18.

3.2K 263 168
                                    

2 dagen later..

"Nee, wollah je moet me gewoon met rust laten." Froesh zit ik op de lange bank in de shishalounge, met een waterpijp in mijn hand.

"Maar je hebt heel de dag niks gegeten?" Zegt Yassine verbaasd. "Ik zeg toch laat me!" Boos inhaleer ik de shisha diep en blaas ik alles uit. "Weet je zeker?" Mengt Amir Zwart nu.

"WESH LAAT MIJ MET RUST ZEG IK TOCH!" Schreeuw ik kwaad naar ze. "Wazebbi.." Mompelt Yassine een beetje geschrokken. "Je leek mijn moeder wel wanneer ze me vraagt of ik de tafel af wil ruimen, maar dan weiger." Komt er nog steeds geschokt uit.

"Houd je bek." Ik zucht diep en zet mijn gezicht tussen mijn handen, terwijl ik de shisha op mijn knieën leg. "Oké. Wat jij wilt. EEYY TURKENSNOR!" Schreeuwt Amir ineens naar de andere kant van de lounge.

"BESTEL SHI.. WACHT EFFE!" Hij kijkt Yassine droog aan. "Wat wil je eten?" Yassine denkt diep na en kijkt naar het plafond, alsof het daar geschreven staat. "Uhmm.... Doe maar pizza.. Of nee wacht.. Uhm.." "DOE VOOR HEM MAAR WAHED DÖNER EN WAHED KAPSALON VOOR MIJ." Onderbreekt Amir hem, waarna hij tevreden weer plaats neemt.

"Jeh mongool? Ik was nog aan het nadenken." Werpt Yassine hem boos toe. "Wesh je denkt als een wijf." Antwoord Amir slechts, terwijl hij z'n schouder ophaalt. "Je moeder is een wijf." Amir kijkt hem raar aan en fronst.

"Is ze inderdaad?" "Ja daarom?" Zegt Yassine nu. Ik rol met mijn ogen en leun tegen de muur aan. Normaal zou ik hier keihard om gelachen hebben, maar ik voel me fucked up. Erger dan hiervoor.

Nouraine heeft me gewoon.. Afgewezen? Ze ziet me als haar broer.. Ze vindt me niet leuk. En waarschijnlijk vind ze me nu ook nog eens raar, omdat ik haar wou kussen.

Ik ben zo een idioot..

Waarom kan ik mijn gevoelens ook gewoon niet op stop zetten? Ik hield me niet meer in en liet mezelf gaan. Ik ben ook echt een eghjour (ezel). Kwaad sta ik op en gooi ik de waterpijp op de grond.

"Wazebbi, what the fuck you thinking? Ik heb wel voor jou betaald hea!" Roept Yassine gefrustreerd. "Houd je bek voordat ik je hoofd in die pijp verbouw." Zeg ik dreigend. Ik ga weer zitten en stamp een paar keer hard op de grond.

Op zulke momenten wil ik gewoon in de boksschool zijn, en al mijn frustraties eruit zweten. Maar nee, dat mag niet. Bhel die lever gaat uit een splashen? "HOERENZOOI!" Roep ik ineens uit.

Iedereen kijkt me vreemd aan. "Gaat het wel goed, Chaffo?!" Roept een jongen die ik niet ken vanuit een hoek. "Ga ga weer patchi (Marokkaanse bordspel) spelen jij?" Tazz hij is net 16, komt hij ze3ma doen alsof hij me kent.

"Jeh kleuter." Lacht Amir terwijl hij z'n pet op tafel gooit. "Ewa abla's. Ik heb jullie eten hayeck snel gefixt hea!" Émre Turkensnor komt op ons afgelopen en geeft Yassine en Amir hun eten en een paar servetjes.

"Dat wordt dan tientje." Amir trekt z'n wenkbrauw op en kijkt Émre aan. "Hoeveel?" Vraagt hij hem. "Een tientje." Herhaalt hij ongeduldig terwijl hij z'n hand uitstrekt.

"Oké hier." Amir pakt een servetje en geeft het in z'n hand, waarna hij zijn ingepakte kapsalon uitpakt. "Geef a homo. Ik wil echt geld zien." Amir doet alsof hij hem niet hoort en eet gewoon rustig verder alsof er niks aan de hand is.

Yassine begint hoofdschuddend te lachen als Émre hem nu hoopvol aankijkt, en neemt een grote hap van zijn döner. "Pak." Ik graai in mijn broekzak en haal er een briefje van twintig eruit. "Hou de rest van het geld maar voor jezelf." Ik geef het hem en glimlach kort als hij me dankbaar aankijkt.

"Zeg wollah je gunt hem donnie?!" Roept Amir uit. "Tfoe, slik door, slik." Ik kijk Amir vies aan en ga vermoeiend liggen. "Wollah respect niffo. Echt een gunner jij. Zag je Amir meteen al zo jaloers kijken?" Amir geeft Yassine een harde klap op zijn achterhoofd.

"Ik was verbaasd. OOOOH WACHT EFFE! Eigenlijk eten we nu Charafs eten hea? Want hij heeft betaald, en ook nog eens extra te veel." Ik kijk Amir droog aan. "Dat is een pleonasme. En inderdaad, mijn eten. Dus inleveren die turkenhandel."

"Wat is een pleo-izan?" Vraagt Amir mij geïnteresseerd, waarna hij meteen aan keiharde stoot van Yassine krijgt. "ZIE JE WAT JE DOET! Nu moeten we hem ons eten geven. Yallah kom we rennen ermee naar wc, op drie tellen." Fluistert hij in z'n oor, terwijl ik het gewoon hoor, want hij schreeuwt zowat met z'n adem.

"Drie, t-" Zonder Yassine uit te laten tellen, pakt Amir zijn kapsalon en rent hij als een mongool weg. Yassine daar in tegen, klapt in zijn handen en leunt achterover.

"Zo, van hem zijn we eindelijk af." Ik frons en ga weer overeind zitten. "Hoe bedoel je?" Hij kijkt me serieus aan. "Ik ken Amir langer sinds vandaag. Altijd rent hij al weg voor dat ik bij de twee ben. Mohiem, ik wil het dus met je over serieuze zaken hebben."

Ik lik mijn lippen en rits mijn Armani jasje open. "Wattan?" Hij zucht en kijkt me doordringend aan. "Wat is er gebeurd?" Ik frons en schud mijn hoofd. "Niks?" Geërgerd slaat z'n armen over elkaar. "Niet tegen mij liegen. Sinds eergisteren haal je het maximale uit raardoen, dus begin uit te leggen." Hij kent me te goed.

"Ik weet niet waar je het over hebt." Langzaam kijk ik weg. "Dat weet je wel. Laat me raden.. Gaat het over Nouraine?" Ik kijk hem serieus aan.

"Nee." Komt er schor uit.

Nouraine heeft me teveel in haar macht..

---

Aaawh onze Charaf is verliefd...

Wat vinden jullie dat hij moet doen?

A) Hij moet terug keren naar Nouraine! Stuur haar een berichtje met dat je haar wilt spreken en vertel haar dan dat je van haar houdt.. (#zijnershipnames?)

B) Laat der stikken joh. Ze is je niet waard. Genoeg visjes in de zee. (#TemptationIsland)

Ben benieuwd wat jullie kiezen!!

Kuskus,
Meryam

Dark Future. (VOLTOOID)Where stories live. Discover now