35.

2.8K 264 111
                                    

Voor iedereen die geslaagd is: gefeliciteerd!!!! Op naar de volgende stap nu!❤️🎉🎉 Niet geslaagd? Maakt niks uit, hou in je achterhoofd dat alles een reden heeft😘

---

In stilte kijken we elkaar aan. In totaal zijn we met z'n achten: Younes Kippie, Armando, Kwasi, Amir Zwart, Yassine Biggie, Appie Plathoofd en Mehdi Beachboy. En niet te vergeten, ikzelf. Nadir Flapoor konden we nog niet meenemen, want hij is pas 17. Ook al wou hij het natuurlijk heel graag.

We staan op de parkeerplaats in een kring, iets verder weg van de bestemming waar het straks allemaal gaat gebeuren. De zenuwen gieren door mijn lijf. Het liefst wil ik springen, vechten, gewoon actie.

Dit gevoel had ik ook bij mijn eerste kickbokswedstrijd. Ik haal diep adem als ik er weer aan denk, en de verlangens naar het boksen weer omhoog komen.

"Saffi broers, ik geloof in ons. Horen jullie me? In óns. Hou je gewoon rustig, en volg stap voor stap het plan die ik heb uitgewerkt. Één verkeerde beweging, en je kan worden doodgeschoten." De rillingen lopen over mijn rug als ik hoor hoe emotieloos Beachboy die woorden naar buiten brengt.

"Maar het is het waard, opbrengst is tantoe veel mattieeeees!" Roept Yassine enthousiast, en wrijft door zijn handen. We grommen goedkeurend en kijken naar Armando die hard zijn keek schraapt.

"Kwasi als ik het niet haal.. Wist je nog die kip die je bij mij thuis at vorige week?" Armando kijkt Kwasi beroerd aan. "Het hond (#Schrijfster: Jajaaaaa ik weet dat het DE hond is. Maar we weten allemaal hoe Armando is😉 ) van mijn kaolo zusje had het gelikt, daarom wou ik hem niet meer." In een trance kijkt Kwasi hem aan.

"PAAAAAAARRRDON? JIJ BENT HELEMAAL LOCO G, DAFUCK YOU THINKING?! BEN GEEN MAPANGPANG KAT DAT JE MIJ KAOLO GELIKTE KIP LAAT ETEN?!" Schreeuwt Kwasi meteen en wilt Armando uithalen.

Direct schieten Yassine en ik Armando te hulp door Kwasi tegen te houden. "KRKRKRKR!" Amir gaat natuurlijk weer helemaal stuk en geeft Armando een vriendschappelijke knuffel. "Wollah Armoo. Jij. You. Tu, are focking baas!" Zegt hij terwijl hij zogenaamd een paar traantjes wegpinkt.

"Armoo? HAHAHAHAHA, TERING GOEIE!" Schreeuwt Younes Kippie meteen en geeft Amir een high-5. Dit moet ze3ma een emotionele moment zijn, maar het lijkt niemand te boeien. Iedereen is gewoon keihard aan het lachen, behalve Mehdi. Die heeft natuurlijk echt veel stress.

"Ik ben geen kaolo dolfijn, ga hondenvoer eten a varken met een biggenlach." Armando kijkt hem zuur aan en slaat als een kleuter zijn armen over elkaar. "Ok." Antwoord Amir droog en richt zich weer op Mehdi. "Ewa, wanneer gaan we?"

Ik geef hem een harde stoot. "We zaten te wachten tot iedereen stil was zodat we konden gaan, maar-" Ik word onderbroken door Appie Plathoofd. "Maaaaar nu gaan we. Yallah, mi matties." Ieder van ons krijgt een gun in handen gedrukt.

"Saffi, bivakmutsen op, en kleppen dicht. Ik bespreek nog één keer het plan.." Fluistert Mehdi. "Charaf en Armando, jullie trappen die deur in. Younes, jij dekt hun. Appie en ik stormen naar binnen, en Yassine dekt ons. Kwasi, jij gooit al het geld in die zak die ik je heb gegeven als we alles onder controle hebben. En nogmaals, je mag iemand alleen doodschieten als dekking, begrepen?" Hij kijkt ons streng aan.

We knikken en sluipen in het donker het oude gebouw binnen. Ik voel mijn hart zó hard kloppen, dat het lijkt alsof hij eruit wilt springen. Heel voorzichtig lopen we stapje voor stapje door de lange gangen vol echo's.

Mehdi wijst naar een grote deur, en ik geef Armando een knikje. Ik steek mijn hand op, en tel van drie af. "Bismillah.." Zo hard als ik kan trap ik de deur kapot, en hoor ineens een knallen afkomstig van Younes.

"YALLAH!" Schreeuwt Mehdi naar Appie Plathoofd, en samen stormen ze langs ons de grote ruimte binnen. De secondes die er daarna volgden, gingen erg snel. Ik kijk om mij heen, en even lijkt alles in slowmotion te zijn. Iedereen is aan het vechten voor z'n leven. Ik kijk naar de grote kast in een hoek, en zie Kwasi daar vlug al het geld in een zak stoppen.

Ik lach zachtjes in mezelf en laat mijn blik op een grote tas op de grond vallen. Die is vast vol met wiet die we daarna kunnen doorverkopen. Snel ren ik er naar toe.

"CHARAFEDDINEEEEE!!!" Hoor ik Armando's stem wanhopig schreeuwen. Ik frons en voel ineens iets zwaars op mij vallen. Meteen daarna hoor ik een schot. Geschrokken probeer ik het zware voorwerp van mij af te duwen en als een gek krabbel ik overeind.

Voor mijn neus.. Ligt Armando op de grond.

Met bloed. Héél veel bloed.

---

Sorry Armando, ook al ben jij net als Amir mijn fantasiebestfriend, ik kon het niet laten om mijn lezers dit aan te doen😭😭

Vergeet geen stem en reactie achter te laten❤️

Xx

Dark Future. (VOLTOOID)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu