49.

2.1K 208 57
                                    

''Oh staat er iemand voor onze deur?'' Mariën kijkt ons verschrikt aan. Ik rol geërgerd met mijn ogen en sta op. ''Zineb, pak een koekenpan. Mariën, jij een grote pan.'' Ik kijk om me heen en grijp naar een bezem.

''We will kill that motherfucker.'' Fluister ik half grijnzend en half bang.

---

''Drie.. Twee..'' Voor ik bij de een gekomen ben, gooit Zineb de deur open. Zo snel als ik kan duw ik de bezem in zijn buik. ''WAAAAAAAH!'' Mariën neemt een aanloop en springt op hem, terwijl ze probeert de grote pan over zijn hoofd te krijgen. ''Aan de kant, fucking mongool!'' Zineb haalt uit met haar koekenpan op zijn nek, waardoor hij zijn evenwicht kwijt raakt en samen met Mariën op de grond dondert.

Het enige wat we horen is zijn geschreeuw en gekreun. ''DOOOOOD HEM!'' Schreeuwt Mariën bloeddorstig. Als een gek sla ik met mijn bezem op zijn hoofd zodat hij een gehoorbeschadiging op zal lopen.

Als we merken  dat hij geen kick meer geeft, stoppen we met slaan. ''Is hij dood?'' Fluistert Zineb bang. Ik bijt in mijn lip en duw vanaf een afstand met de bezem de pan een beetje omhoog. ''Tazz fuck it.'' Mariën drukt met haar voet op zijn rug en haalt de pan van zijn hoofd af.

''AMIR?!'' Schreeuwen Zineb en ik tegelijk uit. Met open mond kijk ik naar Amir die roerloos op de grond zit. ''Shit!'' Ik hurk bij hem neer en draai hem om op zijn rug. ''Leeft hij nog?'' Fluistert Mariën bang. Ik zet mijn oor op zijn borst en hoor tot mijn grote opluchting gewoon zijn hartslagen. ''Rustig maar, we hebben hem alleen maar ko geslagen.''

''Fucking mongool, ik vermoord hem wanneer hij wakker wordt. Kon hij niet appen ofzo? En wat doe hij hier überhaupt?!'' Moppert Zineb terwijl ze haar koekenpan op de grond smijt. Zuchtend zak ik neer op de bank. ''Allemaal jouw schuld.'' Bijt ze me toe. ''Hoezo ik?!'' Vraag ik verontwaardigd. ''Het was jouw plan om hem te vermoorden.''

''Wesh zou je verkracht willen worden dan?'' Verdedigd Mariën mij verbaasd. Ik knik en kijk Zineb raar aan. ''Stil,'' Zineb neemt plaats op de grond en zet haar hoofd zuchtend in haar handen. ''Moeten we de ambulance niet bellen?'' Ik trek mijn wenkbrauw op. ''Om ze zeker te vertellen dat we van plan waren hem te vermoorden?'' Ze haalt haar schouders op en kijkt naar Amir die er wat bleekjes uitziet.

''Laten we maar wachten op de jongens,'' Zeg ik geruststellend. ''Ze komen er vast zo aan. En nee, we gaan ze niet bellen.'' Ik haal mijn neus op als Zineb bijna haar telefoon wilt pakken. ''Oh ja, we waren boos op Charaf.'' Ik knipoog en kijk op als we voetstappen en gelach horen.

''Daar heb je ze hoor.'' Fluister ik. ''Waarom staat de deur o- Wat de fuck?'' Yassine staat stil en kijkt van Zineb die op de grond zit, naar Amir die er naast ligt en vervolgens naar Mariën en mij die emotieloos op de bank zitten. ''Wat is hier 3awed (nou weer) aan de hand?'' Hij kijkt ons niet-begrijpend aan en sluit de deur wanneer Charafeddine ook binnen komt lopen.

Zijn blik valt op de keukengerei en de bezem die op de grond liggen. ''Jullie gaan me niet vertellen dat jullie hem hebben geprobeerd te vermoorden?'' We halen stilletjes onze schouders op en kijken naar Amir die nog steeds roerloos op de grond ligt. ''Is hij dood?'' Vraagt Charaf terwijl hij naast hem neerknielt.

