19.

3.2K 311 155
                                    

Terwijl ik naar de maan kijk, rook ik van mijn sigaretje. Een diepe hijs doet ervoor zorgen dat ik even in een andere wereld ben. Waar rust is. Stilte. Ik kijk naar de sterren die me in deze donkere avond aanstaren. Alsof ze me wat willen vertellen. Ik blaas de rook uit en sluit mijn ogen.

De nacht is zo fijn.. Alleen dan kan ik mezelf zijn (#Schrijfster: accepteer die line). Niemand die met me is.. Alleen nu kan ik rustig nadenken en mijn emoties naar boven brengen. Mensen denken dat ik qua mentaliteit best sterk ben, maar nee. Hoe meer ik nadenk over mijn leven, hoe dieper ik in het zwarte gat zak.

Ik neem weer een hijs en voel de warmte van mijn sigaret, mijn keel omringen. Ik hoest kort en snuif mijn neus. Teveel gevoelens die mij nu dwars zitten. En dat gaat over zowel het kickboksen als over Nouraine. Het lijken twee hele simpele dingen, maar eigenlijk is het heel groot. Het heeft mijn leven doen veranderen.

Ik bedoel.. Kijk mij nou? Eerst was ik nooit buiten in de nacht, ik kwam op tijd thuis, verrichtte mijn gebeden en ging gewoon naar school. En nu? Subhanallah.. Precies het tegenovergestelde.

Ik ben steeds meer buiten, skip mijn gebeden én school. Ik geef mijn zusjes niet eens aandacht, en negeer mijn moeder die steeds aan mij vraagt of alles wel goed met me gaat. En met mijn vader? Hem heb ik sinds de operatie niet gesproken. Het is alsof we elkaar erg aan het ontwijken zijn sinds dat laatste gesprek.

Whatsapp

Ikrame dikke (01:13): Waar tf ben jij?
Ikrame dikke (01:16): Hallo ik praat tegen jou.
Ikrame dikke (01:18): WAZEBBI JE GAAT PAKKIES KRIJGEN ALS JE NIET SNEL KOMT!
Ikrame dikke (01:18): Je hebt geluk dat papa vandaag moet overwerken
Ikrame dikke (01:26): kk kk kk vuile junk

Ik gooi mijn peuk op de grond en stamp er op. Maar het boeit me allemaal niet meer. Ik geef geen fock meer om dit leven. De goede Charaf is verdwenen. Die is er niet óf het wil er niet meer zijn. ''Chaffo!'' Hoor ik iemand roepen. Ik draai me om en zie Amir Zwart naar me wenken. Zuchtend sta ik op en rits ik mijn Moncler jas wat meer naar boven, wanneer ik een rilling langs mijn rug voel lopen.

''Watser?'' Vraag ik als ik bij hem sta en hem een boks geef. ''Hoezo ben je hierzo alleen? Jeh emowijf.'' Hij begint te lachen met zijn varkenslach en geërgerd trap ik hem op z'n scheen. ''Tfoe vieze hond.'' Kreunt hij ineens. ''Wat wil je?'' Ik kijk hem serieus aan terwijl ik mijn handen in mijn zakken stop.

''Kom met me mee naar café. Je bent hier een beetje alleen, en ik zag je daar toevallig zitten en dacht dus: laat ik effe mijn grote vriend vergezellen.'' Ik schud lachend mijn hoofd. ''Je spoort niet, Amir.'' Hij knikt instemmend. ''Dankjewel, dat betekent dus dat ik niet op een trein lijk.'' Hij steekt zijn tong uit en doet de Diiggys-gobestfriend-move.

''Wollah.. Waaaauw.'' Ik klap mijn voorhoofd en kijk hem zuchtend aan. ''Oké. Ik ga met je mee. Heb toch niks te doen.''

Why the fuck you lying? Why you always lying? Hmmm omygash, stop fucking lying..

"Kom, ik ga je be3da een beetje voorstellen aan een paar vrienden die ik ken." Ik kijk hem droog aan. "Wollah Amir, soms vraag ik me hayeck erg af waarom je zo fucking dom bent. Heb je wel door wat je zegt?" Hij kijkt me raar aan.

