51.

2.7K 214 132
                                    

Bijlage: Amir Zwart. Such a cutie, isn't he?

---

Perspectief Charafeddine 

''Amir ga slapen, het is kapot vroeg.'' Kreun ik wanneer hij weer eens keihard muziek opdoet. ''4 + 5, 1+1, gang bitch! Ketchup. Geen mayo!'' Rapt hij vrolijk mee. Ik open mijn ogen en gooi een kussen naar zijn hoofd. ''Laat mij slapen sbahlillah a kutkindje!'' Schreeuwt Yassine kwaad naar hem toe terwijl hij de deken over zich heen trekt. 

''Breng die sekra voor m'n shooters, pow, pow, pow, pow. Mix het mix het, blender. Is rwina man ik ben d'r!'' Amir negeert hem dodelijk en gilt mee terwijl hij wat deo spuit. ''Spuit nog meer, je stinkt nog steeds.'' Ik kijk hem boos aan en kijk op mijn telefoon hoe laat het is. 

''Wayemmaaaaa.'' Ik kreun en wrijf in mijn ogen. ''T'is pas acht uur, waarom doe je ons dit aan? En trek een broek aan a zemmer.'' Ik trek een vies gezicht als het me nu pas opvalt dat hij daar in zijn boxer staat. ''Hugo Boss a mattieeee.'' Grijnst hij breed terwijl hij naar zijn donkerblauwe boxer wijst. De deur vliegt open en boos loopt Mariën naar binnen. ''Dat jullie niet slapen betekent niet dat wij niet mogen leven a snotneuzen!'' Haar blik valt op Amirs sixpack en snel kijkt ze weg. 

''Het was Amir a hond. Ik wil ook slapen.'' Mompelt Yassine vanonder zijn dekbed. ''Hoe noemde hij me?'' Ze kijkt me verbaasd aan. ''Hond.'' Bevestig ik, en grinnik als ze naar twee Adidas slippers grijpt. ''Durf nog een keer te zeggen dan?! En doe die mapangpang muziek uit!'' Snauwt ze kwaad naar Amir. ''Hond.'' Horen we Yassine droog zeggen. Ze loopt boos naar hem toe, hijst het dekbed omhoog, en het enige wat je daarna hoort is PATS

''Vieze vuile teringhoer!'' Roept hij kwaad. Hij springt op uit bed en wilt haar pakken, maar meteen trekt Mariën een sprintje de slaapkamer uit. ''RUN BITCH!'' Gilt Amir achter haar aan wanneer Yassine het op het lopen zet. ''NOURAINE EN ZINEB! TREK WAT AAN WANT ER KOMT WAHED PEDO JULLIE KANT OP!'' Schreeuwt Mariën terwijl ze richting hun slaapkamer rent. 

Het volgende moment hoor je de deur openknallen, gegil, geschreeuw, een klap, nog een klap en een kreun. ''Volgens mij slachten ze hem ofzo.'' Grinnikt Amir terwijl hij een shirt aantrekt. ''Zag je die blik van Mariën toen ze binnen kwam?'' Grijns ik terwijl ik mijn handen in mijn nek zet. ''Nee, wat dan?'' Hij kijkt me nieuwsgierig aan. ''Al is ze donker, ze werd rood.'' ''Ze werd wát?'' ''Rood.'' Hij schudt zijn hoofd. ''Waarom zou ze rood moeten worden?'' 

Ik frons. ''Kijk hoe je erbij staat?'' Hij kijkt naar beneden en grinnikt. ''Daar heb je een punt. Elk meisje zou rood worden als ze me zo zag,'' Hij grijnst zelfverzekerd. ''Zelfs Nouraine.'' Ik trek mijn wenkbrauw op. ''Ze zou eerder overgeven. Maar even eerlijk, Mariën is een vrouwelijke manwijf. Ze zou nooit zomaar rood worden door een jongen.'' ''Houd je bek man, misschien had ze bloesh op toch.''

''Bloesh?'' Ik kijk hem vreemd aan. ''Ewa die roze poeder die ze op hun gezicht verven. Niet doen alsof ik dom ben.'' ''Oh heet dat zo?'' Ik kijk hem geïnteresseerd aan. ''Ja man, en je weet toch die ene glans die ze altijd zo boven die wang hebben? Dat is niet echt hea. Wollayla is nep.'' Verbaasd open ik mijn mond. ''Maar kifesh? Want er schijnt altijd licht op toch?'' ''Jaaaa a sahbiiii. Dat noemen ze hailaiter.'' 

''Hoe weet jij dit allemaal? Wesh heb jij iets te vertellen aan ons?'' Hij kijkt me raar aan. ''Als ik een vriendin zou hebben had ik het allang al gezegd.'' Ik grinnik en schud mijn hoofd. ''En als je een vriend zou hebben?'' Even blijft het stil. ''Wil je nou hierbij zeggen dat ik homo ben?'' ''Nee, ik vraag het.'' Antwoord ik droog. ''Nou nee, dat ben ik niet,'' Hij kijkt me vies aan. ''Ik weet ik ben knap, Charaf. Je hoeft alleen niet zo onzeker te doen door eerst te vragen of ik zemmer ben.'' 

