48.

2.4K 219 118
                                    

Zodra ik zijn stem hoor, sta ik stil. Hij staat namelijk om het hoekje en blijkbaar belt hij met iemand, aangezien ik de andere persoon niet hoor. "Hahaha waarom schatjee?" Ik frons en spits mijn oren.

"Ewa saaaffi, niet zo moeilijk doen joh. Ik weet dat je van me houd en me gewoon wilt zien." Ik pers mijn lippen op elkaar en doe mijn best om het niet uit te schreeuwen. "Ik hou ook van jou lekkerding."

Dat was de druppel die de emmer over deed lopen. Door alle frustraties, verdriet en vernedering voel ik de tranen hun weg maken. Snel loop ik weer terug naar de groep en veeg ik mijn tranen voorzichtig weg.

Dit was het laatste wat ik van hem had verwacht.

---


XXL DEEL

LET OP: NIET GECONTROLEERD OP FOUTEN.


----

Ik neem stilletjes plaats en staar naar mijn handen. "Wat is er schaaaaat?" Ik werp Mariën een emotieloze blik toe. "Wow." Komt er enkel uit, en snel kijkt ze weer naar haar telefoon. "Kijkkkk onze drinken komt eraan." Roept Zineb om de gespannen sfeer te vermijden.

Verveeld neem ik mijn cola aan en negeer ik Yassine's zure blik. "Is er iets gebeurd?" Ik kijk op. "Nee." Antwoord ik simpel, waarna ik met tegenzin een slok neem. "Niet liegen tegen mij." Ik trek mijn wenkbrauw op.

"Waar bemoei jij je mee? Praat met Zineb ofzo." Zuchtend leun ik naar achteren. "Oooooh doe je zooo? Is goed, is goed." Hij kijkt me scheef aan en waarna hij zich op Zineb wendt. Lief houdt hij haar hand vast.

"Als je iets nodig hebt moet je het meteen zeggen hea." Meteen verschijnt er een grote grijns op haar gezicht. "Ewa.. Je weet toch die Loubou-" "Tfoe," Hij kijkt der droog aan. "Ik had het kunnen weten."

"Houd je bek. Ik wil ze gewoon." Hij kijkt haar lang aan en zucht dan. "Vooruit dan maar. Jij wilt ook letterlijk alles hebben." Ze haalt haar schouders blij op. "Ben niet voor niks een dame."

Ik kijk geïrriteerd naar Mariën als ze me hard in mijn been knijpt. "Auw?" Ik volg haar blik als ze ergens naar toe kijkt en lik even mijn lippen. Ik doe alsof ik Charaf niet zie en focus me op de salades die op tafel worden gelegd.

"Waarom die bigsmile?" Mariën kijkt hem vragend aan. "Welke?" Snel trekt hij een serieus gezicht terwijl hij zijn telefoon in zijn zak stopt.

Dit is ongelofelijk..

Ik bijt hard op mn kiezen en doe mijn best hem niet te confronteren met wat ik net zag. Zou hij nou echt..? Nee toch? Zo is Charaf niet.. Of toch wel...

Verwacht het onverwachte zeggen ze hea.

Terwijl er een enorme tweestrijd plaatsvindt in mijn hoofd, wordt het eten opgediend. Zuchtend kijk ik naar Mariën die per se eerst een snapchat wilt maken voor we er überhaupt naar hebben gekeken.

"Kan ik nu eten? Ja? Dankjewel." Yassine kijkt haar droog aan en begint snel aan zijn grote salade. "Seeeehh. Eerlijk, eerlijk. Kijk hoe goals deze foto is. Kom we maken shi selfie zodat ik kan droppen op mijn verhaal. Jij weet niet hoeveel kaulo lekkere boys ik heb."

Ik rol lachend mijn ogen als Mariën haar telefoon in mijn handen drukt. Als ik Charafs doorborende blik zie, tik ik snel op de bloemetjesfilter en zet ik de duckface. "Je staat er fucking lekker op guuuuuurl!!!" Lachend port ze me in mijn zij. "Ik ben gewoon lekker." Grinnik ik terwijl ik een paar gekrulde frietjes in mijn mond stop.

"Hallo ik wil ook op jouw verhaal. Mensen mogen zien hoe mooi ik ben." Zineb kijkt Mariën grijnzend aan. "Nee jij bent catfisch met al die make-up." Bijt ze haar af. Ik schiet in de lach en knipoog naar Yassine die boos naar Mariën kijkt. "Wesh ben je jaloers op haar of wat? En nee ze mag sowieso al niet op je verhaal, aangezien je zoveel boys hebt a s-"

Dark Future. (VOLTOOID)On viuen les histories. Descobreix ara