23.

3.3K 266 219
                                    

Volgende dag..

"WAJOOO!" Schreeuw ik kwaad terwijl ik mijn hand hard tegen een muurtje stoot. Waarom ben ik zo een sukkel? Vertel mij, waarom?!

Ik moet me diep schamen. Kijk hoe ik tegen haar deed? En dan vertelt ze me ook nog eens dat ze van me houdt.. Ergens moet ik glimlachen. De gedachten maken me blij, maar aan de andere kant weer niet.

Ze haat me nu. Ze wilt me niet meer. Zij word niet de moeder van mijn kinderen. Het is te laat. Ik had het haar eerder moeten vertellen. Ik had het haar speciaal moeten maken.

Ik voel hoe mijn iPhone begint te trillen in mijn broek, en zuchtend vis ik het eruit. "Ewa zemmer. Ben je klaar voor vandaag?" Vraagt Yassine wanneer ik  opneem. "Ja man, kom je me ophalen? Ben bij de blok. Een beetje daar achter die jongens, je weet toch bij die grote schuur?" Ik stop zuchtend een hand in mijn zak.

"Ja saff, Beachboy, Zwart en ik zijn omw, sear." Ik hang op en leun met mijn hoofd naar achteren. Ik haal diep adem, en blaas alles weer rustig uit.

Kalm aan. Hart op nul. Verstand op nul. Alleen denken aan je missie. Je eerste missie. Je eerste slechte missie. Ik word een junk. Een jongen die op straat zal leven. Ik begin nu al. Maar ik kan het niet helpen. Ik kan er niks aan doen. Ik word teveel meegesleept.

Mijn hersens zijn al leeggezogen. Dus echt logisch nadenken kan ik al niet meer. Fock de mensen die altijd vooroordelen zonder iets te weten. Ze3ma 'niet goed opgevoed'. Of 'hij zoekt aandacht, maar geen werk'.

Die mensen hebben klappen nodig. Als je iets niet weet, of niet weet hoe zo een situatie voor een ander in elkaar zit, moet je gewoon je tering bek houden. Klaar. Je hoeft niet te zeggen dat hij gek geworden is, je hoeft niet te zeggen dat hij teveel naar anderen kijkt. En je hoeft al helemaal niet te zeggen dat hij een junk is.

De mensen die dat wél doen, verdienen geen respect, en weten niet hoe de wereld in elkaar zit. Misschien is het voor jou rozengeur en manenschijn, en kan je makkelijk mensen beoordelen door altijd naar ze te kijken, maar als jij je bek niet kan houden wanneer je niet eens weet wat de ander denkt..

Die mensen zijn niks waard.

Ze denken dat het leven voor iedereen hetzelfde is: School, werk, slapen, eten en poepen. Maar nee, dit leven is meer dan dat.

(#Schrijfster: Lieve schatten, ik hoop dat jullie hieruit een beetje kunnen lezen hoe het is om het via een andere perspectief te bekijken. Vooroordeel alsjeblieft niet over andere mensen. Je weet nooit wat ze meemaken, of wat ze denken. Laat dit een duidelijke boodschap zijn!)

Ik kijk op als ik een harde toeter hoor. Een dikke Lamborghini stopt pal voor mijn neus. "INSTAPUUUUH!" Gilt Yassine boven de muziek uit. Snel stap ik in en groet ik Amir Zwart, Yassine Biggie en Mehdi Beachboy.

"Waar is Appie?" Vraag ik terwijl ik mijn gordel om doe. "Hij moest z'n mama helpen in de kouzina krkrkrkr." Lacht Amir met een varkenslach. (#schrijfster: thank you voor the laugh-inspiration Zina_marocaine )

"Ja HAHAHA er kwam ze3ma familie uit Frankrijk ofzo." Lacht Mehdi Beachboy mee. Sinds een paar dagen ben ik erg goed bevriend geraakt met Mehdi en Appie.

Mehdi is 21 jaar. Hij is half Marokkaans en half Portugees. Mehdi heeft twee broers. Een is doodgeschoten, Allah y rahmoe. En de andere helpt mee met de grote handel. Die is 23 jaar en heet Bilal. (#schrijfster: xnilabb kuch kuch)

Appie is 20 jaar. Hij is half Marokkaans en half Somalisch. Daarom noemen ze hem Plathoofd. Hebben jullie ooit die mix gezien? (#Schrijfster: ik wel HAHAHA. Een jongen die bij mij in de buurt woont. Hij is echt spastisch.. Ayoub heet hij meskien😂😂) Hij heeft nog een zusje van 14 and that's it.

"Oh oké." Ik kijk naar buiten en voel hoe hard ik word gepord in mijn zij. "Watser?" Vraag ik Amir droog. "Je zou me toch ze3ma so geven op je insta? Ik wacht nog steeds op die dag."

Ik kijk hem aan met een serieus gezicht. "Really nigger?" "Ik ben een Marokkaan." Antwoord hij simpel. "IK VLIEG NAAR DE MAAN. POLITIE KOMT ACHTER ME AAN. WOLLAHMA IK HEB WAT GEDAAN!" Roept Yassine half-zingend, nadat Amir zijn woord heeft gezegd.

"Wollah wat zeg jij? Je zingt helemaal verkeerd. Het is.. Ik ben een Marokkaan, ik steel een banaan. Politie achter me aan, wollahma ik heb wat gedaan!" Corrigeert Mehdi hem, terwijl hij z'n blik naar de weg werpt.

"Wollah niet! Jullie zingen allebei verkeerd a tering Mongolen." Amir schraapt zijn keel hard. "Ik ben een Marokkaan. Stelen is mijn baan. Politie komt achter me aan. Wollah ik heb niks gedaan. OKEEEEEE DAAAAN!" Schreeuwt hij trots.

"Ja man, Amir heeft gelijk." Grinnik ik zachtjes.

"Amir heeft altijd gelijk." Zegt hij zelfverzekerd. "Wat zei je nou? Amira? KRKRKRKRKRKR!" Mehdi begint met ademnood op het stuur te slaan. "DEZE KLAAAART MIJ. JEH DIKKE VARKEN DAT JE BENT HAHAHA!" Schreeuwt Yassine ineens lachend.

"Jullie sporen niet.." Mompel ik hoofdschuddend. "JA WANT IK BEN GEEN TREIN. WESH HOE VAAK MOET IK JOU DAT VERTELLEN?!" Schreeuwt Amir ineens vol vuur in zijn ogen naar mij.

"Deze moet je trouwens op doen als je undercover wilt blijven." Yassine schuift een bivakmuts naar me wanneer hij uitgelachen is. "Ik hou het undercover, schijt aan de under cover
en ik vind die cover niks fix ze undercover. Hier zijn ze vdk ze zijn van de klappers, sommige vdb ze zijn van de blaffers!" Rappen Mehdi en Amir meteen tegelijk.

Jep..

Dit wordt een laaaaaange rit...

---

EEN HOOFDSTUK OMDAT FEYENOORD KAMPIOEN IS GEWORDEN😍👏🎉🎉🎊🎊🎊

FI-NA-LLY. I'M SO HAPPY JAAA

BYE

Dark Future. (VOLTOOID)Where stories live. Discover now