22.

2.7K 288 132
                                    

VOORDAT JE GAAT LEZEN!
In de voetstappen van de profeten (ramadan 2017) staat al online! Ga het checken en doe hem alvast in je leeslijst, zodat je het in de ramadan kan lezen.

Veel leesplezier xx

(Ps: lees dit hoofdstuk met het liedje in de beschrijving😢)

---

Perspectief Nouraine

"Waarom zei je niet dat hij zou komen?!" Vraag ik fluisterend aan Ikrame. Ze kijkt me nog steeds in shock aan. "Hoe zou ik moeten ruiken of hij ineens zou komen?" Zegt ze vervolgens droog.

"Oh ja.." Ik zucht diep en zet mijn handen voor mijn ogen. Zijn blik hea.. Hij keek zo geschrokken.. Ik zag gelijk aan hem dat hij me eigenlijk niet onder ogen wilde komen. "Ga met hem praten." Zegt ze plotseling.

Ik kijk haar raar aan. "Meen je die?" Ze knikt resoluut en trekt me omhoog. "Ga. Alsjeblieft.." Met bange ogen schud ik mijn hoofd. "Kan ik niet. Wollah hij haat me!" Ik voel hoe ik een paniekaanval krijg bij die gedachtes.

"Nouraine doe normaal! Waarom zeg je dat?" Ik begin zwaar te ademen en voel de tranen prikken. "Omdat het de waarheid is.." Komt er piepend uit.

"Als jij niet zelf gaat, zal ik hem zelf wel  halen." Zegt ze streng, terwijl ze me diep in de ogen kijkt. Een traan rolt langzaam over mijn wang. "Kom.." Ze trekt me in een knuffel en aait mijn bol.

"Ga.. Alsjeblieft. Dat is het beste." Ik knik langzaam en veeg mijn tranen weg. "Als jij het zegt.." Ze knikt aanmoedigend en twijfelend loop ik naar de trap waar hij net op ging.

Wat moet ik tegen hem zeggen? Stel dat hij juist boos word omdat ik naar hem toe ga? Ik wil dit niet eens..

Voorzichtig stap ik treed voor treed de weg naar boven. Met elke stap krijg ik het warmer. Ik durf niet zijn kamer in te gaan..

Met trillende benen sta ik voor zijn deur. Als ik het nu niet doe, komt er nooit wat van. Zuchtend klop ik zachtjes aan, en open vervolgens de deur.

"Ch-Charafeddine?" Ik schraap mijn keel als ik zie hoe roerloos hij met z'n buik op bed ligt. Zijn gezicht heeft hij in zijn kussen gedrukt. Ik voel hoe ik begin te hyperventileren door de spanning en voel hoe hard ik mijn best doe om te ademen. De zweetdruppels glijden langs mijn voorhoofd naar beneden.

Ik slik hoorbaar en laat een traan zijn weg naar beneden maken. Ik kniel bij hem neer langs zijn bed, en voorzichtig leg ik mijn hand op zijn blote onderarm.

"Charaf.." Hij kijkt op en meteen doorboren zijn prachtige ogen de mijne. "Ga weg." Mompelt hij met een schorre stem. Zijn haar zit helemaal door de war, wat hem hayeck sexy maakt. Ik kuch een veeg een paar zweetdruppels van de zenuwen weg.

"Waarom?" Ik bijt hard op mijn kiezen als hij plotseling overeind gaat zitten, en snel doe ik mijn hand weg. "Nouraine. Ga." Ik probeer niet weer in huilen te barsten en sta op. "Waarom bekijk je alles van één kant? Hoezo verplaats je jezelf niet een keer in mij?"

Zijn ogen krijgen ineens een donkere gloed. "Wat zou je ervan vinden als ik die vraag aan jou zou stellen?" Zegt hij kalmpjes. "Hoe bedoel je?" Komt er stotterend uit.

"Plaats je eens in MIJ, voordat je hier heilig komt spelen." Met open mond kijk ik hem aan. "Heilig?! Doe ik heilig?!" Roep ik gekwetst naar hem. "Ik hou van je, Charaf! DAT JE DAT GODVERDOMME NIET INZIET!" Schreeuw ik vervolgens huilend.

Even blijft het stil. "Je bekijkt het maar. Arrogante klootzak." Snikkend loop ik zo snel mogelijk weer naar beneden. "Nouraine?!" Roept Ikrame geschrokken.

"Hij zegt dat ik heilig doe. Dat zegt al genoeg, Ikrame." Zeg ik zacht terwijl ik zo snel mogelijk mijn jas aantrek. Ik veeg mijn tranen weg en tover een glimlach.

"Ik hou van je, schat." Fluister ik gemeend in haar oor, terwijl ik haar knuffel. "Charaf en ik zijn niet voor elkaar gemaakt. Klaar." Ik doe de voordeur open.

"Hij meende het niet, Nour. Echt niet!" Zegt ze hoopvol. Ik schud mijn hoofd en sluit de deur achter me dicht. Ik verschuil mijn gezicht in mijn jas en barst keihard in tranen uit.

Ik hoef hem niet meer te zien. Echt niet. Hij denkt dat ik spelletjes met hem aan het spelen ben, terwijl ik hayeck serieus ben. Waarom zou ik nog de moeite gaan nemen dan? Waarom zou ik? Vertel mij 1 reden.

Het boeit me niet dat hij de zoon van Saifeddine Benahmed is. Het boeit me niet dat hij veel geld heeft. Het boeit me niet dat hij zo prachtig is.. Oké dat laatste wel.

Maar nog steeds.. Ik viel vooral voor zijn innerlijk. Hij was altijd zo lief, slim, grappig en sociaal met iedereen. Waarom veranderen mensen zo snel?

Terwijl de tranen over mijn wangen stromen, haal ik trillend adem.

Zal ik hem moeten vergeten?...

---

Pfff ik moest janken man.. Heb echt medelijden met Nour😭

Vergeet geen stem achter te laten! Bij de 75 stemmen ga ik weer verder.

Geniet van je zaterdag❤️❤️❤️

Dark Future. (VOLTOOID)حيث تعيش القصص. اكتشف الآن