56.

2.1K 207 35
                                    

Ik kijk op als ik twee meiden pratend de zaak uit zie lopen. ''Hey, Charaf!'' Ik glimlach naar Ikrame en laat mijn blik vallen op het meisje. Ze komt me bekend voor..

Als ik haar nog eens goed bekijk, realiseer ik me met wie mijn zusje te maken heeft. Ik voel dat ik het benauwd krijg en krab mijn achterhoofd, wanneer ze me onderzoekend aankijkt.

---

''Ikrame..'' Ik kuch even terwijl ik naar huis rijdt. ''Wat?'' Ze werkt haar make-up bij terwijl ze naar haar spiegeltje kijkt die ze vast heeft. ''Ik wil niet dat je met dat meisje omgaat.'' Ze kijkt me verbaasd aan. ''Wie ben jij om dat te zeggen?'' ''Je broer?'' Ik trek mijn wenkbrauw op. ''Correctie: broertje. Ik ben een kwartier eerder geboren dan jou." Ik rol met mijn ogen.

''Ik wil gewoon niet dat je met haar om gaat, en daarmee uit.'' ''Niet voor je me vertelt waarom, broértje.'' Glimlacht ze met nadruk, terwijl ze het spiegeltje dichtklapt. ''Ik weet waarom.'' ''Maar ik niet.'' ''Jezus, Ikrame! Waarom altijd zo irritant doen?'' ''Waarom altijd zo mysterieus doen?'' Kaatst ze uitdagend terug. Ik klem mijn handen om het stuur en doe mijn best haar niet uit te halen.

Soms haalt ze echt het bloed onder mijn nagels vandaan. ''Houd je bek eens?!'' ''Houd zelf je bek..'' Mompelt ze kinderachtig. ''Ik was trouwens nog boos op je! Bitch, talk to my hand.'' Ik rol met mijn ogen. ''Je bent achttien en kijk hoe je doet a kleuter.'' ''Kijk hoe jíj doet! Je bent zo egoïstisch als ik weet niet wat! Je denkt altijd dat de wereld om jou draait! Hoe vaak moet ik dat nog herhalen?'' Ik hap even naar adem. Here we go again.

"Je hoeft het niet meer te herhalen." Sis ik boos, met mijn blik op de weg gericht. "Vertel me dan. Waarom mag ik niet Dikra omgaan?" Vervolgt ze dan voorzichtig. Dikra heet ze dus.. Ik kijk draai mijn gezicht naar haar toe en zie meteen de verdrietige, boze blauwe ogen. "En als ik het niet vertel, omdat het beter voor je is?" Ik bijt zachtjes op mijn lip. "Dan.. Sorry, maar dan ben je mijn broertje gewoon niet. We zijn een fucking tweeling. Waarom vergeet je dat áltijd?!" "En waarom scheld je zo fúcking vaak?" "Omdat ik me dodelijk irriteer aan jou!" Roept ze boos uit.

"Dat is een contaminatie." Grinnik ik terwijl ik mijn pet achterstevoren zet. "Houd je bek." "Nee." "Je ontkent dus niet dat je een dier bent." Ze schiet in de lach en klapt in haar handen. "Wajooo, kunnen we ook nooit een normaal gesprek voeren?" Gefrustreerd kijk ik haar aan. "De reden dat we nooit normaal kunnen praten, is omdat jij simpelweg niet normaal bent."

"Oh maar jij wel?" Ik trek mijn wenkbrauw op. "Duhh. Wacht. O-m-g, is dat niet Karim?" Ze drukt haar neus tegen het raam aan. Ik volg haar ogen en zie mijn gang op de blok staan. "Hoe ken je hem?" Vraag ik haar verbaasd. Ik heb haar nooit over mijn vrienden verteld. "Hallo, hij is nog knapper geworden dan dat hij al was? Wat is er met hem gebeurd?" Ik schraap mijn keel. "Hij heet niet voor niks Karim Playboy. En daarbij, had jij niet wat met Noussair?" Ze slaat haar krullen naar achteren en kijkt me serieus aan.

