9.

3.9K 297 211
                                    

PERSPECTIEF NOURAINE

"Dit ga je me niet menen.. Een afspraakje?! Met Charaf?! DÉ CHARAF?!" Ik kijk Zineb, -mijn nieuwe vriendin die sinds dag 1 dat ik hierheen ben verhuisd voor me klaar staat- vreemd aan en knik.

"Is dat erg dan?" Ze begint te hyperventileren en springt op mijn bed. "JA, IK BEDOEL, NEE? HET IS JUIST GOED, WANT WEET JE WEL WIE THE FUCK HIJ IS?!" Schreeuwt ze terwijl ze nog steeds aan het springen is.

"Allé.. Calm down bradda. Wat is er zo bijzonder aan Charafeddine dan?" Ik kijk haar vragend aan als ze weer gaat zitten. "Charafeddine behoort tot de populairste groep van de school. Niet eens alleen van de school.. Bijna heel A'dam kent hem! En weet je waarom?" Ik haal mijn schouders op en schud mijn hoofd.

"Zijn vader is Saifeddine Benahmed." Mijn mond zakt open van verbazing. "Die ene bekende zakenman toch?" Ze knikt hevig en ik geef mezelf keihard een klap in mijn gezicht.

"Maar natuurlijk! Hij lijkt sprekend op hem, dat dat me niet is opgevallen amanakoydem.." Ze knikt als teken dat ik inderdaad dom ben en gaat languit liggen op bed.

"En dat niet alleen.. Hij is een kapot goeie kickbokser hea? Overal op insta zie je filmpjes van hem langskomen. Hij lijkt me wel iets voor jou, Nour. Hij is echt een serieuze jongen and everybody knows that."  Ik knik en glimlach even in mezelf.

Zou hij echt bij me passen? Hij is inderdaad echt een super lieve jongen en lijkt me totaal niet iemand van de straat. Maar ook over zijn uiterlijk hea..

Hij is zo knap, zo schattig, zo mooi.. Gewoon te mooi voor woorden!

Oké oké, laat ik jullie even vertellen hoe hij eruit ziet.

Laten we beginnen met zijn ogen. Zijn ogen zijn goals. Meer dan goals. Hij heeft waarschijnlijk de ogen van zijn vader, want ze zijn diepblauw. Zo blauw dat als je er in kijkt, je erin kan zwemmen. En omg.. Zijn neusje.. Ik ben gewoon verliefd op zijn neusje, want die is echt te schattig voor woorden.

Zijn donkere haren lijkt me zo zacht dat ik er doorheen wil gaan met mijn handen..  Pff en zijn lippen dan? Zo mooi vol en perfect. Wow en over zijn baardje zal ik maar gewoon niet beginnen.. Oké toch wel. Het is perfect getrimd en maakt het plaatje gewoon compleet.

En heb ik al eens verteld hoe mooi opgebouwd zijn lichaam is? Nee? Nou dan weet je het nu..

"Haaaaalloooooo? Aan wat denk jij? Je zit kapot dom voor je uit te kijken met wahed (een) enge lach." Ik schrik op uit mijn gedachtes als Zineb me ineens een harde klap geeft.

"Huh? Sorry wat zei je? Trouwens, dat deed kapot pijn.." Mompel ik terwijl ik over mijn wang wrijf. "Ik zei dat zijn vriend, Yassine dus, nog knapper is. Wauw, hem kun je pas gewoon goals noemen."

Ik frons en denk na. "Is dat die ene grote jongen met wie Charaf altijd loopt?" Ze knikt hevig en kijkt verliefd weg. "Mwah, hij is wel knap.. Maar niet echt mijn smaak." Ze trekt meteen een vies gezicht en duwt me naar achteren.

"Je doet bhel jongens zijn snoepjes? Teh kowed? Mohieeeeem, je moet me dus nog steeds vertellen. Kifesh afspraakje? Hoe heb je dat gefixt?" Ik zet een grijns op mijn gezicht als ze me nieuwsgierig aankijkt en schraap mijn keel.

"Ik en Chara-" "FOUT! Charaf en ik. Wesh heb je nooit opgelet bij Nederlands?" Ik zucht en kijk haar scheef aan. "Was toch onbewust? Houd je bek en laat me verder praten, anders vertel ik het niet," Haar mond klapt dicht en ze steekt snel haar duim op.

"Mohiem, Charaf en IK," Zeg ik met nadruk. "Zitten in een groepsapp met zijn tweelingzus en mijn broer-" Ze vergroot haar ogen en schudt haar hoofd.

"IS IKRAME ZIJN TWEELINGZUS?!" Ik frons en knik. "Is dat raar dan?" "Nee, maar iedereen denkt altijd al dat Ikrame ouder is dan hem.. Putain.." Ze kijkt me weer aan en geeft me een teken dat ik verder moet gaan.

