34.

2.6K 267 112
                                    

Omg er zijn gewoon 113 stemmen behaald in het vorige hoofdstuk? Yesssss, thank you girls!!😍😍😍😍

---

"WAT DA FACK ZIJN JULLIE AAN HET DOEN?!" Geschrokken laat ik Sarah los. Ik draai me langzaam om, en kijk Yassine aan, die me vol woede aankijkt.

Yeah, I'm fucked.

"Sorry Yassine, wollah ik liet me gewoon gaan." Ik kijk hem hopeloos aan. Hij zucht diep en legt zijn hoofd in zijn handen. Stilletjes zitten we naast elkaar op het bed in zijn slaapkamer.

"Wollah het boeit me eigenlijk niet eens dat je haar hebt gekust. Ik ben gewoon zo boos op Sarah, schijnheilige bitch." Ik zie hoe hij woedend z'n kaken aanspant. "Hoezo is ze schijnheilig?" Vraag ik hem vreemd.

"Ze zegt altijd dat ze jongens ze3ma haat en dat ze nooit een relatie zou nemen. En dan zie ik haar letterlijk voor mijn neus jouw mond dicht snoeren bhel kech?" Kwaad balt hij z'n vuisten. "Wollahta ze gaat die stoten voelen, gaan we zien."

Een golf van schuldgevoelens overspoelt mij. "Het is mijn schuld, Yassine." Hij kijkt me serieus aan. "Charaf, ik zag zelf hoe ze deed. Ze kwam zelf op je schoot zitten. Jou neem ik het niet eens kwalijk wollah. Ik weet dat je er niet bij nadacht. Je zou het me nooit aan willen doen. Toch?"

Ik knik langzaam. Oké, ergens heeft hij gelijk. Sarah gedroeg zich wel een beetje vreemd, maar ik wil niet dat ze in de problemen komt door mij.

"Laat het gewoon gaan, Yassine. Ze heeft zich al verontschuldigt." Ik kijk hem doordringend aan. "Ja, alleen omdat ze bang is voor klappen? Wollah heb echt de neiging om het aan mijn vader te vertellen, maar dat kan ik jou weer niet aan doen." Ik knik nogmaals langzaam.

Hij leunt achterover en steekt een sigaret op. "Vanaf nu ga ik hayeck goed op der letten, kleine kehba." Ik lik mijn lippen. Heb zware medelijden met haar. "Mohiem, ik moest je dit nog geven van Beachboy." Ik graai in mijn LV tasje en haal het pakketje eruit.

"Aait, thanks bro." Hij stopt het in z'n nachtkastje en zet de PlayStation aan. "Potje FIFA spelen nigh?" Ik knik instemmend en ga goed zitten. "Welk team doen we vandaaaaaag?" Hij ploft naast me neer en drukt een controller in mijn handen.

Dit vind ik zo apart van Yassine. Maar dan natuurlijk op een positieve manier. Wanneer hij boos is, of zelfs kwaad, kan hij daarna ineens doen alsof er niks aan de hand is. Als iedereen nou zo was, was de wereld een stuk mooier.

"PSG natuurlijk broertje." Hij kijkt me scheef aan. "Tazz ik wou die al.." Hij switcht van land en kiest Real Madrid. "Dan maar mijn andere matties pakken hea." Hij inhaleert de rook van zijn sigaret en start het spel.

"Ey jongens," We kijken op wanneer de deur wordt geopend. "Wat is er met Sarah? Ze is in haar kamer aan het huilen, maar wollah meh ze wilt zeggen waarom." Zegt Yassine's vader, Ilias, die ons verward aankijkt.

"Ik heb haar een paar pakkies gegeven." Zegt Yassine schouderophalend. "En waarom?" Z'n vader kijkt hem dreigend aan. Ik slik en kijk naar mijn handen. Nu gaat het komen..

"Ewa ze doet biggie tegen mij toch? Ze moet gewoon weten wie de baas is." Mijn mond zakt open van verbazing. Hij heeft het gewoon niet gezegd. Automatisch vormt er een glimlach op m'n gezicht. Op Yassine kan ik altijd rekenen..

"Wollah als je haar nog één keer aanraakt met die varkenspoten van je? Ik dood je, n3ar yemesh (ik vervloek je moeder, zoiets volgens mij)." Sist z'n vader naar hem toe. "N3AR BEBESH (ik vervloek je vader) MENNA YEMESH (wát je moeder)! WAT HEB IK JE AANGEDAAN?!" Horen we zijn moeder meteen gillen vanuit de keuken.

"JE HEBT DEZE VARKEN VOOR ME GEBAARD, DAT IS WAT JE ME HEBT AANGEDAAN!" Schreeuwt hij terug.  "Mohiem. Ik ga weer weg, heb betere dingen te doen dan hier doelloos te staan. Geef groeten aan je pa, Charaf. Ook al heb ik hem nét nog gezien." Lacht hij zachtjes.

Auw. That hurts.

"Komt goed." Glimlach ik zwak, en richt me weer op het spel wanneer hij de deur achter zich dicht sluit. "Vannacht is het showtime, remember?" Ik kijk Yassine lipbijtend aan.

"In sha Allah zal alles goed verlopen." Mompel ik terwijl ik over mijn gezicht wrijf. "Natuurlijk zal het goed verlopen, niemand kan gek tegen ons doen, en vooral omdat de rest van de boys nu mee doen." Ik knik en glimlach flauw.

"Ik moet er niet aan denken dat een van ons beschoten word." Hij haalt z'n schouders op. "Risico hea. Maar ik denk het niet hoor, we maken ze kapot. Vooral met Beachboy als leider ze3ma. In zulke dingen is hij prof man, je weet niet."

"We zullen zien Yassine, we zullen zien.." Ik richt me weer op het spel, en voel een steek in m'n hart. Een voorgevoel. Dat is wat het is.

Mijn hart wil me vertellen dat er iets ergs gaat gebeuren. Dat ik niet moet gaan. Dat ik nu precies de kans heb om terug te trekken.

Maar ik luister niet. Ik negeer het. Denkend aan vanavond, vol adrenaline in mijn lijf..

----

Heeyy schatjes.
Ik wou even een dikke so doen naar MarokkaanseZ en ibtiisssam . Follow them😘

Verder wil ik jullie laten weten dat volgende week de toetsenweek weer eens begint, dus ik zal wat minder actief zijn. (Althans, ik zal het proberen😉)

Ik beloof jullie wel: 80 stemmen VANDAAG is MORGEN update❤️

Fijne dag verder xxxx

Dark Future. (VOLTOOID)Where stories live. Discover now