''Amir?'' Hij klapt hem zachtjes op zijn gezicht. ''Denk je dat hij nu wakker wordt? Ahsen (beter) kus hem bhel sneeuwwitje.'' Yassine kijkt hem geïrriteerd aan en vult een glas water. ''Aan de kant a prinsje.'' Hij schopt Charaf weg en giet het water over Amirs gezicht.

''WAZEBBAAAAI!'' Hij schrikt wakker en gaat geschokt overeind zitten. ''Zo'n reactie hadden we inderdaad kunnen verwachten.'' Mariën kijkt hem hoofdschuddend aan. ''Vieze vuile flapoor, zied pak doek en veeg dat water weg. Tfoe!'' Zineb kijkt Yassine kwaad aan terwijl ze wijst naar de natte vloer. ''Tazz daar hebben we Nouraine al voor.'' Ik kijk hem scheef aan.

''Ik heb er toevallig wel voor gezorgd dat jouw vriendin niet verkracht zou worden als het een verkrachter zou zijn. Jij weet niet ze zat in der broek te pissen.'' Ik haal mijn neus op en sla mijn armen over elkaar. ''Houd je bek maar weer, want ik was degene die de deur open deed.'' ''Ik was degene die fysiek contact met hem heeft gehad door een bezem in zijn buik te prikken, toen hij naar binnen wou lopen?''

''Uhh.. De enige hier wie fysiek contact met hem heeft gehad ben ik, aangezien ík op hem sprong om die kaulo pan op zijn hoofd te doen.'' We kijken Mariën aan die er hc bij zit. ''Touché,'' Mompel ik, en richt me weer op Zineb. ''En jij moet niet stoer doen, want net zat je nog te janken om Amir omdat het ze3ma mijn idee was om hem te vermoorden.'' Tevreden kijk ik naar Yassine die  Zineb met opgetrokken wenkbrauw aankijkt. 

''Janken om hem, yek?'' Zineb rolt met haar ogen. ''Ewa niet hayeck doen jij. Ik dacht serieus dat hij dood zou gaan.'' Ik grinnik om haar reactie en schud mijn hoofd. Wanneer ik ogen voel branden kijk ik Charaf aan die me aanstaart. Ik zet geïrriteerd de kifesh-hand en zucht als hij me naar zich toewenkt. ''Ik kom niet.'' Zeg ik expres hardop en kijk boos weg. 

''Ga.'' Mariën trekt me overeind en vermoeiend sta ik op. ''Huh, we hebben nog steeds dat maskertje op.'' We kijken elkaar even aan en  schieten in de lach. ''Ja wou net al vragen wat jullie nou weer op jullie gezicht gesmeerd hebben, maar dacht fuck it.'' Grinnikt Yassine die Amir overeind helpt.

''Wollah volgens mij hebben jullie mijn nek gebroken.'' Mompelt Amir bijna jankend terwijl hij met zijn nek over de pijnlijke plek gaat. ''Dat was Zineb.'' Zeg ik lachend terwijl ik met tegenzin naar Charaf loop.

''Kunnen we buiten even praten?'' Ik haal mijn schouders op en zwaai naar de meiden. ''Wish me luuuuuuckkkkk!'' Roep ik expres en loop achter Charaf aan naar buiten.

Benieuwd naar de smoesjes die hij dit keer weer te vertellen heeft..

---

Heeyyy leukerdsss!

Hahahaha ik wil even een dikke so doen naar Loubsbby. Ik weet niet wie een screenshot heeft gemaakt en naar haar heeft gestuurd, maar ik moest wel lachen. Sorry Loubna, maar jouw zinnetje heeft mijn leven overgenomen, jij weet nieeeettt. Voeg haar sowieso toe op snap, want ze is geweldig.

Verder wou ik nog wat vragen aan de mensen die me een berichtje hebben gestuurd wat betreft de promoting. Ik vroeg of jullie er in het kort bij zouden kunnen zetten waar het boek gaat, dat werkt alleen maar in jouw voordeel, aangezien dat aantrekkelijker is dan alleen de titel. Hierdoor krijg je dus sneller lezers.

Pak dus gauw je kans en stuur me een pm als je dat nog niet gedaan hebt!

Dikke kus,

Meryam


Dark Future. (VOLTOOID)Tempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang