12.

3.3K 275 109
                                    

Pierrii killt hem hoor.. Heb serieus met open mond naar z'n lines geluisterd. Oké veel leesplezier hihi.

---

PERSPECTIEF NOURAINE

"Kom gewoon a zebbi. Niet mij in de steek laten." Sis ik in de telefoon naar Zineb. Ik kijk even om en zie Charaf iets verderop tegen een paaltje aanleunen met zijn handen in zijn zakken. Ik glimlach even naar hem en kijk weer de muur aan.

"Ik heb geen zin, wats met jou?" Hoor ik haar gapend zeggen. Ik heb haar namelijk wakker gebeld, vieze slaapkop.. "Ik zeg toch dat z'n vriend zo komt, en wie weet is het Yassine. Kom op, Zineb. Gun mij een keer.." Smeek ik haar.

"Wow.. Daar had ik nog niet aan gedacht.. YASSINE, I AM ON MY WAY BABY!" Gilt ze meteen, en hangt op. Ik bijt blij op mijn lip, en gooi mijn telefoon weer in mijn tas. "Ze komt zo." Zeg ik wanneer ik me weer naar Charaf omdraai.

"Mooi," Hij kijkt me lief aan, en meteen voel ik de vlinders weer rondfladderen. "Yassine is ook onderweg, dus ondertussen moeten we even wachten." Hij neemt plaats op een bankje en klopt naast zich als teken dat ik naast hem moet gaan zitten.

"We zijn vergeten om verder te gaan waar we waren," Ik frons als hij knipoogt en kijk hem onbegrijpelijk aan. "Toen ik je vroeg iets over jezelf te vertellen." Voegt hij er dan snel aan toe.

"Owh.. Ja.." Ik lach een beetje ongemakkelijk en strek mijn benen een beetje uit. "Ik ben dus achttien jaar oud, ik volg opleiding IBMS (international business and management studies) en lees voornamelijk erg graag." Ik kijk hem aan en zie dat hij onder de indruk is.

"Je wilt dus in het bedrijfsleven gaan duiken?" Hij glimlacht scheefjes en langzaam knik ik. "In sha Allah, en als het uiteindelijk niks voor mij is.. Dan zoek ik natuurlijk gewoon wat anders. Maar ik denk dat dit wel echt iets wordt hoor." Knik ik dan vol zekerheid.

"Serieus? Ben benieuwd. Wie weet worden we dan zakenpartners." Knipoogt hij, waardoor ik het warm krijg. Charafeddine en ik? Zakenpartners? Daarvoor is hij te knap..

"We will see." Zeg ik dan maar grijnzend, en kijk weer naar mijn schoenen. "Wat doe jij altijd in je vrije tijd?" Vraag ik ze3ma, al weet ik het antwoord dondersgoed.

"Ik? Oh.. Ik kickboks een beetje, en verder niks echt bijzonders." Zegt hij schouderophalend. Hij wilt niet opvallen. Hij wilt niet stoer overkomen. Hij wilt niet laten zien dat hij té goed is en hij wilt al helemaal niet high class overkomen.

Damn. I godverdomme like that. Ik hou van deze jongen. Dat durf ik bij deze te beweren.

Hij heeft alles wat een meisje in een jongen zoekt. Hij is lief, rustig, zorgzaam en knap. Kortom, trouwmateriaal. Wat wil je nog meer?

"Echt? Zo leuk.. Speel je ook wedstrijden?" Hij knikt maar wat en krabt aan z'n achterhoofd. "Stelt niks voor, joh. Je verdient er wel best goed mee, daar niet van." Met grote ogen kijk ik hem aan.

"Stel dat je net zo groot als Badr Hari wordt?" Hij kijkt me aan en schiet in de lach. "Wie is hij man? Helemaal niks. Fock Badr Hari, het enige wat er door zijn hoofd gaat is mensen in elkaar slaan en dan naar huis gaan. Maar nee, daar draait kickboksen niet om." Hij zucht even en kijkt op als we hard geschreeuw horen.

"DAN GA JE HET TOCH NIET WEGDUWEN?!" En dat, is overduidelijk Zinebs stem. "WAZEBBI JE ZET HEM PRECIES NAAST MIJN SCOOTER NEER, IK KAN NIET EENS NORMAAL MIJN SLEUTEL ERUIT KRIJGEN!" Charaf en ik kijken elkaar verbaasd aan en schieten tegelijk in de lach.

"Wie zou dat nou zijn.." We kijken afwachtend naar de hoek waar Zineb en Yassine ieder moment om kunnen lopen. "WTF DENK JE WEL NIET? HET IS EEN SCOOTER HEA, NIET EENS EEN FIETS BE3DA. IGH TFOE!" Ruziënd komen ze onze kant op lopen.

"Jullie hebben al kennis gemaakt zie ik?" Grijnst Charaf naar Yassine. Hij staat abrupt stil en kijkt van Charaf naar mij en weer terug. "Jullie hebben het wel gezellig hea?" Antwoord Yassine slechts, en geeft Charaf een boks en mij een hand.

"Aangenaam. Ik ben mister Biggie aka Yassine. Of terwijl, de vriend van Charaf." Hij schenkt me een knipoog waardoor ik mijn lach niet meer kan inhouden. "Wil je der ze3ma fixen ofzo?" Zegt Charaf een beetje boos tegen hem.

"Nee, wesh is knipoog haram?" Hij kijkt hem aan met een bruh-face, en ineens horen we hard gekuch. "Zijn jullie mij vergeten? Aangenaam, ik ben Zineb aka Zineb en ik ben de vriendin van Nouraine." Doet ze Yassine na, een geeft Charaf een hand.

"Lekker origineel ben je." Mompelt Yassine een beetje geïrriteerd. "Ja hea!" Roept ze sarcastisch, en geeft mij een knuffel. "Wat was er net gebeurd?" Vraag ik maar, als ze elkaar vijandig aankijken.

"Ik parkeerde mijn Vespa zo heeeel rustig, je weet toch. Wollahma ik let op andere mensen, je weet toch? Mohiem, dus ik wou net weglopen, tot deze ezel ineens mijn scooter omduwde. Ik keek hem aan van wtf you thinking, je weet toch? En ja, toen kregen we ruzie, je weet." Zegt Zineb terwijl ze haar armen over elkaar heen slaat.

"WOLLAHMA!" Schreeuwt hij meteen. "Zij deed hem kapot dicht tegen die van mij aan, en ik zat nog op mijn scooter. Tuurlijk ga ik hem wegduwen?"

"WAZEBBI IK ZEG TOCH DAT IK OP NIEMAND LET? Denk je het boeit mij dat jij op je scooter zit? Tazz." Hij steekt z'n middelvinger naar haar op, waarna hij de Marokkaanse middelvinger terug krijgt.

Dit wordt een laaaaange dag..

---

Ik was het de vorige keer vergeten te doen, maar ik wil MarokkaanseZ van harte welkom heten in mijn boek als Zineb👏

Vergeet niet op het sterretje te klikken en een reactie achter te laten!

❤️❤️💋💋

Dark Future. (VOLTOOID)Место, где живут истории. Откройте их для себя