62.

1.9K 193 75
                                    

Wie had dat gedacht? Van plannen bedenken hoe we de boys jaloers konden maken, naar dansen opruimen met Charafs moeder..

Ben ik nou aan het dromen of aan het dromen?

---

''Haal je bil van me af, Nouraine.'' Puffend duwt Mariën me opzij. ''Houd je bek Mar, nu zit ze weer op mij?'' Snauwt Rani terwijl ze in mijn rug knijpt. Met z'n zessen zitten we gepropt in Meryams auto. Meryam natuurlijk achter het stuur en Ikrame naast haar. ''Rustig dames, we zijn er al.'' Grinnikt Charafs moeder aka Saifeddine's vrouw aka Meryam. ''Hamdoullilah.'' Mompelt Zineb die tegen het raam aangedrukt is door Rani.

''Jullie zijn gewoon fucking dik.'' Schatert Ikrame. ''Jij bent dik.'' Bijt Mariën haar meteen toe. ''Mijn Mercedes is gewoon diiiiik.'' Grinnikt Meryam terwijl ze voor een groot huis parkeert. ''Wonen jullie hier?'' Met grote ogen kijkt Zineb uit het raampje. ''Jep.'' De gordels schieten los en iedereen maakt zijn weg naar buiten. ''Shit man..'' Fluister ik in mezelf als ik Charafs auto voor de deur zie. ''Kom op dames, waar wachten jullie op?'' Met een brede lach duwt zijn moeder de grote voordeur open en wenkt ons naar binnen. 

Ik kijk Mariën met een voorzichtige grijns aan en loop zonder te aarzelen achter Meryam aan. ''Oh wauw..'' Met grote ogen kijk ik om me heen. Een spierwitte huis laat mijn ogen doen verblinden. ''Holy shit..'' Rani trekt aan mijn arm en brengt haar lippen bij mijn oor. ''Vergeet wat ik over die gozer zei.. Je moet met hem trouwen, en wel snel.'' Ik trek mijn wenkbrauw op en duw haar opzij. ''Willen jullie wat drinken? Dat hebben jullie wel verdiend na het schoonmaken.'' Ze leid ons naar de zitkamer en met z'n vijfen ploffen we neer op de bank. 

''Ja lekker!'' Mariën kijkt haar met een blij hoofd aan. Allemaal draaien we ons met opgetrokken wenkbrauwen naar haar om. ''Je voelt je meteen thuis hea.'' Rani kijkt haar hoofdschuddend aan. ''Dat moeten jullie allemaal zijn.'' Meryam loopt grinnikend weg en meteen slaak ik een diepe zucht. ''Wat is er, meid?'' Ikrame kijkt me grijnzend aan. ''Wat denk je zelf?'' Ik bijt even in mijn lip en haal een hand door mijn haar.

''Zie ik er een beetje goed uit?'' Fluister ik naar Zineb die links van me zit. ''Waarom vraag je dat?'' Grinnikt ze terwijl ze door haar snapchatlijst gaat. ''Gewoon.. Ach je weet wel waarom.'' Ik rol met mijn ogen en zucht weer. ''Natuurlijk weet ik waarom,'' Ze kijkt me even aan. ''Je ziet er gorgeous uit babe.'' Knipoogt ze en richt zich dan weer op haar telefoon. ''Nou bedankt.'' Mompel ik en ga als een zoutzak achterover zitten.

''Ikrame?'' Ze kijkt op van haar telefoon. ''Waar is het toilet?'' De grap is dat ik niet eens naar het toilet hoef te gaan. Ik wil Charaf gewoon onder ogen komen. Als hij überhaupt thuis is dan.. Maar tis het proberen waard. ''Op de eerste verdieping, aan het einde van de gang.'' Grijnst ze meteen. Ik haal mijn wenkbrauw op. ''Wedden dat het niet het toilet is?'' ''Ga nou maar..'' Grinnikt ze en richt zich weer op haar telefoon. ''Jaaaa ga! Geef een gil als je bij Charafs kamer terecht komt.'' Mariën wijst naar de grote trap die door de deuropening te zien is. 

''Goed dan..'' Ik doe mijn best om niet in mezelf te glimlachen en sta op. ''Tot over drie uurtjes." Ik kijk Zineb verontwaardigd aan. "Ik ga gewoon naar het toilet hoor.." "We weten allemaal dat je je ex gewoon mist hoor." Grinnikt Rani op dezelfde toon. "Helemaal niet.. Maar goed. Ik ga. Bye!" Ik loop snel de zitkamer uit en hoor vanuit de keuken allemaal gerinkel van kopjes. Als een gek ren ik de grote trap op en kijk ik om me heen. Waar haalt deze beste man toch het geld vandaan? Het verbaasd me keer  op keer. 

Langzaam sluip ik de gang in. Ik laat mijn handen langs alle deuren glijden en houd mijn blik stevig vast op de achterste deur. Even frons ik als ik twee gedempte stemmen hoor. Komt het nou van zijn kamer? Ik bijt zachtjes in mijn lip als ik voor zijn deur sta. Open doen? Ik sluit mijn ogen en denk hard na. Openen.. Niet openen.. Openen.. "Wil je iets eten? Heb honger man." Mijn ogen sperren wijd open wanneer zijn deur ineens open gaat. Oog in oog sta ik tegenover Charaf. Meteen begin ik hard te kuchen en als een gek loop ik weg. 

