6.

3.9K 304 153
                                    

"Ik ben lief hea." Grijnzend kijk ik Ikrame aan die haar Eazie gulzig opeet. ''Houd je bek ik probeer te genieten.'' Oppert ze met volle mond. Ik kuch even en kijk beschamend naar mijn eten als mensen ons aankijken.

Eerlijk is eerlijk, ik ben wel trouwmateriaal?

Ikrame is trouwens eigenlijk mijn tweelingzus. Ze is een uur ouder dan mij en is vernoemd naar mijn oma (moeder van mijn moeder) Allah y rahma. Ondanks dat we allebei 18 jaar zijn, lijkt het alsof ze al in de twintig zit, ook al heeft ze een best dom karakter.

Ik grinnik in mezelf en kijk mijn zus weer aan. ''Je kunt me op zijn minst bedanken, aangezien ik je meenam omdat je bij me jankte dat je honger hebt." Ze steekt middelvinger op en slikt alles door.

"Werd het je verplicht? Nooooh G, dus sqa geffi (stil)." Ik val meteen stil en neem nip van mijn Ice Tea.

"Wanneer ga je eigenlijk trouwen?" Vraag ik na een tijdje en ze kijkt me meteen droog aan. "Look at my face," Ze wijst naar haar gezicht. "Zie ik eruit alsof ik ooit zal trouwen?" Ik schiet in de lach en schud mijn hoofd.

"Maar je bent niet eens lelijk, hoe kan het zijn dat jongens je niet willen?" Ze kauwt op der noedels en houdt haar hand even voor der mond. "Kijk weet je wat het is?" Ze smakt en laat me een paar seconden wachten.

"Praat dan a varken." Boos prikt ze met haar vork in mijn hand. "Niet mij varken noemen, ik zat toch te eten? Mohiem, boys zijn genoeg overal. I mean, met mijn blauwe ogen overheers ik iedereen? En ohja, ik ben pas achttien what the fuck you thinking?" Ik kijk haar emotieloos aan en laat haar verder praten.

"Je moet papsco (papa) dus dankbaar zijn voor z'n ogen, anders had je in plaats van aandacht deze gekregen." Zeg ik grinnikend terwijl ik de Marokkaanse middelvinger in haar gezicht dauw wanneer ze non-stopt praat over hoevaak ze boze oog heeft gekregen door haar blauwe ogen. "Ja houd je bek maar weer. Mohieeeeem... Ik haat mannen en ja, punt out."

"Dus je haat mij ook?" Ik kijk haar verontwaardigd aan en meteen voel ik haar handen naar mijn wangen grijpen. "Maar jij bent een jongetje.. Mijn Chaffo. Dat is anders, gucciguccigucciiii!" Roept ze terwijl ze er helemaal in knijpt.

"Ewa saffi (ewa klaar), kowed geffi (donder op van mij)." Ik duw haar van me weg en duivels neemt ze een slok van haar cola.

"En hoe staat jouw liefdesleven ervoor?" Vraagt ze me, terwijl ze vrolijk haar bos donkere krullen naar achter slaat. "Wellou man.." Mompel ik terwijl ik achterover leun.

"Tnewieeeess, ik zie je soms wel uit het niets glimlachen? My boy is in loooveee!" Lachend neemt ze nog een hap. "Ewa tell me, wat is haar naam?" Ik kijk haar even scheef aan en zucht dan. "Nouraine."

"Nouraine.. Mooie naam," Knikt ze. "Charafeddine en Nouraine. Nouraine en Charafeddine. Hmm.. Eerste is leuker, vind je niet? Of nee, I don't know. Ze zijn allebei wel cute?" "Ikrame, we hebben geen relatie.." Haar mond vormt een o-vorm en begint hard te lachen.

"Ze weet je naam volgens mij niet eens hea?" Ik schud langzaam mijn hoofd, waardoor ze het uitbuldert van het lachen. "Wauw, this is so funny.." Lachend pinkt ze een traantje weg en kijkt me dan aan.

"Wanneer ga je het haar vertellen?" Vraagt ze ineens bloedserieus. Ik haal mijn schouders op en haal een hand door mijn haar.

"Zullen we gaan?" Ik sta op en kijk Ikrame vragend aan. "Is goed.." Ze werpt een zure blik en springt op. Haar haren vliegen alle kanten op en even geeft ze me een knipoog.

"Doe normaal, doe." Mompel ik terwijl ik mijn weg naar buiten maak. "Doe zelf normaal joh, hoertje." Zegt ze extra hard waardoor ik mijn hoofd gewoon tegen de muur aan kan slaan.

"Hoertje, yek?" Ik steek mijn handen in mijn zakken en snuif de buitenlucht op. "Wajo wajo wajo, Charaf check die boy daar. Oh my gosh.." Ik zie dat ze helemaal aan het hyperventileren is en geïntimideerd kijk ik haar aan.

"Je haatte mannen toch?" Ze zet haar kleren meteen recht en schudt wild haar hoofd. "Deze is wel heel knap." Jankt ze bijna. Ik volg haar blik en tot mijn grote verbazing zie ik Noussair lopen.

Samen met Nouraine..

Ik hap meteen naar adem en knijp Ikrame zachtjes in haar arm. "Dat is Noussair, en naast hem loopt z'n zusje, Nouraine." Fluister ik in haar oor.

Ze kijkt me met grote ogen aan en richt haar blik weer op Noussair en Nouraine die bijna onze kant oplopen. "Eey Charaf!" Roept Noussair lachend terwijl hij op mij afkomt lopen, en geeft me een boks.

"Ewa Noussair, beetje straten van Amsterdam aan het verkennen nigh?" Glimlach ik terwijl ik kort naar Nouraine kijk. "Jaaaa toch, en ik neem aan dat dit je zus is, waar je het over had?" Hij kijkt mijn zus aan en schenkt haar een knipoog.

Blozend kijkt ze weg. "Ze is ze3ma verlegen." Ik klap der op haar achterhoofd en voel meteen een elleboog in mijn buik van Ikrame. Noussair schiet in de lach en steekt zijn hand naar haar uit.

"Ik mag je wel. Aangenaam, ik ben Noussair." Ze neemt het aan en stelt zich ook voor. Zal ik Nouraine ook groeten? Ze staat er maar ongemakkelijk bij meskina..

"Nouraine toch?" Zeg ik dan maar glimlachend. Ze kijkt op en meteen zie ik hoe haar oogjes stralen. Ze is zo schattig..

"En jij bent zeker Charafeddine?"

---

Nou nou nou.. Charaf en Nouraine zijn elkaar aan het leren kennen hoor.. Wat vinden jullie daarvan? Hhhh

Vergeet geen stem achter te laten!

Xx Meryam

Dark Future. (VOLTOOID)Wo Geschichten leben. Entdecke jetzt