''Ik heb een vriendin.'' Ik trek een vreemd gezicht. ''Ja dus?'' ''Teh ga slapen alsjeblieft?'' ''Nee?'' Ik kreun en sta op. ''Mohiem je hebt me dus iets geleerd vandaag.'' ''Dat je gay bent?'' ''Nee, dat ben jij juist a snotneus. Ik bedoel die bloush en-'' ''Bloesh.'' Verbetert hij me ongeduldig. ''Ja dat, en die hailaiter.'' Hij kijkt me trots aan. ''Ik moet alleen nog erachter komen wat die andere dingen zijn.'' ''Zebb, waarom wil je dat weten?'' ''Waarom ben jij dan zo blij dat je weet wat bloesh en hailaiter is?'' Kaatst hij terug. Ik steek mijn middelvinger op en doe het raam open.

''Ik haat ze.'' Yassine treedt half jankend de kamer binnen. ''Wat is er nou weer met jou gebeurd?'' Ik kijk hem van top tot teen aan en begin hem vierkant uit te lachen. ''Niet lachen. Volgens mij zijn ze alle drie ongesteld, wollahmeh ik wist dat ze zo hard konden slaan.'' Hij ploft neer op bed en zakt met zijn hoofd op zijn kussen. ''A sta op, ik heb zin in wahed shishaatje als ontbijt.'' Amir grijnst terwijl hij zijn haren doet voor de spiegel. 

''Je komt net uit je luier. Kom, kom we gaan even pap voor je halen.'' Knipoog ik. ''Ga douchen ofzo?'' ''Oké mama.'' Ik pak wat kleren en loop ermee naar de badkamer. ''Wie zit hier?'' Ik klop geïrriteerd op de deur. ''Je moeder.'' Hoor ik Zineb snauwen. ''Ik sla je tanden eruit, doe stoer.'' Ik leun tegen de muur aan en wacht ongeduldig tot Zineb eruit komt. 

Na een kwartier slaat ze de deur van de badkamer eindelijk open. ''Wat de fack was je allemaal aan het doen? Bloesh smeren, nigh?'' Ze kijkt me fronsend van top tot teen aan en loopt vervolgens door naar kamer. ''Rare mensen op deze wereld.'' Mompel ik terwijl ik de badkamer inloop. Ik zet de douchekraan open en tussentijds poets ik mijn tanden, tot het water warm geworden is. Ik kleed me uit en was mezelf binnen een minuut of vijf. Vervolgens droog ik mezelf af en kleed ik me om in een Manchester City trainingspak. Snel doe ik nog mijn haren en spuit ik wat parfum op. 

''Opschieten a rat!'' Hoor ik Nouraine roepen terwijl ze hard op de deur bonkt. ''Zo lang zit ik hier toch niet.'' Mompel ik terwijl ik mijn vuile kleren in een mand gooi. Ik open de deur en kijk Nouraine grijnzend aan die chagrijnig in haar badjas staat. ''Heeeeeheh, aan de kant.'' Ze kijkt me even van top tot teen aan en duwt me vervolgens aan de kant, waarna ze snel de badkamer instapt. Grinnikend slenter ik naar de keuken waar Amir op het aanrecht zit. ''Ga daar van af voor alles neerstort a dikke.'' Hij kijkt me raar aan en probeert goed licht te krijgen voor zijn selfie. 

''Tfoe 3la zemmer.'' Mompel ik terwijl ik aan de keukentafel ga zitten. ''Gaan we ontbijt ofzo halen?'' Ik wrijf met mijn handen door mijn gezicht en kijk Amir aan. ''Nee ik ga wel snelle jelle alleen.'' Hij springt van het aanrecht af. ''Oké, beter.'' Mompel ik terwijl ik in mijn broekzak graai. ''Heb je geld nodig?'' Ik gooi een briefje van twintig op tafel. ''Pardon?'' Hij kijkt me gekwetst aan. ''Ziet het eruit alsof ik skeer ben?'' ''Ja.'' ''Nee, gewoon niet.'' Hij geeft me een scheve blik en grijpt snel naar het geld. 

Ik doe alsof ik hem niet zie en leun achterover. ''Gaan we zo zwemmen meh?'' Ik kijk verbaasd achterom. ''Ben je niet verder gaan slapen?'' Yassine wandelt slaperig de keuken binnen. ''Noh man, Zineb trok me uit bed,'' Zucht hij terwijl hij een glas water voor zichzelf inschenkt. ''Maar gaan we straks zwemmen of wat?'' ''Ik wil meids fixen, wat zwemmen. Ik heb gehoord dat ze mooi zijn hier.'' Grijnst Amir terwijl hij zijn veters strikt. ''Mooi maar hc.'' Mompelt Yassine vermoeiend. ''Heel hc ja.'' Ik knik instemmend.

''Waar ga je heen?'' Vraagt Yassine nieuwsgierig aan Amir. ''Voer voor jullie halen. Wat anders?'' Hij doet de voordeur open en zwaait even. ''Doeeeeeeeeei!'' ''Als je niet binnen tien minuten terug bent doe ik chloor in al je zwarte kleren!'' Roep ik nog snel achter hem aan, maar tevergeefs.. De deur slaat zich met een klap dicht.

Ik zucht en kijk even op mijn mobiel. Een berichtje van Ikrame. Ik haal diep adem en open het.

Ikrame: Hey Chaffo.. Ik wil naar je toe komen. Dit gedoe moet afgelopen zijn. Ben je bereid te praten?

---

Oh oh oh.... Wat denken jullie dat Charaf zal antwoorden? Zuur dit hea!

En hebben jullie Amir gezien? Hij is schattig toch :), zal ik vaker foto's van bepaalde personages er bij zetten? Hihi.

Laat me het in de reacties weten en vergeet geen stem achter te laten!

Kusjesss Meryam

Dark Future. (VOLTOOID)Where stories live. Discover now