29.

2.7K 236 83
                                    

''WESH IK PRAAT TEGEN JOU A MATTIE!'' Schreeuwt Yassine tegen Imad, de jongen die we hebben gegijzeld. ''Rustig man, ik krijg zelf ook oorkanker.'' Mompelt Amir droog terwijl hij op de bank chillt. ''Hij moet mij niet negeren. Ey wollahma ik ben je tering moeder hea?!'' Hij geeft Imad een harde klap in zijn gezicht.

''Hallo, saffi man. Zijn hele gezicht zit vol met jouw handafdrukken.'' Zeg ik serieus tegen Yassine. "Kifesh saffi?! Ben je yusu (serieus)? Het is z'n tering eigen schuld, moet hij maar niet flashen!" Kwaad trapt Yassine tegen de stoel waar Imad op is vastgebonden.

"Waaaaar zitten je bazen. VERTEL ME WAAR A KK MONGOOL!" Schreeuwt Mehdi kwaad terwijl hij onze ruimte binnenloopt. Nog nooit heb ik hem zo boos gezien..

"Zwijgrecht." Mompelt Imad terwijl hij naar de grond kijkt. "Zwijgrecht toch?" Mehdi haalt kwaad zijn 9mm uit zijn achterzak en laadt hem terwijl hij naast hem komt staan.

"Kies maar. Of ik vermoord je ter plekke, of je zegt waar je bazen zich bevinden." Hij zet de gun tegen Imads slaap aan en begint van 10 naar beneden te tellen.

"Zeg gewoon, dan overkomt je niks." Vertel ik hem aanmoedigend. Hij kijkt me twijfelend aan met een bange blik in zijn ogen. "Oké oké!" Roept hij vervolgens wanneer Mehdi al bij de 3 is. Imad slaakt een diepe zucht en likt zijn lippen even.

"Achter de Albert Heijn in de stad, zit toch een verlaten gebouw?" We knikken en kijken hem afwachtend aan. "Daarbinnen zit dus hun schuilplaats." Ik bijt hard op mijn kiezen als er een dodelijke stilte valt.

"Saff. Morgen blijft niks meer van hun over." Knikt Appie Plathoofd uit een dode hoek. We draaien ons om en happen even naar adem. "Maar hun zijn met meer?!" Zegt Amir meteen.

"Nou.. Praat niet te veel, kleine Amir," Grijnst Yassine terwijl hij hem een schouderklopje geeft. "Wij hebben nog een gang, wist je nog?" Ik kijk Yassine meteen verschrikt aan.

"Bedoel je Armando, Nadir, Kwasi enzo?" Hij knikt en wrijft door zijn handen. "Wil je hun hier serieus bij betrekken?" Hij knikt nogmaals. "Denk je dat ze het niet leuk gaan vinden? Dit soort dingen willen ze juist meemaken a sahbi!"

Ik zucht en knik dan. "Zolang ik ze het niet ga vertellen, vind ik het best." Yassine steekt zijn duim op en neemt zijn telefoon op wanneer die over gaat.

"Hey liefje." Begint hij meteen. "..." "Ik ben met vrienden, hoezo?" Fronst hij. "..." "Is goed, maak je klaar. Ik haal je zo op. Doei prinses." Hij hangt op en zucht. "Was dat Zineb?" Vraag ik hem nieuwsgierig.

"Nee man, Luna." Zegt hij afwezig. Ik haal mijn wenkbrauw op. "Luna? Meen je die?!" Luna is zijn Italiaanse ex waarmee hij een jaar had. "Ja man, ze wilt gaan afspreken." Boos sta ik op. "Wesh meen je deze?!" Ik duw hem tegen de muur aan.

"Nee kill. Tis een prank kill. Rustig G, het was gewoon Zineb." Zegt hij vervolgens lachend. Ik schud mijn hoofd en kijk hem serieus aan. "Ik geloof je niet, laat je recente bellers zien." Hij tikt snel zijn code in van zijn iPhone en gaat naar zijn recente bellers.

Als ik de bovenste naam zie, slaak ik opgelucht een zucht. "Zie je? Kifesh je twijfelt aan mij man." Zegt Yassine teleurgesteld. "Doe niet alsof je nog nooit meisjes hebt bedrogen, Yassine." Ik stop mijn handen in mijn zakken.

"Zo ben ik niet meer." Antwoord hij kortaf. "Saff, goed toch? Ik wil gewoon niet dat je haar kapot maakt. Het is ook de vriendin van Nutella weet je.." Ja, Nutella. Want haar naam (Nouraine) wil ik niet uitspreken. Ook wil ik niet meer aan haar denken, ondanks dat ik zoveel van haar hou.

"Ok. Het zal wel." Afwezig trekt hij zijn jas aan en ritst hij hem dicht. "Moet ik je nog naar huis brengen?" Ik knik dankbaar en doe snel ook mijn jas aan.

"Thalla drerries. Hou je taai hea." Ik geef Amir, Mehdi en Appie een bro-hug en loop vervolgens achter Yassine aan naar zijn auto. Zuchtend stap ik in en doe ik mijn gordel.

"Je bent toch niet boos?" Hij kijkt me slechts aan en start de auto. "Ja dus. Maar waarom? Omdat ik dacht dat je de waarheid sprak?" Oei, das een dikke diss. "Nee, omdat je soms doet alsof ik met iedereen naar bed ga en dat ik geen loyaliteit heb."

Ik frons mijn wenkbrauwen. "Hoe haal je dat in je hoofd? Natuurlijk denk ik dat niet! Ben je focking gek of wat?!" Boos werp ik hem de kifesh-hand toe.

"Oké saff is goed. Ik dacht dat toch? Kan toch?" Hij begint weg te rijden van het verlaten kantoorgebouw wat onze 'schuilplaats' is. "Jeh puzzel." Mompel ik geïrriteerd.

Nu nog naar huis..

Waar mij enge dingen op staan te wachten..

---

Hey liefjes,
Sorry dat ik niet meer zo actief ben als eerst, maar dat komt natuurlijk weer door school.

Vergeet geen stem en een reactie achter te laten❤️❤️

Xx me

Dark Future. (VOLTOOID)حيث تعيش القصص. اكتشف الآن