"Hallo? Kifesh, wat doe jij in mijn huis?" Ik hoor gewoon de vraagtekens in zijn hoofd. Ik ren de trap af zonder te vallen en sprint naar de zitkamer. "Code rood! Hij komt eraan! Vertel dat hij een geest heeft gezien." Helemaal buiten adem verstop ik me achter het gordijn. Nu maar hopen dat de meiden voor me zullen gaan liegen, anders ben ik gewoon dood. 

"Uhh.. Hey." Ik bijt in mijn lip als ik zijn ongemakkelijke stem hoor. "Oh hallo Charaf!" Roept Zineb enthousiast. "Wat deed Nouraine voor mijn kamer?" Meteen barst iedereen in lachen uit. Alhoewel de vraag groot is of ze hem of mij nou juist uitlachen. "Nouraine? Waar haal jij die onzin nou weer vandaan? Nour zou überhaupt nooit één stap naar binnen zetten na alles wat je haar hebt aangedaan." Hoor ik Mariën vreemd zeggen. Oh, I love that girl so much..

"Je doet bhel ik ben vreemd gegaan ofzo? Mohiem, ik weet wat ik zag en ik weet dat ze zich achter het gordijn verstopt. Dat meisje kan zich ook nooit stilhouden. Maar goed.. Zeg tegen haar dat ze me moet deblokkeren op app." Ik knijp hard in mijn neus als ik wil lachen. Waarom heeft hij altijd alles zo snel door? Het is soms uitermate irritant dat hij zo slim is.

"Ze is hier niet Chaffie, droom maar lekker verder." Hoor ik Ikrame droog zeggen. "Zou je wel willen hea.." Voegt Rani er grinnikend aan toe. "Ga spelen alsjeblieft. Ik hoef hier in ieder geval niet meer te zijn." Dit is precies zo'n moment dat hij met z'n ogen rolt. "AMIR! Kom wakka naar buiten, er zijn matties van Ikrame hier!" Hij was dus met Amir.. Wanneer ik hem hoor weglopen schuif ik het gordijn opzij. 

"Is de kust veilig?" Ze knikken alle vier en opgelucht plof ik neer op de bank. Even later hoor ik de voordeur met een klap dichtvallen. "En? Ga je hem deblokkeren?" Mariën kijkt me nieuwsgierig aan. "Nee natuurlijk niet, gek! We moeten blijven ontkennen dat ze hier was." Rani slaat haar armen over elkaar. "Wat ontkennen?" Meryam loopt binnen met een grote dienblad. "Oh niks hoor.." Glimlacht ze meteen onzeker. "Oeeh macarons!" Roept Rani in de hoop alle vragen van haar vermijden. 

"Wat is er in hemelsnaam allemaal gebeurd in de kwartier dat ik weg was?" Ze schenkt voor iedereen een kopje thee in. "Helemaal niks, mam." Glimlacht Ikrame  lief.. "Goed, het zal wel." Ze zucht even. "Dat ik volwassen ben betekent niet dat jullie me niks mogen vertellen hea." Ze kijkt ons sip aan. "Je gaat het tóch niet begrijpen, mama." Ikrame rolt met haar ogen en neemt een hap van haar cupcake. "Waarom niet? Ik ben ook achttien geweest-" "Dat was een andere tijd.." Kapt Ikrame haar moeder af. 

"Ik ben ook verliefd geweest.." "Oh nu niet dan?" "Ikrame, houd je smoel." Met een dodelijke blik kijkt Meryam haar dochter aan. "Ik ben nog steeds verliefd," Corrigeert ze zichzelf. "En daarbij ben ík degene met ervaring. Van jongens nastaren tot mijn eerste kus met Saif.." Even lijkt ze in de wolken te zijn. "Maar jullie moeten eerst trouwen!" Vervolgt ze dan snel. "Uhm.. Ik ben al niet meer maagd hoor." Kucht Rani peinzend. "Oh.. Maakt niet uit. Het gaat om deze meiden." Ze wijst naar Ikrame, Zineb en ik. "Ik ben wel nog maagd, hoor." Mompelt Mariën terwijl ze haar armen over elkaar heen slaat. "Beschouwing." Grinnikt Ikrame en kijkt op als we harde voetstappen horen. 

"Waar is hij?!" Mijn hart zakt naar mijn kont als Charafs vader ineens binnenstormt. "Lieverd?" Meryam staat verbaasd op. "Wat is er?" Met open mond staren we naar hem. Hij houdt zn kaken stevig op elkaar vast en balt zijn vuisten. "Waar is Charafeddine?" Sist hij woedend. "Naar buiten, wat is er dan?" Ikrame kijkt haar vader vreemd aan. 

"Ik vermoord die jongen vandaag nog." Kwaad loopt hij weg en niet veel later horen we de deur met een harde klap dichtvallen. Peinzend kijken we elkaar aan. 

Dit betekent niet veel goeds..

---

Hoooii,

Saif is boos :) Maar waarom is de grote vraag...

Misschien is het jullie opgevallen dat de laatste hoofdstukken letterlijk opvulling waren, maar wees maar niet bang. De actie begint weer😋

Xx Meryam


Dark Future. (VOLTOOID)Where stories live. Discover now