen.

"Eyy, ik ga even naar binnen man, ik moet nog een boek uit m'n kluisje halen." Zeg ik na een tijdje. Ik geef mister Biggie nog een boks en loop naar binnen.

"Uhh.. Mag ik wat vragen?" Ik kijk geïrriteerd op terwijl ik mijn kluisje dichtsla en slik even als ik het meisje van daarnet naast me zie staan. "Wat is er?" Ik probeer me zo rustig mogelijk te gedragen en bijt zachtjes in m'n lip.

"Weet jij misschien waar de toiletten zijn?" Zegt ze zacht en ik grinnik even. "Je bent cute," Haar gezicht wordt knalrood waardoor ik nog harder lach.

"Daar om de hoek. Ben je hier nieuw?" Ze knikt even en loopt snel weg. Ik kijk haar na en zucht, terwijl ik m'n pet achterste voren zet.

Met jou zal ik trouwen beauty...

---

Jaja! De 45 stemmen zijn sneller gegaan dan ik dacht..

Wat vinden jullie ervan? Moet ik doorgaan? :)

Morgen ga ik lekker naar Frankrijk, because i have finally vakantie😭😭

Groetjeess!!

Xx Meryam

Dark Future. (VOLTOOID)Where stories live. Discover now