"Zei ik iets verkeerds?" Ik klap zn achterhoofd als hij me schaapachtig aankijkt. "Je zegt letterlijk: een paar vrienden die ik ken. Ewa fhem. Vrienden ken je toch al? Waarom zeg je nog, 'die ik ken' erbij a junk?"

"Zeg wollah daar stress jij je zo om? Tazzzzzzzzzzzzzzzz. Wollayla bazzzzzzzzzzzzzz." Zegt hij met opgetrokken wenkbrauwen. Hij opent de deur van het café dat bomvol Marokkanen zit, en leid me naar een plekje waar twee jonge mannen op een bank voetbal aan het kijken zijn.

"Hewaaaaaaaaaa zebbi's. Amir is weer in da house a matsco's!" Hij geeft ze alle twee een boks en richt zich weer op mij. "Ik heb een goeie vriend van mij meegenomen. Drerries, dit is Charafeddine aka Charaf aka Chaffo."

"WAZEBBI JE STAAT VOOR DE TV!" Schreeuwt iemand ineens uit een hoek. "WOLLAHILA. KOWED SINI (donder op van daar). WESH DENK JE HIJ IS VAN JE VADER?!" Roept iemand anders.

"Hallo hallo? Wesh denken jullie dat we jullie hondjes zijn of wat? Oh ja, en jullie begaan een grote fout om tegen hem zo te praten. Weten jullie wel niet wie hij is?!" Roept Amir high-class naar ze. "Niet de zoon van Ronaldo toch?" Vraagt iemand anders, waardoor de hele café dood gaat van het lachen.

"WA MONGOLEN, HIJ IS DE ZOON VAN SAIFEDDINE BENAHMED!" Schreeuwt Amir ineens, waardoor het stil valt. Je hoort letterlijk geen één spelt vallen.

"Mag ik je handtekening?" Vraagt iemand droog. "Mag ik je aanraken?" "Mag ik je uithuwelijken aan mijn zusje?" Er worden ineens van alle kanten vragen aan me gesteld. Ik krab ongemakkelijk aan mijn achterhoofd en kuch. "Mag ik je tenen likken?" Vraagt iemand plots.

"TFOEEEEE KANKER ZEMMER!" Schreeuwt een jongen naar de andere kant van het café. Meteen gaat het dak eraf en begint iedereen degene te slaan die die woorden uitsprak. 

Het is hier een en al chaos.. Niemand is ook bezig met z'n eigen ding. Het lijkt alsof het één grote groep is, die non-stop op elkaar let.

"Je wordt famous vriend." Lacht Amir. "Mohiem, Charaf, dit is Mehdi Beachboy." Hij wijst naar een jongen rond de twintig. "Wtf? Waarom heet je beachboy?" Vraag ik fronsend.

"Omdat hij altijd naar het strand gaat om meisjes te verleiden met z'n lichaam, zodat hij ze vervolgens kan ******." Zegt de jongen die naast hem zit.

"Ik ben trouwens Appie." Zegt hij terwijl hij me een boks geeft. "Leugenaar. Z'n bijnaam is Appie Plathoofd." Zegt Amir lachend. "Houd je bek a anti-regenboog." Werpt Appie Plathoofd hem boos. Ik schiet in de lach en ga op een stoel zitten.

"Dus je bent de zoon van Benahmed?" Vraagt Mehdi Beachboy mij geïnteresseerd. "Sowieso zwem jij dan in het geld." Knikt Appie Plathoofd nu.

"Valt wel mee." Ik schraap mijn keel en wrijf over mijn baardje. "Valt wel mee? Jij draagt hier fucking Loubous, en jij zegt valt mee?! Waaaaahaaaaaa!" Roept Mehdi Beachboy.

Ik kijk naar Amir Zwart, en zie hoe hij ze met een dodelijke blik aankijkt. That's my friend..

"Heb je zin in shisha?" Vraagt Appie Plathoofd nu aan me. Ik kijk hem aan en knik zuchtend.

Kom maar met die shisha..

---

Zullen we dit keer gaan voor de 65 stemmen?😳😳

❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Dark Future. (VOLTOOID)Where stories live. Discover now