47.

2.7K 244 104
                                    

XXL DEEL!!!

En lees aubb de mededelingen onder aan dit hoofdstuk💞

---

Perspectief Nouraine

"Schiet effe op man, wollahmeh jullie gaan naar bruiloft?" Hoor ik Charaf vanuit de woonkamer kreunen. "Ik ga toch niet als een zwerver naar buiten? Ik moet er wel goed uitzien hea!" Roep ik naar hem, terwijl ik een laagje mascara aanbreng.

"Deze gozers denken mseken onze schoonheid is alleen van hun." Grinnikt Zineb die wat parfum opspuit. Binnen een fractie van een seconde staan Yassine en Charaf bij de deur opening met opgetrokken wenkbrauwen.

"Pardon?" Charaf slaat zijn armen over elkaar. "Doe normaaaaal!" Maakt Yassine af, terwijl hij boos naar Zineb kijkt. "Met andere woorden je maakt je mooi voor die junkies buiten?" Ik besluit beter mijn mond te houden en breng wat highlighter aan.

"Hallo, hallo, hallo. Hij heeft het ook over jou hea?" Zegt Charaf terwijl hij afkeurend naar de highlighter kijkt die in mijn hand zit. "Maar de grap is.. I don't fucking care?" Ik schenk hen een knipoog en ga gewoon verder waar ik mee bezig ben.

"Ewa zebbaaais. Wat doen jullie?" Vraagt Mariën die met chocola in haar mond de jongens aan de kant duwt. "Mariën, hoe vaak zeiden we tegen jou dat je je moet omkleden?" Zuchtend kijk ik naar de knalroze onesie die ze draagt.

"But honey... You know that chocolat is important? Yallah zoek kleding voor me uit." Ik kijk haar verbaasd aan. "Doe het zelf?" "Nee." Ik zucht diep. "Dan ga je maar toch in je pyjama?"

Even begint ze te grijnzen. "JAAA!" Meteen heb ik spijt van mijn sarcastische opmerking.

~

Na een uur vol geruzie, gemopper en discussies, lopen we eindelijk over de straten van Parijs. Ik slenter samen met Mariën achter Zineb en Yassine aan.

Wollah ik schaam me dood om naast haar te lopen.. Toen ze instemde om in haar onesie de stad in te gaan, meende ze het ook echt.

Terwijl mijn gedachtes afdwalen, praat Mariën mijn hoofd vol met levensverhalen over wat ze wel niet allemaal heeft meegemaakt in Curaçao toen ze klein was.

Ik draai me om, om te kijken of Charaf nog achter ons loopt. Als ik een knipoog van hem ontvang voelen mijn wangen meteen warm aan en kijk ik weer voor me.

"OMYGASH SEPHORA ZEBBAAAAI'S!" Gilt Zineb, en voor je het weet rent ze naar binnen. Lachend trek ik Mariën mee naar binnen en bewonderen we alle soorten make-up alsof we het nog nooit gezien hebben.

"OMYGASH CHECK DEZE HUDABEAUTY PALET DAN?!" Roept Zineb die een paar kleuren uitprobeert op haar arm. "Fucking dier.." Mompel ik terwijl ik een paar concealers uitprobeer.

"Stel dat er mensen zijn die donker van donker donker zijn hea.. Bestaat er dan zwarte concealer?" Begint Mariën ineens. Verbaasd kijk ik haar aan. "Hoor je wat je zegt? Je bent zelf ook donker."

"Nooooh girl, ik heb veel pigmentatie. Dat is iets heel anders." Zineb en ik kijken elkaar even aan en barsten in lachen uit. "Ewa die mensen gebruiken dan gewoon zwarte schmink of niet." Grinnikt Zineb dan.

"Vieze racist.." Mariën kijkt haar vies aan en pakt een zwarte lipgloss. "Gaat je vast mooi staan, aangezien je hart nog zwarter is dan alle veel gepigmenteerde mensen op de wereld."

"HAAAA-" Voordat ik Zineb keihard kan uitlachen, geeft ze me al een keiharde stoot op mn arm. "Pijnlijk wrijf ik erover heen. Dikzak, wollahta ik ga tegen Charaf zeggen a manwijf." Jank ik.

Zelfs al draag ik een dikke jas, die kracht van haar armen is gewoon abnormaal. "Nee, niet doen alsjeblieft. Dan gaat hij me vermoorden. Toon alsjeblieft een beetje genade." Droog kijkt ze me aan. "Tfoe.." Mompel ik en zoek nog een paar andere leuke make-upjes uit die ik uittest. 

Dark Future. (VOLTOOID)Kde žijí příběhy. Začni objevovat