11.

3.3K 281 226
                                    

Ik zet mijn pet wat beter op en tik zenuwachtig op de stuur. Vol spanning wacht ik tot Nouraine haar huis uit komt.

Ik zeg je eerlijk, nog nooit heb ik zoveel gevoelt voor een meisje. Besef dat ik haar maar een week ken, en ze maakt me nu al helemaal gek.

Haar mooie oogjes met die lange, volle wimpers. Haar lange haren die ze telkens als een model naar achter slaat. Haar lach die haar witte tanden laat stralen.. Het maakt me allemaal helemaal loco.

Het maakt Charaf simpelweg niet meer Charaf..

Ik kijk op als ik een voordeur dicht hoor vallen en zie hoe Nouraine haar weg naar de auto maakt. Ik laat mijn ogen weer over haar lichaam rollen en scan haar outfit.

Awilie, hoe ga ik dit volhouden zonder haar aan te raken of te kussen?

Met een brede glimlach stapt ze bij me in. "Hey." Zegt ze met een zachte, zoete stem. "Ewa." Glimlach ik, en geef haar een knipoog. "Ready to go?" Ze knikt en doet haar gordel om.

Meskina.. Je ziet duidelijk aan haar dat ze enorm verlegen is. "Is je pa soms een terrorist?" Vraag ik ineens, en probeer niet te lachen als ze me raar aankijkt. "Want jij bent de booooom." Ik grijns en begin gas te geven.

"Waaaaaauw. Moet ik dat als een chantline zien?" Ik kijk haar even aan en grinnik. "Maybe." Ik zet mijn Gucci zonnebril op en zet wat muziek aan. 

"Waar neem je me eigenlijk mee?" Ik glimlach in mezelf en kuch even. "We gaan ergens wat eten zoals we hadden afgesproken, en daarna zou ik met mijn vriend naar de film gaan. Je mag mee als je wilt?" Ik zie via mijn ooghoeken dat ze twijfelt.

"Ik wil liever ni-" "Je mag dan natuurlijk een vriendin meenemen." Zeg ik alsof ik haar gedachtes kan lezen. Ik zie dat ze opgelucht glimlacht en knikt dan.

Snel rijd ik naar de Vapiano en parkeer ik. We hebben tussentijds veel gelachen door grapjes die ik maakte. Maar eerlijk, dat moet wel.. Anders is het zo akward stil.

Ik stap uit, en net op het moment dat ik haar portier open wil doen, stapt ze zelf uit. Tazzz.. Wil ik net ze3ma (zogenaamd) gentleman spelen, stapt ze zelf snel uit.

Ik stop mijn handen in mijn zakken en loop in stilte achter haar aan, het restaurant in. En ik ga niet voor je liegen als ik mijn ogen niet van haar lichaam af kan houden..

We nemen plaats aan een tafeltje en grijnzend kijk ik haar aan. "Ewa, vertel eens wat over jezelf." Ze friemelt wat aan haar mauw en slaat verlegen haar blik neer. "Wat zou ik moeten vertellen dan?" Komt er zacht uit.

Ik bijt in mijn wang en schraap mijn keel. "Misschien hoe oud je bent, wat voor opleiding je doet, wat je hobby's zijn?" Ik word onderbroken door een serveerster die onze bestelling op wilt nemen.

"Min gsedth eteshed (wat wil je eten)?" Vraag ik expres in het Berbers, zodat de serveerster het niet verstaat. Nouraine kijkt me speels aan en slaat haar armen over elkaar.

"Ro7 ojeji idjen shrada (ga een salade voor me halen), ani ikis idjen taziyet n aman (doe er een flesje water bij). Osha egem raghig 3awed, 7oma atanigh merra djozig 3ad (En dan ga je ik weer roepen, als ik nog steeds honger heb)." Zegt ze tegen de serveerster, met een lieve glimlach.

Ik barst in lachen uit als de serveerster haar verbaasd aankijkt, en kom gewoon  niet meer bij. "Mevrouw.. Ze komt uit de bergen van Marokko. Excuses." Ik bijt hard op m'n lip om niet weer in de lach te schieten.

"Owh.. Oh-oké," Zegt ze een beetje onzeker. Ze schraapt haar keel even en gaat goed rechtop staan. "A tamghad (a vrouw). Meh ghawem redh marmita nigh tajine nigh? (Hebben jullie ook marmita of tajine)" Vraagt Nouraine nu op z'n illegaalst.

Ik proest het weer uit van het lachen als de serveerster haar schaapachtig aankijkt. Snel geef ik mijn bestelling door wanneer Nouraine weer Berbers tegen haar wilt gaan praten, en laat ik vervolgens Nouraine ook haar keuze doorgeven.

"Wollah dat was zo grappig.." Zeg ik nog na-lachend als de serveerster wegloopt. "Jeh kehba.." Fluistert Nouraine terwijl ze met grote ogen toekijkt hoe de serveerster heupwiegend haar weg naar de keuken maakt.

"Tfoeeeeeee!" Roep ik meteen vol afschuw als ik ook mijn blik er naar toe werp, en meteen kijk ik de andere kant weer op. "Haar halve kont staat open man, kifesh zij?" Oppert Nouraine, terwijl ze er met een vieze blik naar toe kijkt.

Ik begin weer te lachen en schud mijn hoofd. Nu is het zeker. Haar wil ik als mijn vrouw. En nee, ik heb het niet over de serveerster..

---

Damesss, alle ellende begint bijna! :)

Vergeet niet op het sterretje te klikken en een reactie achter te laten❤️

Xx Meryam

Dark Future. (VOLTOOID)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu