10.

3.2K 275 149
                                    

"Kom op Amir, laat me nou gewoon één keer je auto lenen. Één keer!" Smekend zit ik bij Amir Zwart thuis op de bank, in de hoop dat hij mij zijn auto laat lenen.

"Vraag mijn pa dan." Zegt hij uiteindelijk zuchtend. Ik kijk naar de andere kant van de woonkamer waar zijn vader druk bezig achter de laptop is en haal even diep adem. "Oké.. Uhm.. Badr! Mag ik wat vragen?"

Per direct kijkt zijn vader mij aan en haalt z'n schouders op. "Vraag maar, tenzij je mijn zoon zijn hand wilt vragen. Tfoeeee." Ik trek een raar gezicht en kijk Amir even aan. "Meen je die? Wesh zie ik eruit als zemmer?" Hij schiet in de lach en klapt in z'n handen.

"Nee, nee. Ik maak joke a sahbi, roeshtig." Zegt Badr terwijl hij opstaat en voor ons op de bank neer ploft. Dit is één van de redenen waarom ik zo graag thuis bij Amir, maar ook bij Yassine thuis ben. Hun vaders zijn zo chill, en kapot aardig. Ze gunnen je ook gewoon alles en beschouwen je gewoon als je vriend.

"Mohiem, mag ik misschien auto van Amir lenen? Is maar voor een uur of drie." Ik kijk hem smekend aan en meteen zie ik een grijns op zijn gezicht. "Heeft onze Charaf shi date met z'n chickie nigh?" Ik bijt peinzend op mijn lip en vervloek mezelf voor het feit dat ik het iedereen te snel kan laten zien.

"Soort van.. Ewa 3afack (alsjeblieft)! Gun mij gewoon a sah?" Amir klopt lachend op mijn schouder. "Saff ik zal het even aan mijn vrouwtje vragen, want als zij erachter komt gaat ze weer schreeuwen dat ik haar nooit wat vertel of vraag bla bla. Je weet toch die vrouwengezeik?" Een vlaag van teleurstelling gaat door mij heen als Badr me speels aankijkt.

Was ik blij omdat hij me wilt gunnen, gaat hij het eerst nog aan z'n vrouw vragen.

"Wesh denken jullie ik ga het stelen?" Verontwaardigd kijk ik hem aan. "Je weet maar nooit met de Benahmeds HAHAHAHHA!" Ik kijk hem dodelijk aan en meteen trekt hij weer een serieus gezicht.

"Oké, grapje grapje. Maar toch moet ik het vragen.. NORAAAA??!!!" Schreeuwt hij direct. "Wat ga je schreeuwen a snotaap?" De moeder van Amir wandelt de kamer binnen en kijkt haar man met een scheve blik aan.

"Heey Charafeddine! Ik wist niet dat je hier was?" Vraagt ze als ze me ziet. Ik sta direct op en geef uit respect een hand. "Salam." Glimlach ik, waarna ik weer plaats neem. "Hoe gaat het met je moeder?" Diep van binnen rol ik met mijn ogen.

Ik haat dit soort typische vragen. Wesh je hebt toch whatsapp? Vraag het haar, a sahbi kifesh?

"Gaat goed, hamdoulillah." Glimlach ik weer terwijl ik een slok neem van mijn redbull die heel de tijd op tafel zat. "En met Ikrame? We moeten haar echt eens uithuwelijken aan mijn Amir." Ze steekt lachend haar tong uit, waardoor ik in de lach schiet en Amir een por geef.

"Ey bro, ik ga niet voor je liegen, maar ze is hayeck derm." Knikt hij terwijl hij over z'n getrimde baardje wrijft. "Wazebbi, je praat nu wel tegen haar broer hea. Wollahta ik maak je gelijk met de grond." Zeg ik terwijl ik die dreigende beweging maak met mijn schouder.

"En dan zul je pas die echte stoten voelen van mij," Lacht Badr nu. "Mohiem, Nora. Mag Charaf de auto van Amir lenen?" Ze fronst en haalt haar schouders op. "Wesh is het mijn auto dan? Doe wat je wilt joh." Blij sta ik op.

"Ewa pass me die autosleutels dan?" Ik strek mijn hand uit naar Amir die vermoeiend in zijn broekzak graait. "Hier. En als ik één krasje zie? Ik vermoord je, billah." Hij gooit ze naar me en opgelucht vang ik ze op.

"Dankjewel broer, love is hoog. Morgen zal ik shi regenboog shirt voor je halen als bedankje. HAHAAHAHA!" Ik ga helemaal stuk om mijn grap en kom al helemaal niet meer bij als hij me droog aankijkt.

"Oké, grapje. Ik moet gaan. Thalla drerries!" Ik groet Amir Zwart en Badr met een typische van-de-straat- handshake, waarna ik mijn Prada's aantrek. "Beslama gelti (tante)! Ohja en Amir, ik zal je inplaats van regenboog, een so geven op insta. Pik je nog wat volgertjes op. DOEI!"

Ik sla de deur dicht en loop naar de BMW m5. "Psshh jeh tonobin (auto).." Ik stap in, start de auto en doe mijn gordel om.

Nouraine, I'm on my way..

---

Natuurlijk hebben jullie weer een hoofdstukkie kunnen verwachten :)

HAHAHA EN DE BADR FANS, WHERE ARE YOU? HE IS HEREEEE

Oké bye,
💋💋💋💋

Dark Future. (VOLTOOID)Where stories live. Discover now