8.

3.9K 279 201
                                    

Ik scheur door de straten heen met mijn Vespa en snuif de heerlijke lente-geur op. Terwijl ik naar de lines van Seffelini luister, denk ik tegelijkertijd na over het gesprek van gisteren.

Nog nooit heb ik zo gepraat met mijn vader. Nog nooit. Ik heb echt een andere kant van hem gezien.

Ik slik als ik mezelf erop betrap dat ik zijn lach mis. Zijn vertrouwde schaterlach wanneer ik een grapje maakte toen ik klein was. Natuurlijk weet ik dat allemaal nog. En wat mis ik dat..

Klinkt dat gek? Je oude vader missen? Hoe raar het ook klinkt.. Ik wil hem weer kunnen omhelzen. Wauw, dat ik dit gewoon durf te zeggen. Maar ja, het is wel de waarheid..

Ik vis mijn telefoon met één hand uit mijn jaszak, wanneer ik de bekende iPhone ringtoon in mijn oor hoor schreeuwen. "Ewa, wie is dit?" Ik hou mijn blik op de weg gericht als ik eenmaal heb opgenomen, en doe m'n telefoon weer in mijn jaszak.

"Yassine hierzoo, wat is de planning vandaag, schatje?" Ik breng mijn mond dichterbij het microfoontje van mijn ootjes. "Ben nu omw scorro (school), daarna heb ik afspraakje met Nouraine."

Ik hoor hem keihard lachen en bijna stikt hij gewoon.. "ZEG WOLLAH JE HEBT DATE MET HAAR?! KLEINE JONGETJES WORDEN GROHOOT!" Schreeuwt hij nog steeds lachend. Deze jongen hea.. "Nee is niks, het was gewoon weddenschap. Mohiem ik vertel je later, zie ik je op school meh?"

"Eigenlijk heb ik pas om twee uur les, maar saff. Voor jou kom ik, habibi." Ik klak met mijn tong en grijns. "Tot zo, vrouwtje van me." "Houd je bek a hoertje." Hoor ik hem nog geërgerd  zeggen, waarna hij ophangt.

Grinnikend rijd ik het schoolplein op en zet ik mijn Vespa bij de rest van de scooters. Ik zet mijn handen in mijn zakken en loop op mijn gang af.

"There is the big boss. Ewa Chaffo!" Ik geef Kwasi lachend een boks en groet ook de rest van de jongens.

Weet je wat? Ik zal even een voorstel ronde voor jullie doen.

We beginnen met Kwasi. Kwasi is de Surinaam die altijd honger heeft. Hij is 19 jaar oud en heeft geen bijnaam. Eigenlijk wel: hij wordt soms aangesproken met scheefteen. Zijn grote teen zit namelijk vastgeplakt aan de teen ernaast. Helaas heeft hij ADHD en krijgt hij een woedeaanval als iemand hem zo noemt. 

Daarnaast staat Émre Turkensnor. Die Turk spoort echt niet en heeft nog nooit een vriendin gehad. Dat begrijp ik wel.. Ik bedoel, heb je zijn snor eens gezien? Hij is 18 jaar oud en ik ken hem al sinds de middelbare school.

Dan heb je Armando, onze grote vriend. Niemand kan hem serieus nemen. En dan zeg ik ook letterlijk níemand. Hij is 19 jaar oud en slaapt meer dan de helft van de dag alléén máár. Daarom noemen we hem soms ook wel Snorkel, vraag me niet waarom..

Vervolgens heb je Amir Zwart. De jongen die altijd alleen maar zwarte kleren draagt. Al is het een Gucci- of een Nike shirt. Het is áltijd zwart. Hij is 19 jaar en heeft een moeilijke tijd achter de rug, meskien.. Verder is hij wel grappig, maar hij maakt moeilijk vrienden, want hij vertrouwt bijna niemand.

Ohja, en natuurlijk hebben we dan Nadir Flapoor. Nadir kan álles horen. Echt alles. Is ook niet raar, want hij heeft kaulo grote oren. Hij zoekt ook vaak ruzie, maar verder is hij wel oké. Hij is trouwens ook 17 jaar.

Verder heb je nog Ali Voorhoofd (Somma), Karim Playboy (Algerijn), Younes Kippie (Marokkaan) en Akello Aqellow. Akello is Afrikaans en hij wordt Akello Aqellow genoemd, omdat.. Uhm.. Akello lijkt bijna op Aqellow.. En Aqellow betekend.. Oké ik stop maar. De jongens zijn alle vier 18 jaar en zijn altijd bezig met hun eigen ding. Dus waarschijnlijk zul je ze niet zo vaak horen.

Nu hebben we iedereen gehad, behalve mijn beste vriend. En dat is mister Biggie aka Yassine. Ze noemen hem zo, omdat hij groot en breed is. Yassine is net als mij 18 jaar en fixt elk meisje als hij kan. Maar als je ergens mee zit, kan je altijd wel bij hem terecht.

En mij? Mij noemen ze Chaffo. Puur omdat ze bij mij niks kunnen verzinnen. Ik ben die ene normale jongen, die zich niet met andermans zaken bemoeit. The goodboy ze3ma hhhhhhhh.

"Eyy maar Chaffo, ik heb gehoord je hebt fix met dat nieuwe meisje van school?" Zegt Amir Zwart terwijl hij een bal hoog houdt.

"Kifesh? Wie heeft je dat gezegd?" Ik frons en tekkel hem waardoor hij bijna met z'n bek op de grond valt. "Tfoe, hoerenzoon." Hij klapt mijn hoofd en lachend duw ik hem weg.

"Ewa zeg dan? Van wie heb je dat?" Hij grijnst breed en steekt langzaam z'n middelvinger op. "No snitch." "Wazebbi, je bent kaulo dom bro! Wollah waaaauw.. Focking dom. Echt echt hayeck dom. Disrespect man, wollah kifeeeesh? Hoe kaulo dom kan je zijn?!" Droog kijken we naar Akello Aqellow die zich zowat op aan het eten is.

"Oké eigenlijk heb je wel gelijk man, is wel dom abla." Knikt Émre Turkensnor. Ik haal mijn wenkbrauw op en geef z'n arm een harde stoot. "Niet stoer doen a hoertje." Mompel ik, en richt me dan weer op Amir.

"Zeg dan?!" Ik loop dreigend op hem af. "JOEJOEJOEJOEJOEJ!" Begint iedereen ineens te gillen. Ik kijk de jongens vreemd aan en volg Armando's blik.

"Chaffo's vrouwtje is gearriveerd a sahbi!" Roept Karim Playboy lachend en droog geef ik hem een harde stoot.

Het is Yassine die de schoolplein oploopt.

Bruh.

----

Hmmmm.. Wie zou Amir Zwart nou zijn??😏😏

En omgggg Dark Future staat op #4 in actie!!!! Wat leeeuukk jooohhh😳❤️

Voor degene die het niet hebben gezien.. Ik heb een nieuw hoofdstuk van verloren liefde er op gezet: ja! Toch wel ja. Maar daar staat uitgelegd waarom hihi

Kus kuss

Dark Future. (VOLTOOID)Where stories live. Discover now