25.

2.8K 309 141
                                    

"Wollah ik begrijp nog steeds niet waarom je ze hebt meegenomen." Jammert Yassine terwijl hij tegen het ruit aanleunt met zijn hoofd. We zitten in de auto op de parkeerplaats van de Mac Donalds te wachten op de keuze van onze zusjes, zodat we het bij drive kunnen bestellen. Ongeduldig tik ik op op het stuur.

"WESH GAAN JULLIE NOG EEN KEUZE MAKEN OF BLIJVEN JULLIE SHIKKI (tuttig) DOEN?!" Schreeuwt hij vervolgens naar Samiya en Dalila die druk aan het kibbelen zijn wat voor Mac Flurry ze willen hebben.

"Houd je bek." Zegt Samiya bot, waardoor ik in de lach schiet. "Een kind van zes heeft je gedist, broer. Disrespect." Ik ontvang een scheve blik van hem, waardoor ik nog harder lach. "Charaf.. Waarom zijn er geen hartjes ijsjes?" Vraagt Dalila mij lief.

"Omdat jij mijn hart al hebt gestolen, prinsesje." Antwoord ik net zo lief terug. "Tfoeeeee kaulo pedofiel!" Ik voel een harde stoot op mijn arm. "Das wel mijn zusje hea a tering jood." Ik trek mijn wenkbrauw op en kijk Yassine droog aan.

"Als we met elkaar willen trouwen, dan doen we dat gewoon hoor." Meteen voel ik een harde beet in mijn schouder. "JE GAAT AL MET MIJ TROUWEN!" Schreeuwt Samiya woest. Ik wrijf er pijnlijk overheen en kreun zachtjes.

"Maar ik ben je broer, Sam. Kifesh?" Ik kijk haar sip aan en voel dan haar lippen ineens op die van mij. "Ik hou van jou!" Roept ze terwijl ze via de achterbank op mijn schoot komt springen.

"Samiya!" Roep ik boos naar haar. "Wesh ben je gek geworden of wat?!" Haar gezicht verstrakt en woedend geeft ze me een klap. "JA JIJ WILT TROUWU MET DALILA!" Ik wrijf pijnlijk over mijn wang en kijk haar geïntimeerd aan.

"Ik maakte maar een grapje, Sam. Maar goed, we gaan die ijsjes halen en dan gaan we meteen naar huis. Mag je papa meteen vertellen wat je hebt gedaan." Zeg ik kalmpjes terwijl ik haar gemakkelijk optil en weer in haar stoeltje zet.

"Papa Chaffo ieeeeeks." Grinnikt Yassine terwijl hij z'n telefoon erbij pakt. "Nee wollah zulke dingen moet je gewoon niet bij mij doen." Ik rijd de drive binnen en bestel voor onze zusjes een Mac Flurry. "Wil jij nog wat?" Vraag ik Yassine terwijl ik de muziek wat zachter zet. Hij knikt maar wat en vlug bestel ik nog twee vismenu's. "Hoe zit het eigenlijk tussen jou en Zineb? Ik begrijp nog steeds niet wollah."

Hij grijnst kort en schraapt z'n keel. "We praten alleen op app, maar morgen maak ik het officieel." Ik knik maar wat druk zuchtend mijn voorhoofd tegen het stuur. "It's ok, Chaffo. Ze haat je alleen maar. De wereld gaat er niet aan?" Ik til mijn hoofd op en kijk hem droog aan.

"En bedankt." Ik pak mijn portemonnee uit mijn jaszak als we bij de afhaalstation zijn en betaal onze bestelling. "Sorry dat ik zo tegen je schreeuwde, Sam." Ik druk haar Flurry in haar handjes en aai over haar bol. Ze negeert me en neemt boos een hap.

"Tazz dan niet." Ik geef Dalila ook haar ijs en neem zelf een slok van mijn cola. "Ewa zied, dump deze chimmies snel thuis zodat we weg kunnen. Ik moet jou en Amir nog betalen van onze winst." Ik knik en zet Lijpe - ogen in je rug  op, waarna ik met volle vaart naar huis rij.

In wie's auto ik rijd? In één van de duizenden van mijn vader. Nu toevallig in de Audi Rs7, mijn favoriete. Eerst durfde ik nooit een auto van hem te lenen, maar nu heb ik er zowat schijt aan.

Ik heb mijn vader lang niet gezien. Té lang. Vind ik des te beter.. Daar niet van. Ik parkeer langs mijn huis en kijk toe hoe Samiya en Dalila de auto uitspringen met behulp van Yassine.

"Doei prinsesjes!" Roep ik nog naar ze uit het raam, waarna ik naar Sam een luchtkus stuur. "DOEI LELIJKERD!" Ik lach zachtjes en rijd meteen door. "Rijd effe langs de blok, Amir heeft me geappt dat hij daar is." Mompelt Yassine met zijn blik op zijn telefoon gericht.

Ik knik en rijd het straatje in waar alle jongens zich altijd verzamelen, wanneer ze niks te doen hebben. Ik steek mijn ellenboog uit het raam en toeter een paar keer achter elkaar.

"WAZEBBI IK HOEF GEEN OORKANKER JA?!" Hoor ik Karim Playboy meteen schreeuwen. Ik schiet in de lach en steek mijn duim op. Snel maak ik een foto van Amir die op een bankje ligt te slapen. Deze ezel denkt hij is thuis.

"Roep eens Amir Zwart voor mij, volgens mij slaapt hij of niet?!" Roep ik naar Armando die me droog aanstaart.

"AAAAAMIR!" Ik kijk toe hoe Armando hem keihard in zijn gezicht klapt. "HUH WAT?!" Hij schrikt wakker en voelt aan zijn hoofd. "Vieze zemmer." Mompelt hij naar hem terwijl hij overeind krabbelt.

"WESH KOM JE NOG OF WAT?!" Schreeuwt Yassine terwijl hij uit mijn open raam naar buiten probeert te kijken. "OOOOH JA SORRY HOOR!" Schreeuwt Amir intimiderend terug, en groet alle jongens.

Ondertussen eet ik snel nog mijn laatste hap van mijn visburger en veeg ik mijn handen aan een servetje. "Hier, gooi weg." Zeg ik met een volle mond, terwijl ik Amir de grote Mac Donalds zak aangeef wanneer hij nét de auto in wil stappen.

"Hebben jullie niks voor mij gehaald?" Hij kijkt ons zuur aan en pakt chagrijnig de zak aan. "Ja sorry broertje. Het leven is hard." Antwoord ik schouderophalend. "Mijn aqelow wordt hard wanneer ik naar je zus kijk, ja?" Mijn mond zakt open.

"HAHAHAHAHA WOLLAHTA GOEIE!" Yassine giert het uit van het lachen. "Beter stap je snel in voordat ik die aqelow eraf snij met je eigen tong." Sis ik boos naar hem. Meteen gooit hij het afval in de prullenbak en stapt hij braaf in.

"Ey Chaffo." Begint hij na een korte stilte. "Wat?" Ik geef weer gas en begin te rijden richting Mehdi.

"Ik wacht nog steeds op mijn so op insta hea.."

---

Jaaaa gisteren heb ik niks erop gegooid, omdat ik vond dat ik te weinig stemmen had.. Drukken jullie dit keer wel op het sterretje? Niet moeilijk toch :)

Dikke kus,
Meryam.


Dark Future. (VOLTOOID)Where stories live. Discover now