26.

2.7K 272 115
                                    

Terwijl ik van mijn cola drink, kijk ik toe hoe Amir en Yassine losgaan op een tafel. Letterlijk op een tafel. Ze dansen gewoon alsof hun leven er van af hangt.

Bij Yassine valt het nog wel mee.. Maar bij Amir? Hij heeft soms van die momenten dat hij echt last heeft van zijn ADHD..

"BABYYYY, KOM OP EN DANS DOE MEEE! VANAVOND WORDT HET HEET, ROUND AND AROUND ZIJN MET Z'N TWEE, DUS DOE MAAR MEE!" Schreeuwt hij half-zingend terwijl hij als een gek naar me toe wenkt.

Ik steek mijn middelvinger op en neem plaats op een bank. "Hello darling.." Hoor ik ineens een sexy stem in mijn oor fluisteren. Ik slik en kijk het meisje recht in haar ogen aan.

"Wauw.. Je ogen.. Ze zijn-" "Prachtig? I know, thank you. Maar nu opkoweden (opdonderen) van mij, a slet." Ik scan haar schaarse outfit en doe mijn best om niet in lachen uit te barsten wanneer ze me dodelijk aankijkt. "Wat is er? Vind je het erg dat ik je niet wil?" Ik grijns als ze rolt met haar ogen.

"Weet je, laat ook maar. Ik dacht dat je blij zou zijn, aangezien ik je een wilde nacht kan bezorgen." Zegt ze bitchy. Arrogant staat ze op en loopt vervolgens heupwiegend weg. Lip bijtend kijk ik haar na.

Haar ass is gewoon derm papa..

"Zeg wollah je skipt haar? Jeh tering mongool!" Mehdi klapt me op mijn achterhoofd. "Als ik der niet nu nu nu ****, heet ik geen Mehdi. Wish me luck, braddaaaa." Hij loopt als een gek achter haar aan en pakt haar meteen bij der heupen.

Ik lach hoofdschuddend en bestel een shisha. Plotseling zie ik haar mooie, grote chocoladebruine ogen weer voor me. Haar lange golvende haren die me doen denken aan honing.. Haar mooie lippen die langzaam op en neer bewegen wanneer ze praat.

Elk detail is speciaal van haar. Niemand is knapper dan Nouraine. Het kan niet. Het mag niet.. Ik neem een hijs van mijn waterpijp en voel alle stress wegzakken. Dit is wat ik nodig had..

"Wayemmaaaaaa! Deze chimmies hier maken mijn hoofd helemaal loco, G!" Roept Yassine terwijl hij naast me neer ploft. "Ze3ma loyaal tegenover Zineb toch?" Grinnik ik terwijl ik de rook uitblaas.

"We hebben toch nog niet? Dus sqa, laat me effe genieten." Hij neemt een slok van zijn redbull. Ik schud ongelovig mijn hoofd en neem weer een hijs. Zuchtend pak ik mijn telefoon, en druk ik hem aan. Terwijl ik de rook weer uitblaas, staar ik naar mijn achtergrond. Het is een selfie van mij en haar, die dag toen ik haar mee uit eten nam..

"Ze is wel hayeck mooi man, ik zeg je eerlijk." Ik kijk naar Yassine en knik dan. "Ik weet.." Ik druk mijn iPhone tegen mijn neus aan en sluit mijn ogen.

Ik moet het goed maken voordat ik gek word..

Ik kijk even op mijn scherm hoe laat het is. Half 10.. Zou ze al in bed liggen? "Ik denk dat ik naar haar toe ga, man." Hij kijkt me met grote ogen aan. "Zeg wollah?!" Ik knik en sta resoluut op.

"Wollah ik word gek, Yassine. Het moet wel. Ze is mijn enige hoop." Hij knikt en geeft me een bro-hug. "Veel succes, niffo. Je kan het." Ik glimlach en geef Amir een box wanneer hij naar ons toe komt lopen.

"Waar jij heengaan?" Ik stop mijn handen in mijn zakken. "Nouraine, man." Hij grijnst en klopt op mijn schouder. "Stel me niet teleur, broertje." Ik lach hoofdschuddend en verlaat vervolgens snel de club.

Ik open de auto en stap snel in. Vervolgens doe ik mijn gordel om en start ik de auto. "Bismillah.." Ik zet Pierrii ft Lange Ritch - Is toch Norma op en rijd rappend naar Nouraine. Even alle stress vergeten.

Ik zet de muziek zachter als mijn telefoon afgaat. Geschokt kijk ik ernaar wanneer ik zie dat het mijn vader is. "Met Charafeddine." Zeg ik zo rustig mogelijk. "Waar ben jij?" Ik lik mijn lippen en rijd de snelweg uit.

"Hoezo?" "Kifesh hoezo?! Antwoord op mijn vraag a weld l hram." Ik haal mijn wenkbrauw op en lach zachtjes. "Ik ben gewoon buiten." Ik hoor hem boos wat mompelen. "Waaaaaar buiten a sahbi. Waar vraag ik jou!" Ik tik op mijn stuur.

"Ben nu onderweg naar mijn vrouwtje." Antwoord ik simpel, met mijn blik op de weg gericht. "Kifesh vrouwtje? Zeker een hoer of niet?" Hoor ik hem spottend zeggen.

"Een hoer? Dit meisje zul je nergens vinden, papa. Nergens. Dus dat je haar een hoer noemt, zonder haar maar één keer te hebben gezien, zegt mij genoeg. Doei padré." Ik hang boos op en schakel mijn telefoon meteen uit. Wat denkt hij wel niet? Oké, hij heeft gelijk, ik moet eigenlijk gewoon thuis zijn. Maar dan nog, wat gaat hij zo gek praten?

Ik parkeer geïrriteerd en stap uit.

In sha Allah vergeeft Nouraine het mij..

---

75 stemmen?❤️

Dark Future. (VOLTOOID)Where stories live. Discover now