"Dusss, Noussair begon te praten over het feit dat Charaf en ik met elkaar praten-" "Praat ABNM alsjeblieft." Kapt ze me weer af, en even frons ik.

"Wat is dat?" Ze klapt zichzelf en haalt diep adem. "Algemeen beschaafd Nederlands Marokkaans a mongool." Ik trek mijn lippen tot een streep en schiet dan keihard in de lach als ik hem begrijp.

"Oké deze moet ik even noteren.." Ik pak snel mijn telefoon en typ bij notities haar grap. "Ga nou maar verder?" Ze kijkt me ongeduldig aan en ik lik even mijn lippen.

"Goed, waar was ik.. Ohja, mohiem Noussair zei dus dat ik bij Charaf pas, waarop Charaf weer antwoordde dat Noussair juist bij Ikrame past. En toen begon Charaf een liedje te zingen, maar hij zong het verkeerd dacht ik, dus ik corrigeerde hem. En toen hielden we een weddenschap over wie gelijk had, want hij kon er niet tegen. Uiteindelijk hadden we beiden gelijk en ging hij mij alsnog trakteren op eten."

Ze kijkt me aan en klapt in haar handen. "Respect bro, respect. Ik weet niet hoe the fuck je dit allemaal voor elkaar hebt gekregen, maar respect." Ik glimlach trots en sta op. "Mohieeeem, nu moet jij me dus helpen met kleding."

"Ga met trainingspak." Zegt ze droog terwijl ze zich uitstrekt. "Ben je yusu?" Ik frons en open mijn kledingkasten. "Zal ik een kokerrok aantrekken?" Ze begint hevig te knikken en springt op. "Jouw heupen zijn hayeck goals, dus sowieso zal hij gek worden!"

Ze gaat met haar hand langs een paar shirtjes en pakt er een kanten witte uit. "En dan deze met die zwarte bomberjack." Ik glimlach en kleed me snel om. "Met welke schoenen?" Ze beveelt me te gaan zitten voor mijn make-uptafeltje en staart naar m'n schoenen.

"Those bitches." Ze gooit een paar zwarte Michael Kors sneakers naar mij, die ik vervolgens aan doe en gooi mijn haar los. "Zal ik je haren stijlen terwijl jij je make-up doet?" Ik knik en sluit mijn stijltang aan de stopcontact.

Terwijl Zineb mijn haren doet, ga ik aan de slag met mijn make-up. "Pff we doen bhel hij komt je hand vragen.." Mompelt ze. Ik smeer wat concealer onder mijn ogen en begin te lachen.

"Ja.. Ik vraag me eigenlijk ook af waarom ik al deze moeite voor hem neem." Met een beetje foundation op mijn gezicht, ga ik met de beauty-blender over mijn gezicht heen en voel ineens hoe mijn hoofd naar achter getrokken wordt. "AUW A HOER!" Gil ik pijnlijk.  "I know why.. It is because you like him. And not a little bit." Grijnst Zineb terwijl ze mij eng aankijkt.

"Doe normaal joh, engerd." Ik til mijn gezicht weer op en ga verder met mijn wenkbrauwen. "Hallo? Antwoord dan? Heb ik gelijk of niet?" Ik kijk haar aan via de spiegel en haal mijn wenkbrauw op. "In wat zou jij gelijk moeten hebben?"

Ze trekt weer hard aan een pluk haar en ik gil het uit. "WAZEBBI WIL JE ME DOOD HEBBEN OF WAT?" Ze giert het uit van het lachen en ik geef haar een elleboog in haar buik. "Je vindt hem leuk hea." Zegt ze, waarna ze kreunt als ik de nog een hardere elleboog geef.

Vind ik hem leuk?.. Ik kijk naar mezelf in de spiegel en zucht diep. Ik vind hem leuk..

"ZIE JE! NOURAINE IS VERLIEEEEFD! JOEJOEJOEJ!" Gilt ze meteen terwijl ze begint te dansen. "Nouraine is wat?" We kijken geschrokken naar de deur waar Noussair met opgetrokken wenkbrauwen staat.

"Ze is.. Uuuuhh.. Een zeekoe! Ja, een zeekoe. En ze heeft eindelijk door dat ze dat is, en daarom danste ik zo blij!"

Yeah, I'm fucked.

Show je liefde door #FreeNour in de reacties achter te laten.

So naar de buurt a matties.. Love you all. Westside for life.

---

Jullie horen het bradda's. Show je liefde en comment #FreeNour hhhh

Vergeet btw niet op het sterretje te klikken!!

Xx Meryam

Dark Future. (VOLTOOID)Where stories live. Discover now