"We hebben nooit wat gehad." Ik frons en staar haar aan. "Kifesh?" "Kijk hij is wel mooi enzo, maar ik heb besloten om hem maar bevriend te houden." Ik zucht. Dit meisje ga ik nooit begrijpen. Ze praat ook altijd over jongens tegen mij zonder schaamte. Maar als ik er iets over zeg, vuurt ze me altijd tien keer harder terug.

"Gaan we even hoi zeggen tegen de boys?" Ik parkeer grijnzend voor het pleintje en zie meteen paniekerige ogen van Ikrame. "Ben je helemaal gek geworden?! Fucking debiel." Ze maakt haar gordel los en pakt haar tas. "Ik ga naar haar huis lopen, doei!" Ze stapt snel uit en loopt als een gek naar onze huis, die zich een straat verder bevindt.

Dat was vreemd.. Ik besluit er niet aan te denken en stap uit. "Zeg wollah je leeft nog?!" Ik kijk op en zie Younes Kippie met een emmer van HFC in zijn arm. "Heb je me gemist dan?" Grijnzend loop ik op de jongens af. "Tuurlijk wij jou hebben gemissen bruurr!" Roept Kwasi terwijl hij me hard op mijn rug klapt. ''War was jai al die tijd, abi?'' Émre Turkensnor kijkt me zuur aan. ''Jai ons in de steek gelaten.'' ''Iiii wollah, hij heeft gelijk hoor? Ze3ma emo doen en weglopen. Wesh ben je wijf?'' Amir Zwart kijkt me grijnzend aan.

Als Amirtje aandacht wilt, krijgt Amirtje zijn aandacht.

''Ahaaa, vandaar dat je me op kwam zoeken in Parijs? En dan noem je mij een wijf? Ga spelen a homo.'' Meteen begin iedereen te joelen. ''Whaaaaaat?! Niffooo, what da faaack deed je in Parisso?'' Akkelo Aqellow kijkt me verbaasd aan.

''Ewa broer, wat zal ik je zeggen. Na Armando was ik de weg gewoon kwijt. Ik moest er een tussenuit." Ik wrijf over mijn baardje en leun tegen een paaltje aan. "Dus je wilt beweren dat het jou meer pijn deed als ons?" Karim Playboy haalt zijn wenkbrauw op. "OOOOOOOH! NIET MET DIE TNAWIES HIER BIJ ONS KOMEN MATTIEEEE! WIJ HEBBEN NOG MEER VUUR DAN DEZE CHILI CHICKEN!" Joelt Younes Kippie meteen.

"Eet je kip op voor ik het in je gezicht wrijf?" Een zucht verlaat mijn lippen. "Ey er was trouwens wahed boy naar je op zoek hea." Karim Playboy kijkt me serieus aan. "Wie dan?" Vraag ik verbaasd. "Ene.. Hoe heet die gozer ook al weer?" Hij zoekt steun bij de andere jongens.

"Ewa je weet toch die zonnebank kastoe." Helpt Kwasi hem. "Oooh bedoel je Mehdi Beachboy?" Amir springt op. "Kifesh hij zocht jou?" Hij kijkt me fronsend aan. "Weet ik veel.." Ik voel het bloed naar mijn wangen stijgen.

"Wat zei hij allemaal tegen je?" Vraagt Amir aan Karim. "Hij vroeg of ik je kende en zei dat ik tegen jou moet zeggen dat hij je dringend nodig heeft." Meteen flitsen er twee boze ogen van Amir mijn kant op.

"Wat de fack heb jij geflikt.." Sist hij vragend met geklemde kaken.

---

Pfff lange tijd geleden weer. Sorry meiden, ik kwam er écht niet aan toe om te schrijven. Het spijt me!!

Ik was het in de vorige hoofdstuk vergeten te vermelden, maar voor de liefhebbers van VERLOREN LIEFDE: de epiloog staat online!! Ga het dus gauw lezen als je dat boek uit je bibliotheek gehaald hebt.

Vergeten jullie geen stem achter te laten?🙈

Xxx Meryam

Dark Future. (VOLTOOID)Where stories live. Discover now